Én is kínlódok, mert nem találok a szamárra 3 csavaros felfogatású dobot! Nem akarom leflexelni a gyári csatlakozást, viszont így nem találok megoldást.... valakinek nincs véletlenül a befőttek mögött a spajzban egy 3 csavaros felfogatású hurkatöltő?
Hát én most egy ideig nem tudok menni! ( bocsi Barna nem igy terveztem!)
Talán majd augusztusban mehetünk, igazság szerint el sem hiszem, hogy így kibasztam magammal a szezon közepén!
Te mi csináltál a kezeddel?
Átnyomtad rajta a 6-os fúrószárat!?
Kemény vagy nem mondom, de most átérzem a dolgot... a kézfejemen törtek a csontok, baromi szar!
Nem motorral estem!
Az szépen letakaritva áll a helyén és vár a bevetésre!
Amikor megvettem megbeszéltem vele, hogy vigyázzunk egymásra, és a multkori túrán is megmentett, igaz Sanza?
Részvétem! Átérzem, tavaj én is eltörtem. Szerencse, hogy a balt. Négy hét, ugye? Utána menj gyógytornára, mert fájni fog mint nekem! De, hogy történt?
Hát ez tényleg pech így a szezon közepén.....mielőbbi gyógyulást !
Amúgy én is pause-n vagyok , mivel tegnap egy átm. 6-os furóval belefúrtam a bal kezembe és egy kicsit rendbe rakta az idegszálakat.
A haverok Monorierdő-n zsiványkodnak én meg itthon............
Kivánok öszintét Vigyázz rá, nehogy elmozduljon, mert esetleg örökké fájni fog. Szarügy a gipsz ilyen melegben.
Vigasztaljon ,hogy az elkövetkezö héten sokszor fog esegetni.
Nekem is be kell vallanom valamit!
Tegnap eltörtem a jobb kezem és most kiesik a szezon közepe!
Sajnos a korházban nem akarták úgy begipszelni hogy tudjam fogni a markolatot... szemetek...
És ma akartam kipróbálni az új buksit! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
A jó idő elvileg meglesz, a strand pedig termál.
Alternatív megoldásnak egy napos, motorosfelvonuláson való részvétel is tök jó lenne... Zorro büszkélkedhetsz az új csillogó géppel!
Jövő héten motoros találkozó, ami tavaly is tök jó volt, ezért merem ajánlani, ha lenne kedve a csapatnak ott találkozhatnánk, elég nagy happening lenne.. néhány ilyen ritka és szép gép együtt ( azonos színhez nem ragaszkodva )
Maga a program szokásos...
Időpont: 2011. július 7., 8:00 – július 10., 23:30
Helyszín: Tiszaföldvár, Termál Strand Strand út
Programok:
- Motoros ügyességi vetélkedők
- Streetfighter bemutató
- Pepe, hangerőmérés
- Vízi vetélkedők és tombola
Bocs! Próbáld kijavítani. Üvegszálas gitt, vagy műgyanta. 1 kg műgyanta és edző, 1000 Ft körül van. Én a fényszóró plexijét akarom lekoppintani és műgyantával megcsinálni. Szpotokat belerakni, valahogy így.
Melyik csontod tört el?