Szerintem meg azért érdekes a cikk, mert sok éve nem hallani a Thunderace-ekről semmit. Pedig tényleg egy igazán jó motor, én sem azért adtam el, mert rossz, hanem azért, mert más típusú motorra vágyom.
Az ára pedig nem tudom, miért ennyi, tényleg FZR-eket lehet ennyiért venni. Sokan idegenkednek szerintem tőle, mert nem túl eltrjedt hazánkban, olyasmi helyzetben van a Thunderace, mint a TDM ( ismertség terén).
Pedig az is milyen fasza kis motor!
Ha sok pénzem lenne, biztos a Thunder mellett lenne egy enduróm, valami nagyobb fajta. Csak hosszútávon nekem kényelmetlen, pedig két éve még milyen kényelmes volt...
Ahogy egyik orvos barátom mondja:Két dolog legyen:egészség és beteg.....Hát sajna nekem nincs hozzá egészségem, de a legboldogabb perceket hozta életemben a Thunderace! Bármilyen motorom lesz a következő, ez lesz a numero
uno, az etalon, az összehasonlítási alap!
Hali Acefanok.Én is olvastam a cikket és egyáltalán nem voltam tőle elájulva, szerintem kicsit felemásra sikeredett.Még jó hogy betették márka társunk véleményét is ,ez mentette az egészet Király vagy LionKing. Különben is aki Acéval gurul az tudja milyen fasza gépek ezek ,bár az igazság az hogy hiába vannak olyan szép példányok mint Face kolegánké az áruk majdnam ugyanaz mint egy jóval öregebb Fzr-é Ezt az Acét a neten találtam szerintetek ebben a formában milyen
Csak azért jegyeztem meg, mert az utcánkban 30-as tábla van, több mint a felén nincs járda (pedig helyközi busz is jár). A motorosok 90%-a száguldozik. Nem szereten amikor én iszom meg a levét egy hülye motorosok miatt. Volt hogy a Nyugati téren (Bp) cseszegetett a rendőr mondván, "Az lenne a kérésem, hogy mind a két kerék legyen az aszfalton!" Kezdtem: "Uram, ez egy vasvázas, 84-es gyártású, 60 Le-s (jelenleg: 30 Le max), hosszú tengelytávú motor. Ez soha nem fog egykerékre állni." Válasz: "Akkor is legyen mind a két kerék a talajon!" Mit lehet erre mondani? "Rendben." Tanulság, a sok hülyegyerek miatt engem cseszeget a rendőr meg az autós, mert engem ér el.
Ezeket az endúrósokat, meg főleg rühellem. Rendeztünk tavaly a Karasna Fesztiválon. Endúrós kiragasztott valami szórólapot a bejárathoz. Kicsit beszélt vele az egyik szervező. Búcsúzóul beterített minket porral meg homokkal. A leggyengébb hozzászólás a k...anyád volt. (nem téptük le a szórólapját)
Ritkán dícsérik a motorunkat ennyire, de legalább most már elhiszik hogy a világ legjobb motorja, nem is adom el mostanában hátha felmegy az ára akkora lesz rá a kereslet.......:)
Én is kiszálltam és a hölgy is a kocsiból.
Pont mögötte álltam.
Ha az én tükrömet vitte volna le,akkor egy darab Fiat Scudo tükör bontóból 3000 HUF.
Alsó és felső fogsor komletten 300.000HUF
Jó neked, hogy igazi motorosokat láttál!
Én isláttam ma motorosokat, pontosabban egy motorost is, akinek szerintem elmegyógyintézetben a helye.
Ugyanis a fiatalember egy narancssárga KTM LC4-el Miskolc belvárosában álló autósor között egykerekezve letörte egy Seat Ibiza visszapillantó tükrét,amit egy várandós hölgy vezetett.Egykerék közben kinyújtotta a lábát és szabály szerűen lerúgta Kiszálltam az autóból én is, és ugyan senki nem tudta hogy motorozom, én szégyelltem magam miatta. Feljelentette a hölgy a motorost. És az ilyen ÁSSA EL MAGÁT!
Ma este 8 körül haladt el egy (+2 motor) fekete Thunderace Szigetszentmiklóson a Csépi úton. Ha látja ezt a beírást üzenem, hogy korrektek voltak. Betartották a 30-at, vállalták a korai tavaszt és az ezzel járó kellemetlenségeket. Igazi motorosokat láttam.
Nem tudom, mikor viszem még műszakira, sajnos éjszaka nem lehet, nappal meg nincs időm.....szerencsére van mobilinternet a világon
De a héten valahogy megoldom a papírmunkát...
Az ára pedig nem tudom, miért ennyi, tényleg FZR-eket lehet ennyiért venni. Sokan idegenkednek szerintem tőle, mert nem túl eltrjedt hazánkban, olyasmi helyzetben van a Thunderace, mint a TDM ( ismertség terén).
Pedig az is milyen fasza kis motor!
Ha sok pénzem lenne, biztos a Thunder mellett lenne egy enduróm, valami nagyobb fajta. Csak hosszútávon nekem kényelmetlen, pedig két éve még milyen kényelmes volt...
Ahogy egyik orvos barátom mondja:Két dolog legyen:egészség és beteg.....Hát sajna nekem nincs hozzá egészségem, de a legboldogabb perceket hozta életemben a Thunderace! Bármilyen motorom lesz a következő, ez lesz a numero
uno, az etalon, az összehasonlítási alap!
ez a dícséret megdobogtatta a szívem....
LionKing-nek címeztem a mondanivalóm....
Ez egy nagyon jó moci
Pedig ez egy kuva jó motor!
Ezeket az endúrósokat, meg főleg rühellem. Rendeztünk tavaly a Karasna Fesztiválon. Endúrós kiragasztott valami szórólapot a bejárathoz. Kicsit beszélt vele az egyik szervező. Búcsúzóul beterített minket porral meg homokkal. A leggyengébb hozzászólás a k...anyád volt. (nem téptük le a szórólapját)
Ritkán dícsérik a motorunkat ennyire, de legalább most már elhiszik hogy a világ legjobb motorja, nem is adom el mostanában hátha felmegy az ára akkora lesz rá a kereslet.......:)
Nem ér egy pár fogsor annyit
Pont mögötte álltam.
Ha az én tükrömet vitte volna le,akkor egy darab Fiat Scudo tükör bontóból 3000 HUF.
Alsó és felső fogsor komletten 300.000HUF
Én isláttam ma motorosokat, pontosabban egy motorost is, akinek szerintem elmegyógyintézetben a helye.
Ugyanis a fiatalember egy narancssárga KTM LC4-el Miskolc belvárosában álló autósor között egykerekezve letörte egy Seat Ibiza visszapillantó tükrét,amit egy várandós hölgy vezetett.Egykerék közben kinyújtotta a lábát és szabály szerűen lerúgta Kiszálltam az autóból én is, és ugyan senki nem tudta hogy motorozom, én szégyelltem magam miatta. Feljelentette a hölgy a motorost. És az ilyen ÁSSA EL MAGÁT!
Vettem egy Ford Focus 2005-ös sedan-t.
Mennyit kóstál egy ilyen 7 km/h feletti automatikus ajtózáródás beállítása?
De a héten valahogy megoldom a papírmunkát...
Jövő héten értekezünk!