ahogy néztem csak az erősségében-szakító szilárdságban, feltéve, hogy az 530-ból is az X gyűrűset hasonlítjuk
de ha valaki tudja pontosabban az megoszthatná
akkor biztos benéztem valamit, de a webshopban a 110 szemes 46500 lánc ára, a pinknél 44900. Lehet rossz vagyok matekból de itt számomra az látszódik, hogy mégis van különbség
de én kérek elnézést
Részemről nagyon örülnék a közös gurulásnak ,ha nem jul. 2-i hétvégén lesz . Viszont minnél előbb ki kéne találni a dátumot , hogy tudja mindenki tervezni a programjait ! ! !
Nem mehetek. Régi a telóolajam.
Én benne vagyok. Esetleg Hatvanban, ha jönnek a keleti részről? De külön lehetne egy Budapesti találkozót is cselekedni.
Én bevallom becsületesen nem szezononként, hanem kétévente cserélem a telóolajat. Nem tudom ki hogy van vele, de csere után a különbség ég és föld.
Az olajoknak (ha csak minimálisan is használva vannak, tegyük fel motorolaj esetében) egy helyben álláskor is változik a viszkozitása.Tegyük fel lecseréled a motorolajat, aminek a szervízintervalluma pl 10000 km, és nem mész vele csak 1500km-ert.....de 3 év múlva nem cserélhetsz benne olajat, mert teljesen megváltozik az olaj viszkozitása, molekulaszerkezete. Ez minden ásványi és félszintetikus olajra igaz, de a szintetikus olajak jó részére is.
A teleszkópokban lévő folyadékra is le lehetne ezt a teóriát vetíteni. Ezért tessék csak cserélni!
És igaz, egy két éves telóolaj már nem olaj, hanem zselé. Na ott már áramlás nem sok van.....
bocs az okoskodásért, eredeti szakmám szerint kémia-biosz tanár vagyok
ui: Kell építeni egy légrugós motort
"Most jöttök ezzel a teleszkóppal. Komolyan veszem, mert a tavaji esésem (csuklótörés) azért történt mert.."
Látod én felse ültem a motorra és csontrepedésem lett,pedig a gumim is ujabb
Itt a szezon közepe és még mindig nem motorozhatok a kezem miatt
de ha valaki tudja pontosabban az megoszthatná
nem volt jól fent ennek a terméknek az ára
Ezért jó hogy beszélgetünk, azonnal módosítottam.
de én kérek elnézést
De azért köszi.
http://motoroswebaruhaz.hu/sct...
ha jól emlékszem 50 alatt volt annak idején a szett
http://www.biker-world.hu/egyt...
Júli 16. ?
Én benne vagyok. Esetleg Hatvanban, ha jönnek a keleti részről? De külön lehetne egy Budapesti találkozót is cselekedni.
Kéne gurulni egy közöset, nem gondoljátok?
Az olajoknak (ha csak minimálisan is használva vannak, tegyük fel motorolaj esetében) egy helyben álláskor is változik a viszkozitása.Tegyük fel lecseréled a motorolajat, aminek a szervízintervalluma pl 10000 km, és nem mész vele csak 1500km-ert.....de 3 év múlva nem cserélhetsz benne olajat, mert teljesen megváltozik az olaj viszkozitása, molekulaszerkezete. Ez minden ásványi és félszintetikus olajra igaz, de a szintetikus olajak jó részére is.
A teleszkópokban lévő folyadékra is le lehetne ezt a teóriát vetíteni. Ezért tessék csak cserélni!
És igaz, egy két éves telóolaj már nem olaj, hanem zselé. Na ott már áramlás nem sok van.....
bocs az okoskodásért, eredeti szakmám szerint kémia-biosz tanár vagyok
ui: Kell építeni egy légrugós motort
Látod én felse ültem a motorra és csontrepedésem lett,pedig a gumim is ujabb
Itt a szezon közepe és még mindig nem motorozhatok a kezem miatt
Ha cserélem az olajat, lehet hogy még kereslek.
arra figyelj, hogy a két szárba egyenlő mennyiség kerüljön