Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennél jobban kifejtett véleményre gondoltam...
Én nem tenném.
Ja, és természetesen B.U.É.K!
Sziasztok!
Olvastam pár tesztet Thunderace-ről, többek között LionKingét is.
Szezon végén tervezek motorcserét, addig még koptatom a Thundercat-et. Tetszik a nagytestvér, csak félek a súlyától: sok helyen olvastam, hogy nem egy könnyű gép. Szóval kíváncsi lennék egy-két véleményre, ha van kedvetek írni.
Előre is köszi!
Korai tavaszt mindenkinek!
MSE
B.U.É.K.
BUÉK-ot kívánok mindenkinek.
A motor pihen, köszöni jól érzi magát.
B.U.É.K
Kicsit elkéstem, de Boldog Karcsit és Bódog Új Évet a hangvillásoknak!
Teljesen igazad van egész nyáron csak nyúztam megérdemelne kicsivel több igényeséget is.
Jó az emelőd. Miért nem veszel emelőszemet (1000,- Homasita) és hegesztesz egy emelőt, zártszelvényből?
Boldog Karácsonyt márkatársak.Ja és az Acém-ajándéka végre eltünt a gyári hurka töltő és a rettenetes hangja
Kellemes Karácsonyt márkatársak!
Kellemes ünnepeket és jó bajglievést!
Boldog, Békés, Meghitt, bejglimorzsás, pálinkaszagú, töltött káposztás ingpecsétes, fejfájósan ébredős Karácsonyt kívánok minden motoros barátomnak!
Nemsokára itt a tavasz
Helló mindenki!

Boldog és békés karácsonyt kívánok minden márka és motoros társamnak!

Üdv
Előbb töltsd ki az adatlapodat és tegyél fel néhány képet!
ha esetleg tudsz egy boltot vagy telefonszámot azt megköszönném
Most erre mit lehet reagálni?
yamaha yzf1000 thuderace 96
keresek hozzá a legolcsobb boltot vagy kereskedőt,ahol beszerezhető új primerlánc,szelepszárszimering(szett 16db),hengerfej+hengertalp tömítések
06309135348-as számra küldj smst vagy hívj
előre is köszi
Köszi! Közben kiderült, hogy a 954-es CBR-é tényleg nem jó.. sajnos. A dobban levő perforált cső belső átmérője 60 mm, vagy az összekötőé? Miért ilyen mocskos drágák a magyar dobok is ,,E " jel nélkül is ?
Hali Srácok. Belső csö 60mm csavartáv 80mm Cbr-é nem jó már próbáltam . Én egy Zxr-ről vettem egy ovál Micron dobot és pont paszol rá. Holnap dobok fel képet rola.
sajnos nekem már a motorom is messze van
Mindenkinek ilyen messze van a gépe és a tolómérő?....
Szét kell szedni....nekem így 14 évesen gyári értékeken belül volt 19 szelep,1ből kellett köszörülni.
"vagy rosszul gondolom?" ------------nem