Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köcsögök ezek...
Ismerőshöz vidd legközelebb. Nem kérdezted miért nem jó a fekete plexi? Úgy is fölötte nézel. Nem?
Nem voltam jelen ,mert otthagytam a mocit !
Miért nem vetted le?
Nekem pénteken volt egy sikertelen vizsgám a fekete plexi miatt!
Gyakorlatilag az van ,amit ŐK akarnak.
Miért a plexi vizsgafeltétel? És ha nincs?
Én pl nem tudok átnézni rajta és nemis a hasam, hanem a bordáim miatt nem tudok annyire lehajolni.
ZORRO
Köszönöm a segítségedet,de megoldodott a problémám , mivel találtam egy fickót aki ezzel a plexivel is levizsgáztatja!
szerintem jó, habár kipróbálnám a Gabenét is egy nagysebességű teszten ( az övének felfelé hajlik a vége, és az elvileg javit rajta, de az dupla árfekvés sajna...)
Én is pont ilyet szeretnék.
Általában hidegen csinálja és időszakonként. Ma páldául egész rendesen viselkedett. A folyadékot tavaj cseréltem. Akkor légtelenítettem is. Ha folyna a munkahengernél, látnám a tartájban a fogyást. Ennek ellenére, lehet hogy a kiemeléssel van baj. Megnézem ha lesz időm. Kösz mindenkinek!
Ez az olaj motorba való. Motoros boltban vettem.
http://olajcentrum.hu/elf-moto...
15 szeszterciusz volt!
És a motoline-ba vettem.
Képet teszek fel róla (de még a régi mocisat, ilyen volt az elözőn is).
bár egyszerü, de falusi kollégámmal egyet kell értenem( ) , elf olajat motorba?
Tegyél friss folyadékot a kuplunghoz, és faszányosan légtelenítsed.
De az is lehet hogy meg kel javítózni a munkahengert vagy a főfékhengert. A motorolaj legyen az utolsó a sorban.
alkatrész
az nem teljesen üzemszerű, szerintem
lehet egyszerű falusi gyerek vagyok, de még nem hallottam hogy valaki ELF olajat használna a motorjába
Azt nem tudom,hogy jó olajat használsz-e,de én üresbe csak úgy tudom rakni , ha közben gázfröccsöket adok a mocinak !
Mostanában azt tapasztaltam, hogy a váltó nagyon koppanósan működik és alig tudom üresbe rakni. Az olaj lehet az oka? Most ELF 20-50 ásványi van benne. Kb. 4000 km futott. Igaz, hogy tavaj nyárvégén raktam bele. Állítólag nagyon jó ez az olaj. Vélemény?
Mennyi volt, honnan, milyen színű, fénykép?
Nekem is kell.
Megjött az új plexi!
Egész gyorsak voltak (4 hét)
végre nem kell lasssííítanom mert kicike-picike japcikra tervezték a gyárit!
És ráadásul olcsó volt és ugyan ilyen volt az előző Ace-en!
Az igaz , azt sem szabad elhanyagolni......
Hát én a hagyományos módszereknél maradok és belülröl ecsetelem!

( megyek is még egy sörért! )
Szerintem a gyógytorna sokat segithet a gyors és a sikeres gyógyuláshoz........én a csigolyatörésemnél nem vettem komolyan , de rá is babráltam , mert sosem lesz már az ígazi ! ! ! Úgy gondoltam , hogy az orvos túl reagálja a dolgot , de nemmmm
köszi a tanácsokat fiúk, remélem nekem szerencsém lesz és minden gyorsan rendbejön!
Attól függ mennyire tört el. Nekem még rajta volt a gipsz amikor, elvittem a motort mosóba. Amikor levették, ordítva, sziszegve motoroztam. Tornáztatni kell! Tényleg merev és nagyon fáj.