Tulajdonképpen a fényképezés nem érdekes annyira, azt nézd meg, ennyi pénzért nem volt -e eltörve a villanyak vagy egyáltalán van-e alatta blokk......mert valami nem tuti a géppel, abban biztos vagyok.
Ha meg minden tuti, akkor vevő.....
ui:olvad a házunk előtt a hó......
Persze. Minden csak pénz kérdése. Sok baja van. Karbiból folyik a benzin ha megy a motor. Első főfékhenger folyik. Láncot kellene cserélni mert egy szem nem mozog. Az idomokat hegeszteni, fényezni kell. Elsőgumi csere, utána vizsga.
Kár hogy az autómon kuplungszetet kellett cserélni. 70.000,- volt. Most még be van dobozolva és egy ventilátor fújja rá a meleg levegőt.
ez egy fzr 1000 exup ami levolt harcolval mikor megvettem .A fara Honda cbr 600 2004-es az eleje elsö épitésnél egy gixer K4 1000 volt .Majd összetörtem azt utána épitettem rá egy fjr 2002 es nek a lápáját. A matrica pedig azért van rajta mert az a solyom fej rajta volt mikor vettem és nagyon megtetszet . Azt kiegészitettem evvel a kinai solyóm jelel. A lényeg baszotul tetszik . A döntésembe visszont nem befolyásolt ,hogy Hajabusa jel.
a 12esre vettem, mert szereti enni a gummát, már utcaiba nem isgondolkozom mert 5000-ént kuka akkor inkább egye a slicket 3000 4000 ezrenként kicsit olcsobb mulatság
Egyébbként nézegettem a ZX12-is, de azt mondták hogy hamar szét lehet rugni a váltóját! Meg a ráncfelvarrás előtti elég... na mindegy kimondom, szarul nézett ki! Viszont 2002-től ráülve is elég más érzést ad! Olyan mint amikor azt mondják hogy egy új tipusból a legelső darabokat nem szabad megvenni mert még kiforratlanok, hát ezt éreztem én a ZX12-őn!
Ha meg minden tuti, akkor vevő.....
ui:olvad a házunk előtt a hó......
Nem néztél rá arra a picike Hondára?
Kár hogy az autómon kuplungszetet kellett cserélni. 70.000,- volt. Most még be van dobozolva és egy ventilátor fújja rá a meleg levegőt.
Megcsinálod tavasszal?
Bocsesz!
Milyen fejidom van a mocidon, R7?
És most nem kötekedésből, de a hayabusa jelet milyen megfontolásból festetted rá?