Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mezei Norbi!

Ha olvasod a fórumot!
Találtam egy kulcsot a neked eladott Thunderacehoz, ha kell írj!
állítolag szépen egybefort.
Akkor túl korán levették Rakasd vissza Ha nem forrt össze rendessen, örökké bajod lesz vele.
köszönöm, lekerült a gipsz és kuvára fáj és próbálom tornáztatni nagyából ennyi...
nem fogom eladni ÉTVÁGY van most is
Hogy van a kezed?
Na látod megmondtam
2 honap mulva vizgyázz a legjobban, mert ugy gondolod, mostmár kiismerted és elbizod magad, olyankor a legveszélyesebb.
Én minden tavasszal ugy ülök föl rá mintha egy 35 Le-s GS 500-as lenne (aztán késöbb is -a többiek szerint )
Majd egy idő után megjön az ÉTVÁGY............ha nem ,akkor add el ! ! !
motort és nőt sosem adunk költsön
Az ace re rajtam kivül senki nem teszi fel a fenekét az tuti
Volt egy RX 125 ös gilerám Munkahejen elkérte a fönök fia had menjen vele Kérdeztem mentél már motorral? huuu persze 600 asl is ment már majdnem a kistóbol kellet ki huzni Ugye padlógáz kumot szem féket meg nem merte behuzni mert murvás volt az ut
Majd egy hónap mulva irom mik a tapasztalataim De az tuti egy jó motor olcson az ace
Lassan menni vele , arra gondoltam
pedig annyira nem vagy fiatal
üzletben nincs barátság, Magyarországon meg főleg
nyugodj meg két év múlva is magázódni fogtok, nem hogy 12 óra után
ha lassan akarsz tanulni akkor csak tologasd, bár enné jóval több potenciál van a motorban.
most ki fogtok röhögni mentem a mocival 100 métert kb azt is a garázsok elött még nagyon magázom meg hát nem akarom addig ki probálni még ezeket a karbantartó munkálatokat nem csinálom meg rajta Lassan kell vele megtanulnom menni
Sikerült Velem az a baj feltételezem másokrol is hogy nem akarnak átverni
ha jól értem akkor belenyúltál a jóba
viszont használhatnád a "válasz erre" gombocskát, hogy követhető legyen kinek válaszolsz
remélem ezeket meg csinálom nem fog vele töóbb gondom lenni a közeljővőben vele nem drz hogy 31 000 kilonál szét huljon
gyuri miért nem hittél nekem tiedet biztos nem így adtad át
Jól el van hanyagolva Jövőhétvégén olaj olajszűrő csere, szelepálítás és tőmités csere
Igy lett átolva müszakin Mérföld meg a papirok innen derült ki Meg mikor hivtam egyből mondta amcsi kivitel nem europai