Köszönöm szépen.
Hogy mit tud többet? Pl nem ázik be, ha be esek az árokba vele akkor nem lesz semmi bajom (próbálva ), mivel nem sokat megyek vele így pont leszarom a fogyasztását, amúgy a 13 annyira nem sok, és olyan helyekre eljutok vele ahova még gyalog sem nagyon, és a 2 tonna vasnak van tekintélye és még hosszasan lehetne sorolni. Persze ha te is beleülnél a foteljébe, te is másképpen értékelnéd
Egészségedre!
És az mit tud többet mint egy Ace? Szerintem semmit, ami pl nekem fontos. A hátránya viszont, számomra egyértelmű: nagy fogyasztás,költséges fentartárs.
OldPiet! 1.4 és 1.3 rizskályha? Most akkor már értem, hogy miért nem szoktál gyorsan motorozni.. A kettő együtt alig több lóerő, mint ezek a motorok. Toyota 90 hp, a Honda 75 ?
Köszi a képeket gsxrgyörgy! Nem vettem meg a dobot, és nem veszem okoskodásnak, én is arra gondoltam, hogy CBR-é de túl nagy volt a belső cső átmérő, valami nagyvasé lehetett...talán 1200 Bandit 75 mm belső átmérő? csavartáv, 95 mm De nem adom fel!
ennyire nem kell irigykedni, ha azt nézzük hogy egy motor 7 litert fogyaszt max 2 személlyel+ csomagok, akkor már nem is sok a 13-14 5 emberkével meg ha kell még ami az utánfutóra fér
Hogy mit tud többet? Pl nem ázik be, ha be esek az árokba vele akkor nem lesz semmi bajom (próbálva ), mivel nem sokat megyek vele így pont leszarom a fogyasztását, amúgy a 13 annyira nem sok, és olyan helyekre eljutok vele ahova még gyalog sem nagyon, és a 2 tonna vasnak van tekintélye és még hosszasan lehetne sorolni. Persze ha te is beleülnél a foteljébe, te is másképpen értékelnéd