Összerakás alatt azt értettem, hogy fölrakom a burkolatot.
Most csak a fejidom van felszerelve. Azt tartja a lámpát és a tükröket. Az indexeket konzolokra tettem. Vágod?
Hát igazság szerint kb. 3 motorozással ezelött volt benne kb. a maximum alatt egy kicsivel, DE! Mentünk azóta két olyan menetet hogy 200 felett kb. 400-600 km-t pályán és én ennek tudom be ezt a nagy olajfogyasztást... Szerintetek?
De ezek szerint ez igaz, hogy valamelyik eszi valamelyik nem, mert az előző thunderace egyálltalán nem ette (pedig kergettük azt is rendesen )!
Ja tényleg megint láttam az Exemet az Üllöin, még mindig Naked bike.
Minden szó igaz amit írtatok.
Nekem 5,9 a fogyasztásom. Hogy lehet ez? Pedig, sem gyötröm a motort. A gyertyák amikor legutóbb kiszedtem, fekete mocskosak voltak. Elviszem a karbit beállítatni. Szerintem.
Téptétek neki? 5 alatt volt a fogyasztás?
Most csak a fejidom van felszerelve. Azt tartja a lámpát és a tükröket. Az indexeket konzolokra tettem. Vágod?
És átszereled a tükröket meg az indexek? persze megoldható
Megrendeltem az olajat Repsol 10w 40 félszintetikus lesz
Majd meglátjuk zabálja-e?
A műszaki valahová a végére kivánkozik
-Karbiszinkron.
-Műszaki vizsga.
-Fényezés
-Összerakás
Készlett már?
De ezek szerint ez igaz, hogy valamelyik eszi valamelyik nem, mert az előző thunderace egyálltalán nem ette (pedig kergettük azt is rendesen )!
Ja tényleg megint láttam az Exemet az Üllöin, még mindig Naked bike.
Miért nincs javítási lehetőség, ha utólag veszek észre hibát?
Nekem 5,9 a fogyasztásom. Hogy lehet ez? Pedig, sem gyötröm a motort. A gyertyák amikor legutóbb kiszedtem, fekete mocskosak voltak. Elviszem a karbit beállítatni. Szerintem.