Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit csinosítottam az Acén porfestve lett a fék kuplung kar kormány súly még hátra vannak a fejidom konzolok és fék tartály konzol.
Ne bánd hogy nem jöttél.Gyöngyösnél elkezdett szakadni az esső így mi is húztunk haza .Amúgy már az én gépem se makulátlan a jobb oldalát már sikerült lezúzni a műanyagokat már megcsináltattam csak fényezni kellene de ettől még ugyanúgy megy így a fényezés ára megy benzinre
Az szinte ingyen volt egy ilyen motorért!

Egész hétvégén motorozztam, ha elöbb felirtad volna, hogy hova mész találkozhattunk volna a Mátrába!
Kösz! Ez már elég lesz. Máris megyek ki és nézem.
Minden álló helyzetbe lett fényképezve.
De amikor a villa a menet felett van, akkor a motor áll vagy alapjáraton van?
Kösz!
Segítettél. Igazi fórumtárs vagy. Úgy látom jól raktam össze. Amikor szétkaptam a fogaskerekek elmozdultak. Azért kellett a bowdencsiga helyzete.
Én 42 e-ért vettem a 3 tételt együtt: konzol, platni, doboz (a doboz volt cca 16.500)
Zsolt pontosítanék 1.5-1.5mm lóghat a bovden le és fölfelé is.
OldPiet én nem tudom az árakat a hirdetések között találtam csak azért dobtam a fórumra hátha valaki még nem látta és venni szeretne egy Givi konzolt a gépére. Amúgy persze hogy Magyarországi 2000évj de 2001év végén lett forgalomba helyezve addig Zakaréknál porosodott Cegléden, szervízkönyv Yamaha szervíz club kártya összes gyári kiegészítőt is kaptam hozzá .Na de mivel kisütött a nap és az asszony is elkészült én is velveszem a bőrt és irány a Mátrai szerpentinek.
ZSolt én így állítottam be a gépkönyvébe is így volt és a két bovden 1,5-1,5mm tert mozoghat a papír forma szerint.
A konzol tizenegykétezer a platni mégannyi pluszban, mert amit a Givi dobozhoz adnak az csak robogóhoz jó (túl keskeny)
Az már bagó érte, nem jóárasitás
Én 1,3 millióért vette 2005-ben
Szintén magyarországi.
Márkatársak. Ezt most találtam a kiegészítőknél Givi konzol 5000-ezerért szerintem baráti. Pest megye 0670,381-2917
Én 2010.Máj-ba vettem kb 20000kmt-rel, az első tulaj 2001.09-be vette a Yamaha Zakarnál Cegléden és a másogik gazdináll mielőtt megvettem pihent 2-évet .Eslősször nekem is sántított az egész de a szervízkönyv bejegyzések, és a szerelőm is igazolta hogy nem volt tekergetve és valóba csak ennyi van benne. A másik dolog mivel akitől vettem külföldre utazott melózni és jóárasítva adta 420000-ezerért sikerült megvenni ez egy jóval idősebb Fzr-árának felel meg .Így szerintem tőlem megy majd nyugdíjba de addig pakolom bele a kmt-reket hisz erre lett tervezve csak MENNI és MENNI.
Évente mentél vele 2-3 ekmt?
Ennél még én is többet motoroztam a az Acémmel
Helló márkatársak!
Sok sok év sportmotorozás után elindult rövid életem újabb kicsiny kis szakasza: (túra)endúrós lettem!
Szóval tegnap előtt sikerült vásárolnom egy 1997-es utolsó kiadású, hibátlan karcmentes állapotú Super Tenerét igencsak jóárasítva......
Aznap mentem vele 1 kiométert és 800 métert, tegnap pedig egy hosszabb út következett és.....wáááááááááááááá.........a hátsó keréken könnyeb haladni vele, mint mind a kettőn, és 8-10 métereket lehet levegőben tölteni ha akarod:-) országúton pedig lábtartókaristolás van
Sosem hittem volna, hogy ennyire fordul!
Jövő héten átgumizom, szervíz és irány sz országút!
Kérdés: a kihajtásnál a szimeriring elfosta magát, és az olajat veri a hátsó gummára ez az egy hiba áll fenn....,de a Harmatinál sincs!ilyen szimering( ilyen elég fura alakú, kisit vállas, nem igazán normál felépítésű szimeringról van szó)
Neten sem találtam hozzá... nincs valami ötletetek, hol lehet beszerezni?
Ja, és ha valakinek kell, van egy Aprilia SXV 550 supermoto-m papírok nélkül eladósorban, de hibátlan állapotban és iszonyat megy!
Amúgy a mai nap átlépte az Acém a 26000kmt Zsolt a beálítás úgy a jó hogy a két kiss villa közé esik a jelölés, a lyuk és ha a gázt visszaengeded ugyanoda zár vissza.
Hali.Itt vannak a képek remélem segítettem.
Ez vajon jó beállítás?
http://youtu.be/UiwiR2dq4xQ
Ez vajon jó beállítás?
Kösz! Nekem, csak az kell merre áll kb a csavar. A bowdent hozzá állítom. Tudja valaki hova kell állítani a EXUP szelepet. Léállított motor, alapjárat.
Kösz! Nekem csak az kell, hogy a rögzítő csavarja merre áll. A bowdent hozzá állítom.
Holnap lefényképezem neked .Amúgy is állítani akartam rajta.
Na szóval? Lesz kép valakitől az EXUP szervómotorról?