Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ilyen lett, a leömlő kazán lakkal lefújva exap beállítva felpasztázva és felkerült a tank bőr is szerintetek milyen .Ha Zsoltnak nem kell a sárvédő engem lehet hogy érdekel.
enyémen volt fönt, szóval a fölfogatás biztos jó
árban meg tudunk egyezni biztosan 4-5e?
A Gsx-r emen is M3 volt ujonnan vettem rá szerintem nagyon jó Egy jó tanács itt a fórumon írták, ha teszed össze az exapot réz pasztával kend be a perselyeket-tengelyt az enyém jobb lett tőle.Amúgy én már össze tettem a gépet holnap dobok fel képet.
Nekem volt ilyen fenn, az elejét tolja a kanyarban (és ezt nem csak én éreztem így), de nem egy rossz gumma, sokat közlekedtem vele lapon! Jó árban vennék újra ilyet.
Nekem ez a véleményem!
Világosbarna!
Elmentem az oring-hez, kértem benzin és hőálló gumigyűrűt. Körülményes volt az öreg a tolómérőjével, de sikerült. Nem folyik. köszönöm!
Csak egyet nem értek. Te 16+8-at említesz és én összesen 18-at raktam be. Hova nem tettem?
Bocs nagyon fáradt vagyok. 8 órát álltam a Kakucsi Ringen, ma.
Tehát: Holnap megnézem az enyémen a fölfogatásokat. Nem voltam teljesen megelégedve. Mégis, mennyire gondoltál?
Holnap megnézem az enyémetn a fölfogatásokat. Nem volt teljesen megelégedve. Mégis, mennyire gondoltál.

Szerintetek, milyen eme gumi?
ez sem áll tökéletesen, de az árat is úgy szabjuk majd ha érdekel
Elfelejtettem valamit. Ha kiszeded az Exup szelepet (bár felesleges) a csavarokat fújd be és koppints rá egy kalapáccsal. Nekem 6-ból 4 beleszakadt.
Az nem gyenge! Te is vagy annyira őrült, hogy ennyire szét szedd?
A gyári kipufogó maradt.
A belső sárvédőről tudsz képet felrakni? Nekem van egy , de vékony az anyaga és belevágott a gumi.
még szép, rajtad kívül senki nem borítja így szét a gépét.
Lett cserélve a kipu? Lehet amiatt fullad.
És találtam még egy belső sárvédőt
na a szakember fölébredt
mi ez a sok izé?
ilyenek vannak egy motorban?

Ezt tőlem kérdezed?
Ha igen akkor mondanám, hogy összeraktam, de nincs kész. Magasabb fordulaton fullad. Az exup szelep még nincs bekötve, csak ki van nyitva és rögzítve. Kellene még két új gumi és műszaki vizsga.
no mi a helyzet a motorszereléssel? lett belőle valami, esetleg kapálógép?
OK! Megértettem.
régebben jobban benne voltam a szerelésbe, most már egy ideje nincs időm ilyesmire
Na! Nem küldöd?
Egyébként megnéztem. Jól raktam össze a gyújtást.

Szerintetek, átmegy műszakin ha nincs idom és az első indexek egy konzolon vannak? Esetleg, felragasztok a visszapillantóra két öntapis LEDes indexet.

A két szűrőt a trafóknál, ami karbiba megy hogy lehet cserélni? Lehet olyat kapni? Egyenlőre kiporszívóztam.
f9dekor@freemail.hu
akkor küldj egy e-mail címet és eldobom
Nem nagy dolog. Valahol belekarcoltam a jeleket, de berakásnál nem néztem meg. Ahogy görbült a vezeték alapon. Holnap megnézem jobban. Van 2 kapcsolási rajzom meg szervizkönyvem, de nincs rajta. Azért küld el! Hátha még nincs meg nekem.
vállalkozó szellemű ember vagy ahogy látom küldjek szervíz könyvet? gyári yamaháéktól van abban mindent megtalálsz még a főfúvóka meghúzási nyomatékát is :)