Nekem hidegen ciccegett, a motorhangtól jól elkülöníthetően. Mondjuk melegen nem csinálja, vagy csak nagyon halkan . Állítólag a rézpasztával való megkenése a kipufogóba lévő résznek megoldása lehet a hangos működésnek.
Hali. zxr6r-en volt de a 750-900-é is jó rá amúgy itt vettem az alkatrészeknél 21000ft volt szerintem baráti . A hazai gyártók 40000ft-ért csináltak volna.
Még ősszel összeraktuk. Kb 1,5 hónapig állt szétszedve. Karburátorokban tömítések csere +tisztítás, szelephézag áll.+összes folyadék cseréje +fém fékcső+ összes szűrő cseréje ( beleértve a vákumcsövek szűrőinek cseréje is + szelepfedétömítés + karbiszinkron + CO állítás+ gyertyacsere+ ahová a gyár írja kenés felfrissítése stb......szóval kellett vele dolgozni rendesen, de megérte, nyugodtan fogok az idei szezonnak nekiindulni. Csak már új plexi kellene rá és előre olyan szemölcs index izé és egy jó sportkipuff.
Lehet tudni, hogy milyen gépek közül választasz? Csak nem visszatérsz a hájábúzá-hoz?
Nekem is evett 5,5 öt 100 km-enként, autópályán, közel betartva a sebességhatárt....( 140-150 körül ) Budapest- Győr viszonylatban. Rekordot nem tudok mondani, mert tartósan nem szoktam hajszolni és mellette méricskélni. Egy tankkal általában 340-360 km között szoktam elmenni és nem várom meg, hogy tolni kelljen
Van valakinek eladó sport-túra plexije? Mert akkor nem kéne berendelnem (igaz az se horror összeg 15 szeszterciuszt kérnek érte).
A másik, mindenkinek hangosan csörög az exup szelep a mociban?
Nekem az előzöből hiányzott sajnos...
Gsxrgyörgy köszi az infót, én is most nézek egy "E" jelzésű dobot, 9-es zxr-ről ezért volt szükséges tudnom. Hálám üldözni fog!
Ha már így felpezsdültünk, mikor lesz ,,Ace" találkozó áprilisiban (is)?
Lehet tudni, hogy milyen gépek közül választasz? Csak nem visszatérsz a hájábúzá-hoz?
Ma már megint láttam az exemet az Üllöin!
Rendesen húzták neki egy gsxr társaságában!
gsxgyörgy milyen zxr-ről vetted a micron csövet?
Király volt