Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A bukógomba leglényegesebb dolga hogy védjen, de inkább ö törjön el, mint a rögzitésénél kitörjön egy darab a blokkból, mert túl masziv, kemény.
Az enyém zselés? Nem tudtam. Így vettem. Szerintem, kényelmetlen.
A célnak tökéletesen megfelel szerintem egy csicsás Lsl bukógomba felét sem védi.A motorodon a markolat mennyire kényelmes én is ilyent akartam csak sajnátam rá a pénzt ,amit meg vettem rá ,700-ft, hosszú távon kurva kényelmetlen.Szóval a zselés markolat szerinted megéri az árát
Nekem meg ilyen, csak van még kupakja, ezüstre lesz fújva és három gumigyűrűvel lesz díszítve.
Igen házi, jövő hét vége felé kész is.Valami ilyesmi lessz
Tedd azt. Házi készítésű a gomba?
Most készítek tengely és bukogombát ha kész dobok képet
Babetta ez jó .
babettán
ha olyanra gondoltál mint ami a bebettán volt akkor ez tényleg kicsi
Köszi a képet de szerintem keskeny sok kilóg a gumiból oldalt ettől ugyanúgy összekené hátul a dolgokat.
most ezt találtam sptiben
Ahoj!
Corsaro.hu-n találsz hozzá tanktatyót. Ha nem, akkor rendelésre készítettnek a gyártóval hozzá valót.
Ess véletlen nincs kép róla mikor fent van a motoron . A távolság végett csak küldeni tudnád így nem tudom felpróbálni hogy is állna, amiket eddig néztem szélesebbnek tünnek. gsxrgyorgy@citromail.hu
Jövő héten valamikor lehet.
Az már más! Nem jársz pesten?
Nem hiszem hogy rondább mint a három helyen sérült tankom. A sárvédőt oda passzolnám a kollégának, ha kell neki. Nekem van csak ki kell javítani. Nagyon csóró vagyok mostanában.
Érdekel a dolog, amúgy Jász Nagykun Szolnok Megye és Jászberény .
bocs kicsit lemaradtam
mint láthatod még nem jelentkezett hogy kell vagy nem,
én nem rondítanám azzal a bőr izével ezt a szép motort
Neba...! Hol laksz Romániában? Ott van Berény, nem?
Bőrdíszműves a szakmám tudok tankbőrt és tanktáskát készíteni, csak lusta is vagyok, meg kellene minta is. Ha segítesz, a tanktáskát megbeszéljük. Az mégjobb, hogy gépeink színe is megegyezik. Már tavaj is szándékomban állt elkezdeni, de ezüst színű bőrt nem kaptam.
Bocs, az enyém is sima fekete festékkel lett lefújva a nevét nem tudom selyemfényű hőáló kazánfesték de eddig jól bírja.A tankbőr gyári ,a motorhoz kaptam csak a tanktáska nincs meg hozzá A sárvédő jó lenne de kicsit karcsúnak tünik, pedig pont az lenne a feladata hogy a hátsó teló ne legyen szutykos nem tudom mennyit védene de malyd megnézem hátha
Szép!
Milyen lakkal fújtad le és miért? Én csak sima hőállófestéket használtam.
A tankbőr gyári? Ha összefutunk lekoppintanám. Lehet hogy másnak is kell ilyen.
Rézpasztával lekentem, csak nem mertem említeni, nehogy valaki negatív kritikával illesse.
Az ESS féle sárvédőt viheted.