Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg néztem a márkáját. falco
az nem árt
csizma márkáját nem tudom fejből de de sipcsontot védi
azért kérdeztem mert ezt a márkát vettem meg mindenből. kivéve csizmát. protektoros minden. csak anyi hogy nem bőr. majd idővel az lesz.
én nem nagyon hallottam róla, de az nem jelent semmit
nem ismerem az anyagi helyzeted és nincs is sok közöm hozzá, de a véleményem az hogy a védőfelszerelésen nem kell spórolni
többnyire az ember feje a leg értékesebb ezért érdemes a jó sisak
a felső teste sem baj ha védett, hogy a seggét ki tudja törölni egyedül
az alsó rész sem elhanyagolható bár mankóval még lehet járni
ha költséghatékony dolgot szeretnél a spoolt érdemes megnézni sisakból meg már jó áron lehet venni márkásabbakat venni
amúgy van egy fajin diadora csízmám 44-es, olyan fajta ami boka merevítős, be van határolva mennyit mozoghat a lábfejed
a worker elfogadható cucc motoros ruhában meg sisakban?
gyuriéval is jól jártam volna csak akkor még nem volt meg az ára 2 héten mult
az ilyeneket hívom macskajancsinak, és mindig sikerül mosolyt csalniuk az fejemre
mindig tanul az ember, szóval föl a fejjel
most már nem tudom vissza csinálni a vételt igy jártam ide kellett volna irnom elötte és ugy vásárolnom
vissza térve a choperesekre itt egomban igy öltöznek rajta, rövidnadrág, papucs, elvesztette a feelingjét szerintem
lassan ojan lesz mint a robogó mindenkinek van
ezzel kicsit mellé lőttél szerintem
amúgy meg legalább két konténernyi kell ezekből az alkatrészekből eladni hogy meggazdagodj
de azért sok sikert
most ne haragudj meg, de ennyi pénzért jobbat is kaphattál volna
én 520é adtam el az enyémet és abba tényleg csak tankolni kellett
még megvan az ember száma, ha esetleg nyernék a lottón
Sziasztok segícséget szeretnék kérni lene nekem 1-2 alkatrészem pénzem alig van ETZ MZ Romet Puch jawa Simson alkatrészem babetta gyujtás komplett mz re átalakítva és átalakítás nélkül is légyszíves ismerőtségi körötköet kérdezétek nononono@citromail.hu ra írjatok
Köszönettel:
Szegény ember
az álmom egy varadero meg vehettem volna de akkor nem marad pénz másra jól döntöttem még ha szerelni is kell arhoz még az aknához is sámli dukál 80 évesen
azok eléggé más kategóriák, nekem sem jött be az a tatás érzés
én sem akarattal jártam végig, az anyagiak miatt alakult így
azért esett az ace re a választosom mert itt volt egy teszt amin jokat irtak rola és valoban ojan kezelhető a szerelő ma kérdezte miért nem choppert vettem vagy crusiert ahogy megyegetek ezzel válaszom ez volt 'nem szeretek kapaszkodni a motoron ha én vezetem
én ezt a kategoriát átugrottam
igen TS 125, ETZ 250, GPZ 550, CBR1000F, és az ACE, Gixer 750k1
hüle kérdés volt volt 500 asod is
te végig jártad a cm3 iket a motornál?
na látod mindenre van megoldás
most hogy mondod garázsban van szerelő akna onnan fogok startolni
majd a mankó segít, vagy otthon beásod a motort hogy rá tudj ülni és csak otthon szállsz le, vagy járda mellett mint a kisgyerek a biciklivel