Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Csak óvatosan tessék motorozni!
http://szolas-szabadsag.eu/hu/...
Hízik a májam, hízik a májam....
És fáj a szívem, és fáj a szívem.....
Köszönöm!
Azért az elöző tulajnak is jár az elismerés!
hát igen..... akinek bejött az élet
csak gratulálni tudok
Meg!
Ma fel is avattuk!
De még nem mertem 200 fölé tornázni, mert hideg van, szerintem...
De voltak már olyan gyerekek akik Gsxr1000 és Cbr1000 olyanokat borogattak (igaz slikkel)!
Én nem is gondoltam volna hogy az exup enyit számít, 2x olyan erős mint a régi (legalábbis én igy érzem alacsony fordulaton).
Megvolt az első lábtartókoptatás az éven!
Zsír az idő, de az utak kicsit porosak, viszont alaposan kiégettem a kis SV-be a gyertyákat
megvan már a paripa?
Majd holnap!
Leültünk.....vagy mindenki elment motorozni?
az tény hogy a motorozás másabb mint kocsival közlekedni. Persze jó élmény meg jó gyorsan közlekedni. Csak nem éri meg. A biztonság számomra fontosabb, mint a motorozás élménye. Ezért is mentem pályán, hogy csökkentsem a kockázatot.
Ja a nyugdíjas nyomja a gázt. Csak nem veszik észre, hogy a reakció idejük már percekben mérhető
Én pont 40 éve autózom , de a motorozás egész más, nagy élmény! Nem értem miért gondolod ezt: az autó egy közlekedési eszköz, kényelem és élvezet is (de messze nem annyira mint a motor).
Egy nyugdijas pedig legalább ugy tudja nyomni a gázt mint te
Apósom 75 évesen ugy szághuldott a városban 80-al, hogy elkezdtem félni
Az autó nálam elsődleges közlekedési eszköz, több szempont miatt.Egyrészt a biztonság miatt, másrészt a kényelem miatt. Amúgy 100%ig megértelek Ess, amiért abbahagytad az utcai motorozást.
Nem gondolom, hogy az általam leírtakból ez következne, mert pályán mentem pár karikát. Lehet több km-t mint te az utcán
Az autó meg nem csak az öregeknek való. Mert akkor mindenki nyugdíjas tempóba közlekedne, és tovább tartana eljutni A-ból B-be mint gyalog
Ugy is lehet mondani, kiöregedtél a motorozásból
Autó kényelmes öregeknek való, az nem kihivás a motorhoz képest.
az tény hogy napról-napra öregszem, de ezzel a kocsival lehet fiatalos dolgokat is művelni, és most nem a ledöntött ülésnél kb 2m körüli sík placcról beszélek ami a csomagtartóból lesz.
Én meg azért hagytam abba az utcai motorozás (kb 4 éve) mert még vannak céljaim
Ja te már csak a kényelmes öreguras dolgokat szereted. Én meg csak most kezdtem (6 éve ) motorozni
ebből látszik hogy más korosztály vagyunk
"pöffeszkedsz a fotelba"
Ezt otthon is megteheted a TV elött ,ha van 90 csatornád
Nagyon jó érzés, ajánlom mindenkinek.
Főleg az a jó, mikor a tempomatot benyomod 90re és pöffeszkedsz a fotelba
Mondjuk azért ennek van romantikája....
Amikor nyomsz egy gázt olyan mintha elindulna veled a nagyszoba!

Nem Ess?
praktikusan Ford Explorer
Jeep vagy mi?
hogy hogy milyen?
Engem soha nem hatott meg semmi ami 13 litert iszik
Tudjon bármit is.
Milyen az a csudajárgányod?