Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen.
Hogy mit tud többet? Pl nem ázik be, ha be esek az árokba vele akkor nem lesz semmi bajom (próbálva ), mivel nem sokat megyek vele így pont leszarom a fogyasztását, amúgy a 13 annyira nem sok, és olyan helyekre eljutok vele ahova még gyalog sem nagyon, és a 2 tonna vasnak van tekintélye és még hosszasan lehetne sorolni. Persze ha te is beleülnél a foteljébe, te is másképpen értékelnéd
Éppen azért motorozom, mert ezeknek az autoknak nem a száguldás az életeleme
Egészségedre!
És az mit tud többet mint egy Ace? Szerintem semmit, ami pl nekem fontos. A hátránya viszont, számomra egyértelmű: nagy fogyasztás,költséges fentartárs.
az enyém 4011 ccm, 207 Le ja és csak benzin
OldPiet! 1.4 és 1.3 rizskályha? Most akkor már értem, hogy miért nem szoktál gyorsan motorozni.. A kettő együtt alig több lóerő, mint ezek a motorok. Toyota 90 hp, a Honda 75 ?
Köszi a képeket gsxrgyörgy! Nem vettem meg a dobot, és nem veszem okoskodásnak, én is arra gondoltam, hogy CBR-é de túl nagy volt a belső cső átmérő, valami nagyvasé lehetett...talán 1200 Bandit 75 mm belső átmérő? csavartáv, 95 mm De nem adom fel!
Az enyém még soha nem volt így egyben. Tegyél rá bukógombát, mert az aszfalton marhára kopik. Ezért az első irányjelzőket én szárnélküliekre cserélem.
Azt nem tudom milyen a tied
Nekem1,4-es diesel Corollám van,1350ccm-es, a benzines pedig Jazz 1250ccm.
végre egy lelkes ember
szép a motorod, ha vigyázol rá és megtartod sokáig és ha gazdag leszek licitálok rá
ha az én kis benzinesemre gondolsz akkor ez nem biztos hogy megállja a helyét
bár igaz 2 tonna üresen
Hali. Nem akarok okoskodni de szerintem amit vettél cbr-röl van annak van ilyen elfordított felfogatása.
Pedig a turbódieselem jobban megy mint a kis benzines
akkor járhatnál zetorral vagy mtz-vel is azt olcsón tankolható
ha meg szórakozni akarsz akkor csak benzines jöhet szóba
Pont forditva!
Ha ugyis megkeresi az árát, akkor lehet benzines, de ha saját zsebből megy, akkor ocsó legyen
Kéremszépen ez az autó benzinnel üzemel.
Az autó benzines!
Ami gázolajjal megy azzal meg pénzt kell keresni.
Szóval nem lesz gázos
ennyire nem kell irigykedni, ha azt nézzük hogy egy motor 7 litert fogyaszt max 2 személlyel+ csomagok, akkor már nem is sok a 13-14 5 emberkével meg ha kell még ami az utánfutóra fér
Az derék! Nekem, ha felfújom sem fér több a kis mazdába 50 L több. Ess mikor alakítod benzin-gázossá? Vagy gázolajos a szerkezet?
30 rongyból tankolod tele?
Mennyit zabál egy ilyen?
Hát nem csodálom, hogy jegeled a motoros témát....
emiatt nem kell aggódnod 80 liter kényelmesen belefér
neked meg 2x kiszárad a tankod mire utolérnénk!
Párszor már volt téma, mindenki másra esküszik
Ha jó a gép és úgy használod ahogy lehet akkor castrol power 1
nem, saját akaratból vettem
elég jó kis kocsika , ha a tempót nem is tudnám tartani, de terepen egy méteren kettőt verek rád
Emberek!
Kéne egy kis segítség!
Milyen olaj kell a thunderace-ba? Én már annyi mindent hallottam...
négyezres betegágy...
beszámítottátok?
sajnos nem, pedig az lenne a királyság, Explorer