Igen. Sokan panaszkodnak, hogy szeretett motorjukért "bagót" adnak. Én 2 éve, 465000-ért vettem lámpa és műszaki nélkül (stb) törötten. Ha ez vígasztal.
Nekem meg van a fejidom régi, bal oldali darabja. Ha van kedved összetoldhatod. Neked adom, de lesz vele munka.
Üdv Márkatárs. Sajnos még régebben kicsúszott és a törött darabok nem lettek összeszedve a pótlás meg elég szarul sikeredett ,vékonyabb, nem passzol csálé az egész .Amúgy felháborító most 2-hete feldobtam eladásra a motorom, 26000km szervízkönyv-szervízkártya szerszámkészlet gyári kiegészítők és egy tucat extra ,egy komoly érdeklődő és 450ezret kínált érte ennyiért ha fejre állnak se adom oda .Így esztétikailag rendbe kapom egy kicsit persze csak MAGAMNAK A fényezés meg lehet hogy egy régebbi évj-é lessz a bordó-ezüst gyöngyház metálnálnál az anyag dupla lenne plusz a töblet munka.
Minek neked fejidom? Összetörted? Nem tudod megjavítani (tatni) A régit? Az enyémet bontóból vette még az előző gazdája. Állítólag 36000 volt. Ha javítasz, el tudom mondani, hogy kell műgyantázni.
Hat vegulis az oram 290-et mutatott amikor mar baromira tolt a szembesavba az oldal szel!
Pedig ferivel megbeszeltuk milyen szepen fogyasztott 5litert az ove is es az enyem is,erre egy "kis" hajsza es megette a tankot!
Üdv. Véletlenűl nincs elfekvőbe valakinek fejidom ,sérült is lehet ha nem hiányos vagy a sérülés a bal oldalán van és a jobb oldala ép. Amúgy király lehetett a hétvégi Mátrázás kár hogy melóztam különben a BUSÁK TUDTÁK TARTANI A TEMPÓT AZ ACÉKKAL
Szia!
Szuper, hogy idetaláltál'
Most nem megyek, mert a csajaimnak nem tetszik az idő, hadd nöljön még az a nyavajás füüüü
Holnap tesztelem a csuklómat, ha jó akkor kezdődik a szezon
Nekem meg van a fejidom régi, bal oldali darabja. Ha van kedved összetoldhatod. Neked adom, de lesz vele munka.
A cigi meg veszélyes!
Láttam ma fehér thunderacet!
Megnéztem a fényképeket és rájöttem ,hogy kár volt abba hagyni a cigit.
Pedig ferivel megbeszeltuk milyen szepen fogyasztott 5litert az ove is es az enyem is,erre egy "kis" hajsza es megette a tankot!
hiába voltak azok a kanyarok, csak függőlegesen közlekedtetek
Felmentünk Lilafüredig a 24-es uton! Csak kanyar és kanyar!
Teszek fel pár képet a mocikról:
650.000 körül nem pocsékolom el a világ talán legjobb motorját..
Szuper, hogy idetaláltál'
Most nem megyek, mert a csajaimnak nem tetszik az idő, hadd nöljön még az a nyavajás füüüü
Holnap tesztelem a csuklómat, ha jó akkor kezdődik a szezon