szerintem jó, habár kipróbálnám a Gabenét is egy nagysebességű teszten ( az övének felfelé hajlik a vége, és az elvileg javit rajta, de az dupla árfekvés sajna...)
Általában hidegen csinálja és időszakonként. Ma páldául egész rendesen viselkedett. A folyadékot tavaj cseréltem. Akkor légtelenítettem is. Ha folyna a munkahengernél, látnám a tartájban a fogyást. Ennek ellenére, lehet hogy a kiemeléssel van baj. Megnézem ha lesz időm. Kösz mindenkinek!
Tegyél friss folyadékot a kuplunghoz, és faszányosan légtelenítsed.
De az is lehet hogy meg kel javítózni a munkahengert vagy a főfékhengert. A motorolaj legyen az utolsó a sorban. alkatrész
Mostanában azt tapasztaltam, hogy a váltó nagyon koppanósan működik és alig tudom üresbe rakni. Az olaj lehet az oka? Most ELF 20-50 ásványi van benne. Kb. 4000 km futott. Igaz, hogy tavaj nyárvégén raktam bele. Állítólag nagyon jó ez az olaj. Vélemény?
Megjött az új plexi!
Egész gyorsak voltak (4 hét)
végre nem kell lasssííítanom mert kicike-picike japcikra tervezték a gyárit!
És ráadásul olcsó volt és ugyan ilyen volt az előző Ace-en!
Szerintem a gyógytorna sokat segithet a gyors és a sikeres gyógyuláshoz........én a csigolyatörésemnél nem vettem komolyan , de rá is babráltam , mert sosem lesz már az ígazi ! ! ! Úgy gondoltam , hogy az orvos túl reagálja a dolgot , de nemmmm
Attól függ mennyire tört el. Nekem még rajta volt a gipsz amikor, elvittem a motort mosóba. Amikor levették, ordítva, sziszegve motoroztam. Tornáztatni kell! Tényleg merev és nagyon fáj.
Gyakorlatilag az van ,amit ŐK akarnak.
Én pl nem tudok átnézni rajta és nemis a hasam, hanem a bordáim miatt nem tudok annyire lehajolni.
Köszönöm a segítségedet,de megoldodott a problémám , mivel találtam egy fickót aki ezzel a plexivel is levizsgáztatja!
http://olajcentrum.hu/elf-moto...
És a motoline-ba vettem.
Képet teszek fel róla (de még a régi mocisat, ilyen volt az elözőn is).
De az is lehet hogy meg kel javítózni a munkahengert vagy a főfékhengert. A motorolaj legyen az utolsó a sorban.
alkatrész
Nekem is kell.
Egész gyorsak voltak (4 hét)
végre nem kell lasssííítanom mert kicike-picike japcikra tervezték a gyárit!
És ráadásul olcsó volt és ugyan ilyen volt az előző Ace-en!
( megyek is még egy sörért! )