Üdv Srácok. Mult héten beszéltem a volt Acém új tulajával több mint 2000km-tert tett bele és semmi gond kivéve azt a 60ezres sárga csekket amit gyorshajtásért kapott .Mókamester én a helyedbe felkeresném akitől vetted a gépet a hírdetébe úgy állt kevés ílyen jó állapotú Ace van szerinte ,most meg zörög-csörög én nem igazából értem .
most nézi még meg mult hét péntek ota nem jutott el a motoromig akkor mondta ezeket hallomásra hogy ezek lehetnek. de szelepet kilötte hogy az tuti nem, de állit rajta
a dugó nem zörög, max kopogni tud, a lánc tud zörögni, de ahhoz meg nem kell teljesen szétborítani a blokkot.
Ha szelep állítás volt akkor simán meg lehetett volna nézni, hogy a lánc mennyire van megnyúlva.
Cserélj szerelőt először.
Szerintem
amit írtam hogy drotozva van fent a kétszéle a hűtőnek 6 6 drottal.hogy mi zörög ben az még rejtéj meg az is marad mert nem nyulnak bele még a blokkba. majd ha meg lessz a zsé akkor piszkáltatom meg mi van a blokkban
ha meg jön a moci lefotozom közelebröl a gumikat meg a márkáját is de engem a hűtő tunning aggaszt rajta meg a zörej a blokkban gondolkodtam azon hogy megvenni innen aprobol az okmányok nélkülit de mit kezdjek a vázzal nekem csak hűtő meg a blokk kell
Ha nekem szollt a meg hivásod köszönöm! De még szerelőnél van a moci a legközelebi motorostali amin részt veszek és utánna tuti mindig megyek minden hova az az egri lesz
rendbe kell tennem az ace t, nem szeretném valahol cserben hagyjon
ojan movalaki adta a fülest aki régóta ezt használja az meg csupán véletlen hogy ami az ace on van onnan származik majd ki derül mit bir ha nem jön be ugy is másik lesz fent és nem oco chinai csak segitenni akartam zorronak a gumi vételben
Ha szelep állítás volt akkor simán meg lehetett volna nézni, hogy a lánc mennyire van megnyúlva.
Cserélj szerelőt először.
Szerintem
hejesbittek nincs tulméret
nem a legjobb az egyik legjobb
rendbe kell tennem az ace t, nem szeretném valahol cserben hagyjon
egy teszt többek között erről is
közúton használható
Ez slik! Ez tuti, egy nagyobb összeget tennék rá!
Jó ez utcára én is sokat mentem ilyennel!
(még jó, hogy tapad)
Vki jön a hétvégén a tokaji motoros talira? Mert akkor összefuthatnánk beszélgetni
majd megadom a sràc szàmát!
Az ár meg szenzációs! ! !