A célnak tökéletesen megfelel szerintem egy csicsás Lsl bukógomba felét sem védi.A motorodon a markolat mennyire kényelmes én is ilyent akartam csak sajnátam rá a pénzt ,amit meg vettem rá ,700-ft, hosszú távon kurva kényelmetlen.Szóval a zselés markolat szerinted megéri az árát
Ess véletlen nincs kép róla mikor fent van a motoron . A távolság végett csak küldeni tudnád így nem tudom felpróbálni hogy is állna, amiket eddig néztem szélesebbnek tünnek. gsxrgyorgy@citromail.hu
Nem hiszem hogy rondább mint a három helyen sérült tankom. A sárvédőt oda passzolnám a kollégának, ha kell neki. Nekem van csak ki kell javítani. Nagyon csóró vagyok mostanában.
Bőrdíszműves a szakmám tudok tankbőrt és tanktáskát készíteni, csak lusta is vagyok, meg kellene minta is. Ha segítesz, a tanktáskát megbeszéljük. Az mégjobb, hogy gépeink színe is megegyezik. Már tavaj is szándékomban állt elkezdeni, de ezüst színű bőrt nem kaptam.
Bocs, az enyém is sima fekete festékkel lett lefújva a nevét nem tudom selyemfényű hőáló kazánfesték de eddig jól bírja.A tankbőr gyári ,a motorhoz kaptam csak a tanktáska nincs meg hozzá A sárvédő jó lenne de kicsit karcsúnak tünik, pedig pont az lenne a feladata hogy a hátsó teló ne legyen szutykos nem tudom mennyit védene de malyd megnézem hátha
Szép!
Milyen lakkal fújtad le és miért? Én csak sima hőállófestéket használtam.
A tankbőr gyári? Ha összefutunk lekoppintanám. Lehet hogy másnak is kell ilyen.
Rézpasztával lekentem, csak nem mertem említeni, nehogy valaki negatív kritikával illesse.
Az ESS féle sárvédőt viheted.
Corsaro.hu-n találsz hozzá tanktatyót. Ha nem, akkor rendelésre készítettnek a gyártóval hozzá valót.
én nem rondítanám azzal a bőr izével ezt a szép motort
Milyen lakkal fújtad le és miért? Én csak sima hőállófestéket használtam.
A tankbőr gyári? Ha összefutunk lekoppintanám. Lehet hogy másnak is kell ilyen.
Rézpasztával lekentem, csak nem mertem említeni, nehogy valaki negatív kritikával illesse.
Az ESS féle sárvédőt viheted.