Sziasztok!
Olvastam pár tesztet Thunderace-ről, többek között LionKingét is.
Szezon végén tervezek motorcserét, addig még koptatom a Thundercat-et. Tetszik a nagytestvér, csak félek a súlyától: sok helyen olvastam, hogy nem egy könnyű gép. Szóval kíváncsi lennék egy-két véleményre, ha van kedvetek írni.
Előre is köszi!
Korai tavaszt mindenkinek!
MSE
Boldog, Békés, Meghitt, bejglimorzsás, pálinkaszagú, töltött káposztás ingpecsétes, fejfájósan ébredős Karácsonyt kívánok minden motoros barátomnak!
Nemsokára itt a tavasz
yamaha yzf1000 thuderace 96
keresek hozzá a legolcsobb boltot vagy kereskedőt,ahol beszerezhető új primerlánc,szelepszárszimering(szett 16db),hengerfej+hengertalp tömítések
06309135348-as számra küldj smst vagy hívj
előre is köszi
Köszi! Közben kiderült, hogy a 954-es CBR-é tényleg nem jó.. sajnos. A dobban levő perforált cső belső átmérője 60 mm, vagy az összekötőé? Miért ilyen mocskos drágák a magyar dobok is ,,E " jel nélkül is ?
Hali Srácok. Belső csö 60mm csavartáv 80mm Cbr-é nem jó már próbáltam . Én egy Zxr-ről vettem egy ovál Micron dobot és pont paszol rá. Holnap dobok fel képet rola.
Olvastam pár tesztet Thunderace-ről, többek között LionKingét is.
Szezon végén tervezek motorcserét, addig még koptatom a Thundercat-et. Tetszik a nagytestvér, csak félek a súlyától: sok helyen olvastam, hogy nem egy könnyű gép. Szóval kíváncsi lennék egy-két véleményre, ha van kedvetek írni.
Előre is köszi!
Korai tavaszt mindenkinek!
MSE
A motor pihen, köszöni jól érzi magát.
Nemsokára itt a tavasz
Boldog és békés karácsonyt kívánok minden márka és motoros társamnak!
Üdv
keresek hozzá a legolcsobb boltot vagy kereskedőt,ahol beszerezhető új primerlánc,szelepszárszimering(szett 16db),hengerfej+hengertalp tömítések
06309135348-as számra küldj smst vagy hívj
előre is köszi