Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsolt 68, az a két csőcsonk ha jól emlékszem a légszűrő dobozából a karburátorok vákuum-membránjaihoz megy be. A két nagy hengeres valami , pedig szűrők, hogy ne tegye tönkre a por a membránokat. Illik azt is cserélni. Az enyémen is el volt porladva a szűrőszivacs.[O01

Valami vendéglőt is útba ejthetnék a találkozó folyamán....
Ess tárolhatnál a ponyvája alatt sok sok mocit!
Rozsda meg nem rágja át, sok vasbúl van
utóiratként, vezettem a múltkoriban egy FH 16 Volvót, meg egy DAF 105 öt is. Mind a kettő nagyon új autó volt, de! áááááááááá a Kraz mindent visz! Jajj de eszembe jutott, ááááááááá!
A "seregben" azon voltam pilóta!
Életem meghatározó élményei kötődnek hozzá, a világ legislegislegjobb teherautója!
szeretnék olyat is, kurva jó gép
csak nem fér be a garázsba , legalábbis úgy hogy a tető a helyén maradjon
Miért nem veszel egy Krazt ?
majd ha lesz rá keret akkor igen
amúgy a kocsim kitesz 4 motort is, úgy helyfoglalásban, mint ccm-ben
Szétszedtem a karbit. Nem volt nagyon koszos, de most érezhetően jobban mozognak az alkatrészek. Még tavaj írtam, hogy retkes a karburátorsor. Úgy néz ki, hogy a hűtővíz folyhatott és ahoz ragadt a kosz. Kicserélem a tömítőgyűrűket. Meglátjuk.
Kérdésem lenne Urak. A nyilakkal jelzett csőcsonkokra nem kell semmi? Mert azok csak ott vannak.
szerintem legyen olyan helyen ahhová kocsival nem lehet behajtani!
(na jó sajnálom, hogy nincs motorod! Nem is akarsz venni később? )
és hol lenne a találka?
Egyenlőre nekem is jónak tűnik az a dátum
Késő. Már kiszereltem a karburátort. Interneten keresem hogy lehet tisztítani. Egyébként nem annyira koszos mint egy 20 éves gép. Kíváncsi vagyok hogy milyen belül. Kösz az adatokat!
A május 1 hétvége jó nekem is.
Megyek folyatatom.
Akár! Naptárba nézve nekem jó...eddig
Május 1.-i hétvége?
április vége felé?
Zsolt68! Én is szeretem megismerni a járműveimet, meg amihez van szerszámom azt meg is szoktam csinálni, de a karbi az elég süti dolog...ha már az is kérdés, hogy mivel csináld a tisztítást, akkor inkább egy ismerős szererővel csináltasd meg,hogy Te is ott vagy. Amúgy ha van lehetőséged, ultrahangos tisztítóba csináltasd meg a karbipucolást. Az valami nagyon dúrva! Bár ahhoz szét kell húzni a karbisort.

Techn. adatok:
Mikuni BDSR 38
Főfúvóka mérete
1/4=127,5 2/3=125
Alapjárati fúvóka
20
Fúvókatű típusa
P-0
Üzemanyagszint
4,1-5,1mm
Alapjárat:
1100 +/-50/min
Levegőcsavar:
3,0
Gyertyahézag
0,6-0,7mm

Nem akartam okoskodni.... ez csak egy vélemény
Na akkor mikor lesz a találkozó? Valaki feldobhatna egy időpontot!
nem, csak ha eldugul
Minden tavasszal meg kell pucolnia karbit? Nebassz... Holnap megnézem. Remélem nem rontom el végleg.
az nem jelent semmit, a tél folyamán lerakódig a benzinből elég sok cucc, majd megcsodálod.
kompresszort meg már lehet venni 15-20 ezerért, ami szerintem téged életed végéig kiszolgál
Kompresszor nincs, de jó lenne már egyet szerezni. Elvileg, két éve pucolták ki. (?)
többnyire az a legalkalmasabb. De egy kompresszor sem árt. És ha valami nagyon bele van kövülve akkor azt csak érzéssel vakarászni.
Na! Ezt már köszönöm! Ezt fogom tenni. Mi erre a legalkalmasabb? Féktisztító?
Köszi! Meg is ünnepeltük tisztességesen