Senki nem lelkesed egy április 1-ei bolond túráért? Jó lenne veletek élőben találkozni! Kivétel ez alól Zorró mert őt már láttam és meg kell, hogy állapítsam, hogy csúnya
ZORRO!
A csörgés elvileg a persely kopottságából adódhat .....nekem be volt rohadva, és elég nyűgös volt a helyrehozatala ,de az alsó nyomaték miatt megéri.
Szatmári László szerelő +36 20/938-4400/ pesti.....az enyémet ő hozta helyre.
Egy szerelő rokonommal csináltuk, övé volt az oroszlánrésze a munkának, én idő hiányában csak belekontárkodtam, illetve "anyagbeszereztem" és kritizáltam.
Hidegen a motorzajtól jól elkülönítve hallhatóan cicceg, de melegen már nem produkálja. Állítólag a rézpasztával való megkenése az egyesítőcsőben levő szelepnek megoldást jelent.
Talán Pohi ha nézi a fórumot, ő megmutatja a helyes irányt
persze csak akkor ha lehet 4 kerekűvel menni, igaz az is kicsit ritka darab , akár az ace
Senki nem lelkesed egy április 1-ei bolond túráért? Jó lenne veletek élőben találkozni! Kivétel ez alól Zorró mert őt már láttam és meg kell, hogy állapítsam, hogy csúnya
Gsxrgyörgy, Te is ovál dobot vettél rá a Zxr-ről ha jól látom..meg egy uccsó kérdés: Neked hogy "álltak" egymáshoz képest a csavarok?
160 fölött úgy sem hallani
A csörgés elvileg a persely kopottságából adódhat .....nekem be volt rohadva, és elég nyűgös volt a helyrehozatala ,de az alsó nyomaték miatt megéri.
Szatmári László szerelő +36 20/938-4400/ pesti.....az enyémet ő hozta helyre.
szépjóestét mindenkinek!
Te hol szervizeltetted le, vagy te csináltál rajta mindent?