Nem előzgetésekre gondoltam ..........ha máshol nem akkor próbáld ki a sztrádán ,üss neki egy "kettest" hoszabb /25-30 km/ szakaszon és két dolgot fogsz tapasztalni :
1, húúúú ez kiba....tt jó érzés.....
2, jééééé eszi a motorom az olajat.....
Ess-nek van ígaza.......a domboldalról mérnek,egyszer véletlenül kiszúrtam őket ,de akkor csak a Pest felől érkezőket mérték . Gondolom állványról mérnek ,s így mindkét írányból szívás! ! !
...szolgálunk és védünk......hmmmm .....legszivesebben lenyalatnám velük a kocsiról! ! ! !
Oké! az lesz mert a frász kerülget amikor a képembe világít a piros olajlámpa! Igaz ez csak a második ilyen húzása volt... de akkor is!
Le izzadok töle ( és csak hosszú pályázáskor csinálja)!
azt kellene kipróbálni, hogy megállsz mikor jelez, és vársz egy kicsit mit mutat a szint. -ha megjelenik a jó szint az ablaknál akkor az érzékelőt kéne vizsgálni
De most van különbség mert nekem mind a kétszer le állítva mutatta az értékeket!
Te érted ezt hát annyi nem keringhet a rendszerben hogy ne lássam utánna teli legyen, hogy van ez....?
pénzbehajtás, már másképpen nem tudják elvenni az emberek pénzét, mert tudják hogy adó formájában ha próbálkoznának akkor nagy gebasz lenne. Így is lesz. Múlthéten beszéltem egy őrezredes csókával és már ők is érzik, hogy baj lesz.
Technikai jellegű kérdés:
Autó pályázásnál hova tünik az olaj?
Olaj lámpa kigyullad félreállok megnéz kis ablak nincs olaj!
Benzinkut rátölt egyenesbe hoz tele van, ez hogy?
Egyik közeli ismerősöm, na most figyelj!
Piros lámpáért 100 ezret kapott!
(mert szüttyögött elötte egy vontatós ifa és már nem látta a lámpát - ja és nem csak kitalálta, hogy mentse magát így volt!)
Hát hol itt az igazság?
Két kiskorú gyereke van szerintem van hova tennie azt a 100 ezret suli kezdés elött (persze jelezte ezt, de senkit nem érdekelt)!
Hát valószínűleg kézi méréssel készült a felvétel és húzta rajtad a kamerát.... csak gratulálni tudok az ilyen pénzhajhász csótánynak.
Nem is értem miért nyomulnak ennyire, a Királyi Csendőrségnél még senki nem kapott jutalmat, mert sok gyorshajtót "mért be"...
Egyszerű pénzbehajtásról van itt szó, nem a közlekedés biztonságának javításáról Olyan mérges tudok ilyenkor lenni! Bezzeg zebra előtt, vagy kanyargósabb, baleset veszélyesebb részen nem, vagy nagyon ritkán mérnek. Röviden ennyi.
egyszer mentünk mátrázni pályán (nem fizetősbe ) 180-220 között az is unalmas volt
1, húúúú ez kiba....tt jó érzés.....
2, jééééé eszi a motorom az olajat.....
...szolgálunk és védünk......hmmmm .....legszivesebben lenyalatnám velük a kocsiról! ! ! !
Le izzadok töle ( és csak hosszú pályázáskor csinálja)!
Na megyek mert 560 kilcsi van mögöttem.
Te érted ezt hát annyi nem keringhet a rendszerben hogy ne lássam utánna teli legyen, hogy van ez....?
beindítás után leállítva mit mutat a szint?
Autó pályázásnál hova tünik az olaj?
Olaj lámpa kigyullad félreállok megnéz kis ablak nincs olaj!
Benzinkut rátölt egyenesbe hoz tele van, ez hogy?
Én vagyok hülye?
Piros lámpáért 100 ezret kapott!
(mert szüttyögött elötte egy vontatós ifa és már nem látta a lámpát - ja és nem csak kitalálta, hogy mentse magát így volt!)
Hát hol itt az igazság?
Két kiskorú gyereke van szerintem van hova tennie azt a 100 ezret suli kezdés elött (persze jelezte ezt, de senkit nem érdekelt)!
Nem is értem miért nyomulnak ennyire, a Királyi Csendőrségnél még senki nem kapott jutalmat, mert sok gyorshajtót "mért be"...
Egyszerű pénzbehajtásról van itt szó, nem a közlekedés biztonságának javításáról Olyan mérges tudok ilyenkor lenni! Bezzeg zebra előtt, vagy kanyargósabb, baleset veszélyesebb részen nem, vagy nagyon ritkán mérnek. Röviden ennyi.