Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Innen már csak az enyém hiányzik..
Akkor gyere velünk vasárnap a Mátrába Sanza-val, reggel 8 órás indulást terveztem.
Jó jó ..én is ki tudom hozni a "seggrakétám" a garázsból
De inkább öregesen szélvédelembe tolom
ment a mail!
sanzaz@windowslive.com
Nem semmi, ennyi plexi
f9dekor@freemail.hu
Dobjál fel valami elérhetőséget, ne telefonszámot mert már voltak negatív tapasztalataim itt a sportmotoron ezért inkább e-mail címet javaslok!
Mi féle legszebbet?
Na jó... felteszem, hogy le tudd menteni!
Valahonnan ismerős ez a kép
És a legszebbet le is hagytad róla
Ha netán az én nevemet húznátok ki a sorsoláson........szívesen !
Én mennék, de tiszta szégyen ahogy kinéz a motorom. ... meg nem is olyan színű mint a tiétek. Nem kevertétek össze?
Sziasztok,

Szeretett Ace-m eladó sorba került. Sajnos már nem tudom kihasználni. Állapota hibátlan. Amerikai modell, 31.000 km-rel. Végig gondosan szervizelve.
Árban van egy 650.000 Ft-os elképzelésem, de bármilyen ajánlatot szívesen veszek.
A hirdetés az alábbi linken megtekinthető:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf1000
r_thunderace-4796525
Elmentünk ma Gabennel egy kis esti motorozzásra!
Íme egy pár kép:

(Lehet hogy vasárnap mennék valamerre, reggel 9 körül indulnánk és max ebédre otthon, érdekel valakit?)
Ha valaki csatlakozni akarna az nyugodtan szóljon, tömeges jelentkezés esetén sorsot húzunk!
Kit láttunk ma a szentendrein fél 9 körül?
( szürke-bordó ace)

Lion King!
Próbáltad, hogy túlmelegedéskor bekapcsol-e a ventillátor a motorba? Mert nálam már 100 C-on volt és még semmi....
Ha valaki csak áttételt szeretne módosítani és nem ért hozzá, akkor felteszi az 530-as lánckereket a gyári 532-es láncra és kicsit lötsög rajta oldalra, de ezt nem fogja észre venni.
de ha csak láncot vesz az 532-es lánckerekekre, akkor nem igazán fog rámenni, mert pont annyival keskenyebb a lánc.
de ha valaki egyben cseréli, akkor minden oké.
Ne törjétek össze az Acé-t! Ma beszéltem egy fényezővel. 90-100 ezerért vállalná. (9 idom, tank nélkül)
Mert nem elég precíz
A nagyvas szerint 530-as a méret
az 532-es lánc 0,7 tizeddel szélesebb, mint az 530-as
a gyári lánc 532-es, ha nem cserélsz lánckereket és 532-es láncod volt eddíg fent, akkor csak 532-es láncot tehetsz rá.
Ha már valaki kicserélte 530-asra, akkor tehetsz rá 530-asat is
De miért ne cserélnél lánckereket is, mert azt kompletten kell cserélni.
Ennek tudatában mond meg, hogy pontosan mit szeretnél.
A továbbiakat beszéljük meg e-mailban.
aruhaz@robogotuning.hu
Robituning!
Tehát, tudunk -e üzletelni. Láncszet kellene. 530-532 (ártól függ), X gyűrűs, 110 szem, arany szín. Szigetszentmiklóson lakom.
Ár? Szállítás?
Köszönöm
Tudod több mint 17000 termék van feltöltve a WEBÁRUHÁZ-ba, néha előfördulnak hibák, de ha jelzi valaki, vagy észre veszem, egyből javítom.
enyém lett a 6000. hsz
Természetesen 44900.-Ft a hivatalos listaára, erre módosítottam