Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy percig sem gondolkodnék a dolgon ,viszont a hétvégén házigazda leszek régi motoros cimbiknek ................jó utat -szép időt nektek!
Üdv Srácok. Mult héten beszéltem a volt Acém új tulajával több mint 2000km-tert tett bele és semmi gond kivéve azt a 60ezres sárga csekket amit gyorshajtásért kapott .Mókamester én a helyedbe felkeresném akitől vetted a gépet a hírdetébe úgy állt kevés ílyen jó állapotú Ace van szerinte ,most meg zörög-csörög én nem igazából értem .
akkor mond neki, hogy ellenőrizze a láncot is. Legalább az is kiderül. Nem plusz munka, pénzt ne kérjen érte , de gonosz vagyok
most nézi még meg mult hét péntek ota nem jutott el a motoromig akkor mondta ezeket hallomásra hogy ezek lehetnek. de szelepet kilötte hogy az tuti nem, de állit rajta
a dugó nem zörög, max kopogni tud, a lánc tud zörögni, de ahhoz meg nem kell teljesen szétborítani a blokkot.
Ha szelep állítás volt akkor simán meg lehetett volna nézni, hogy a lánc mennyire van megnyúlva.
Cserélj szerelőt először.
Szerintem
ill olyan amihez teljes henger csere. mivel ezt nem szokták furni
hejesbittek nincs tulméret
dugot mondott hogy az az egyik, másik vezármű lánc
fémesen zörög alapjáraton ami nem szűnik meg akkor sem ha bemelegszik szelepek voltak gyanusak, de ez nem az sajna
ha szakemberhez viszed javításra akkor ő fül alapján is tud mondani valamit, hogy mi lehet a hiba oka. Olyan sok dolog nincs benne ami zajonghat
amit írtam hogy drotozva van fent a kétszéle a hűtőnek 6 6 drottal.hogy mi zörög ben az még rejtéj meg az is marad mert nem nyulnak bele még a blokkba. majd ha meg lessz a zsé akkor piszkáltatom meg mi van a blokkban
mert mi baja a hűtőnek? és mi zörög a motorban?
ha meg jön a moci lefotozom közelebröl a gumikat meg a márkáját is de engem a hűtő tunning aggaszt rajta meg a zörej a blokkban gondolkodtam azon hogy megvenni innen aprobol az okmányok nélkülit de mit kezdjek a vázzal nekem csak hűtő meg a blokk kell
ebben egyetértünk, de ami a képen szereplő ACE-en van az nem az általad említett típus
szerintem nekem van a legjobban leharcolva a motorom de nem szomorkodom rendbetetem és utánna az egyik legjobb lesz
nem a legjobb az egyik legjobb
Ha nekem szollt a meg hivásod köszönöm! De még szerelőnél van a moci a legközelebi motorostali amin részt veszek és utánna tuti mindig megyek minden hova az az egri lesz
rendbe kell tennem az ace t, nem szeretném valahol cserben hagyjon
Bridgestone BT003, pályán kicsit elkenik a szélét, és közúton használható
egy teszt többek között erről is
közúton használható
Holnap este jösz velem gurulni, be kell "törni" az új gumit!
Most hétvégén megyünk szlovákia- lengyelo.ba, ugyannazzal a társasággal mint a múltkor, még vannak betöltetlen helyek... ha gondolod...
Ess-nek igaza van!
Ez slik! Ez tuti, egy nagyobb összeget tennék rá!
Jó ez utcára én is sokat mentem ilyennel!
(még jó, hogy tapad)
ojan movalaki adta a fülest aki régóta ezt használja az meg csupán véletlen hogy ami az ace on van onnan származik majd ki derül mit bir ha nem jön be ugy is másik lesz fent és nem oco chinai csak segitenni akartam zorronak a gumi vételben
Előre is köszönöm ! !
Sziasztok!

Vki jön a hétvégén a tokaji motoros talira? Mert akkor összefuthatnánk beszélgetni
Termèszetesen párban volt ennyi az àr a gumik 2010 év közepek (tehát tènyleg ùjak)!
majd megadom a sràc szàmát!
Ez egy jó választás volt ............a következő nekem is ilyen lesz!
Az ár meg szenzációs! ! !