Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja értem, akkor így már én is látom
Csak ugy ránézésre a külsőre.
és ez miből derült ki?
nem olvastam a hirdetést
Nem mindegy ? Teljesen fel van ujitva
gondolom a zord külső csillogó belsőt takar. Már nincs fönt a hirdetés. Milyen évjárat?
Az index tetszik
Hát az illesztések nem néznek ki rajta vészesen (igy távolról), de az a hátsóindex...
Egyébként a válasz: motorosrendör
Van rajta 13 ig Amcsi kivitel Elég érdekes az index hátul fojamatosan világit ha nem indexelek
Nem. (azt kell válaszolni) Hallottam, de már nem emlékszem.
---
Vizsga van rajta? Mert a hátsó index és a kipuf nem biztos, hogy fasza.
Évjárat?
Ha már móka mester lettem Tudjátok melyik a leggyorsabb állat a földön?
590 ért Ess Anyiért van fent még mindig
Ha nem vitték volna el gyuri a motorod most az lenne az enyém
Ennek az árábol semmit nem engedtek!
Akkor BOCS ezt benéztem .Ha beválik nagyon sok örömöd lessz benne mint egyszer már írtam kényelmes gyors megbízható és baromi jól néz ki ja és olcsó
és mennyiért vesztegentik az ilyen gépeket?
Nem arra gondolok, hogy az ex tulaj mennyit szeretett volna kapni érte . Persze ha publikus
Azért csusztam a képekkel mert fényképező gépet most sikerült szereznem
Hacsak nem 2 volt neki belőle
Még mindig fent van a hirdetés pedig nálam van 2 napja
Ezt vettem meg Tiedet sajnálom hogy lemaradtam róla
Moka mester nem igazán vagyok de én voltam ehezkellet volna a főtengely
Üdv Srácok. Mikor árultam a mocit egy Esztergomi csávó is érdeklődött.De olyan kérdésekkel hogy mennyi bele egy főtengely, horgászbotott föl lehet e rá tenni, lassan lehet vele menni mert 39-évesen nem akar meghalni, ja és a legjobb az a félelme ha behúzza az elsőféket elesik ezzel mit tudnánk csinállni Végül úgy búcsúzott IGAZ HOGY NINCS MEG A MOTOR ÁRA DE NEKI EZ KELL ÉS HOGY A SZÁMÁT MENTSEM EL ÚGY HOGY EGY KOMOLY VEVŐ .Szerintem egy mókamester van az oldalon aki csak unatkozik ha tévedek akkor EZER BOCS .
Igen, hol a kép? A "holnap", ma van.
hol a kép?