Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombaton voltam motorral Házán hidebe, szar gumival az út pedig a széle kavicsos bentebb meg hulámos és föntebb PARÁD felé még szarabb Amúgy a fekete Busa tuti de nem az én pénztárcámnak való
gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni.....
pár év múlva már az is el fog tűnni
Na meg az a gumi ami rajta van... 2003-as, úgy csúszkált mint az állat, nagyon finoman kellett vele közlekednem, maradt is majrém kb. 4-5 miliméter!
biztos csőlátásod volt a sebességtől , még jó hogy nem csúsztál meg egy fekete folton
Hát végig úgy mentünk, hogy Ózdtól felfelé és a határ mentén végig és valahol Salgótarjánban jukadtunk ki!
De szeretném hozzátenni hogy sokan járnak fel Mátraházára és nem értem ez az út nagyon jó minőségű, kanyar és kanyar, és autóra egyáltanán nem emlékszem!
arról nem is beszélnék
amúgy hol készült az a hegy-kanyar kép a másik topicban mutogattad
jahhh... tempomat!
akkor rég ültél automatában
a pedál a kicsi!
azért nem olyan kicsi a cipőm
jah, ha lábújhegyel nyomod csak a pedált!
akkor én nyugodtan hátradőlhetek a fotelben. Nem is fogyaszt sokat a kocsim 13-ból simán kijön
Hát most kapott rendesen, nagyon szépen tartotta a tempót a busákkal (szerintem azért mert Lionking leáttételezte)
250nél ráhúztam és szépen megindult, de 185 km után kiürült a telitank!
Nincs mit. Egy aprócska infó. Ezt az E-mailt, 2010.03.31-én kaptam tőle. Ha többet mond az árra, ne ordítsd le a fejét!

Talán, ezt is érdemes lenne megpróbálni.
Leírás: Racing fékkarok14000/pár(felhajlós kivitelben is),lábtartók,zselés markolatok,indexes hátsólámpák12000,kormányvégsúlyok,idomda sűlyesztett irányjelzők7000,bubis plexik10000-12000,üléspúpok kedvező áron
Feladó adatai
név: bali105
megye/város: JNSZ
mobil: 06-30-321-0309
És a fekekete mögé be lehet bujni? És látni rajta keresztűl valamit?
Volt Burgman 400-asom turaplexivel, na az nagy Ha esett az eső, nem láttam semmit
Zoró-nálad végre arra használják amire való csak menni és menni[ kormold ki rendesen.
A müszereket jobban látod nem zavar be a napsütés és mellesleg baromi jól néz ki.
Hát azt, hogy mondjuk leszakad a fejem ettől a gyáritól!
Kire tervezték ezt? Nem tudok mögé bebújni!
Köszi szuper ilyenre gondoltam jó a szine, és az ára sem horror remélem a felfogatás is stimel az enyém 2000-évj de mivel a gyártása során az idomok nem változtak szerintem a fejidomon a felfogatás is ugyanaz de holnap leveszem az enyémet és összenézem.Az utánvét tökéletes lenne az előre utalom a pénzt dolagal sajnos 1szer már megszívtam Köszi a segítséget Zsolt holnap hívom a számot amit adtál és meg is rendelem hogy minél előbb itt legyen .
Mit lehet egy plexin szeretni ?
Én nem szoktam rajta átnézni, csak felette. Bár az enyémen annélkül is van elég fekete, lehet ,hogy azért nem vagyok oda érte, nomeg, mert pénzbe kerül
Ilyen plekóm volt én szerettem!
Ennyi pénzért elgondolkodtató...

Itt van pár kép mai gurulásról 434 km.
Igen. Már beszéltem velük. Ezekre az árakra kell hivatkozni!
http://www.forgogumi.hu/akcio....

Plexi ügyben, pedig ezt találtam:
Yamaha YZF1000R 1997-ig duplabubis plexit tudok hozni. Képek csatolásban, meg tudod nézni a színt, illetve a rögzítési pontokat is ellenőrizni tudod (forma).
1999-es évjárathoz már nem hozza ezt a plexit, ellenőrizd légyszíves, hogy esetleg megfelelne-e?! (csatolásodat nem látom...)
Sötétfüst:
Ár: 11.000Ft
Szállítási idő: ~2-3hét
Átvétel:
- személyes: - Tolna megye --- Tamási
- Budapest
- banki utalás esetén postai küldés: 1000Ft
- postai utánvétel: 1.700Ft
Rendelési szándékod esetén légyszíves mellékelj válaszodban telefonszámot egyeztetés végett.
Üdv,
Tomi
+36308301660
Nem annyira a hosszára gondoltam, hanem a csavar/fém anyagára. Inkább az hajoljon el minthogy a motorblokkból törjön le, az drágább lehet mint egy idom
Még 1 kérdés sötét ,fekete, plexit az Acéra hol lehet kapni vagy esetleg elfekvőbe valakinek
Persze ez összetett dolog ha rövid nem véd ha meg túl hosszú akkor mint egy erőkar letörheti a felfogatást. De azt nézve hogy nem egy tucatmotor nem minden bontóba vannak hozzá idomok, így elég hasznos tud lenni.Zsolt én is most állok gumicsere előtt Érden a Forgó gumi egész jó árakat tud, az Acékra nektek eddig mi vált be