Sajnos tapasztalat :( Nekem a bokám ment szét, mondtak rá 1 hónapot, hogy visszamehetek dolgozni. Bő egy éve vették le a gipszet, még mindig szar. Cimborámnak is eltört két kézcsontja, egy másiknak egy, cirka egy éve nem tudnak normálisan fogni. Igaz már motoroznak:)
Mi vagyunk a balgák, mert ilyen olcsón hirdetjük, bár ha megbeszélnénk a z árakat ( mondjuk egy 150 e Ft-tal drágábban ) jönne a NAV és elvinne kartell-ezésért, aztán sírhatnánk...
Öööö rendben lezajlott a Tiszafödvári motoros tali, 3 azaz három darab Ace volt a helyszínen, az enyémet is beleértve. Hangulat király, hőmérséklet brutál, árak normál.....
Üdv Acefanok.Hosszas hírdetés után tegnap végül sikerült eladni a gépemet. Ezt a méltatlanul mellőzött tipust, pedik az együtt töltött 2-év alatt a tankoláson kívül másra gondom nem volt semi gixer csak menni és menni .És mégis 1-hónapos árulás után alig többért ment el mint 1 öregebb Fzr ez azér is fura mert 2-éve egy törött Cbrt 3-napig hirdettem és 380-ezerért el is vitték. Még utoljára egy pár kép a közös túrákról. NEKTEK PEDIG ÖRÖK HÁLA A FÓRUMON NYÚJTOTT TANÁCSOK ÉS SEGÍTSÉGEKÉRT .
Én a Merényiben a "csuklócsavargatós röntgenes néni" kivételével jól szórakoztam. Rajtam kívül volt még két motorbalestes.
Egy krosszos aki büszkén mesélte, hogy kipróbált egy új pályát. Felkartörés.
Egy idióta dagadt robogós aki rövidnadrágban meg papucsban esett. Nem tört el semilye. A bőre 50%-a az aszfalton maradt.
Volt egy öreg bácsika aki mindíg megszökött a tolókocsiból. Leordították és beforgatták a falfelé, had nézze az üres halványzöld falat.
Gyorsak voltak és udvariasak. Az zavarta őket hogy amíg ők melóznak hétvégén, mások az élményparkokban törik össze magukat.
Mindenki rakja fel a motorját 1 millio fölött. Aki nem akarja eladni, meg aki már rég eladta az mégdrágábban.
Igy emelkedik az árszint
Öööö rendben lezajlott a Tiszafödvári motoros tali, 3 azaz három darab Ace volt a helyszínen, az enyémet is beleértve. Hangulat király, hőmérséklet brutál, árak normál.....
hiszen klasszisokkal többet ér!
persze voltak láncravert "C" vitaminok is!
Egy krosszos aki büszkén mesélte, hogy kipróbált egy új pályát. Felkartörés.
Egy idióta dagadt robogós aki rövidnadrágban meg papucsban esett. Nem tört el semilye. A bőre 50%-a az aszfalton maradt.
Volt egy öreg bácsika aki mindíg megszökött a tolókocsiból. Leordították és beforgatták a falfelé, had nézze az üres halványzöld falat.
Gyorsak voltak és udvariasak. Az zavarta őket hogy amíg ők melóznak hétvégén, mások az élményparkokban törik össze magukat.
És soronkivül bejutottak, én meg 4-6 órákat vártam (időre mentem).