Dupla buborékos sötétített plexi az USA-ból. 22000 pénzért
Dangerbikes-nál rendeltem. Eredeti ára 26000 HUF, de voltak olyan rendesek, hogy adtak engedményt belőle
Örömhírem van
Amit már 5 azaz öt hónapja rendeltem plexit, ma végre valahára átvehettem így a szezon végén
De legalább a következő évben már ezzel mehetek
Majd ha lesz fényképezőm megint, rakok fel róla képet, ha vkit érdekel!?
Féltem. Múlt telet egyszerű motorponyva alatt töltötte. A szél aláfújta a havat. Tavasszal egy kicsit szivárgott hengertömítés környéke, ami később elállt. A lánc, a féktárcsa csavarok berozsdásodtak. Lehet hogy egy kicsit túlzásba vittem, mert már 20.000,- fölött tartok, de nem szeretném hogy baja essen. Pláne, hogy valami barna cucc szivárok még mindíg a karbisor 2. tagjából.
Immár ez a 3. év esés nélkül. Benzinkúton sem dőltem el. Majdhogynem már kijárna valami, de nekem is csak jövőre a kivonások miatt. Ha 2 hetente beindítgatod, biztos nem kell oda szellőztetés.....
Találtál Krauser K2 tartót? Én is keresek.
Üdv.
Dangerbikes-nál rendeltem. Eredeti ára 26000 HUF, de voltak olyan rendesek, hogy adtak engedményt belőle
Milyen plexi? Mennyiért? Honnan?
Örömhírem van
Amit már 5 azaz öt hónapja rendeltem plexit, ma végre valahára átvehettem így a szezon végén
De legalább a következő évben már ezzel mehetek
Majd ha lesz fényképezőm megint, rakok fel róla képet, ha vkit érdekel!?
Üdv
Klassz kuckoja lett!
Szellőzésről azért gondoskodj. Pláne ha a fa átvizesedik akkor dunsztba lesz a motor.
Szerintetek kell ventilátoros, fűtött szellőztetés, vagy elég a szilikagél a doboz aljára?
szerencsédre
állítólag két motoros van...... a többit ismeritek
És ki az aki még nem esett motorral rajtam kivül
de a te tempódhoz bőven elég a gyári beállítás is
és akkor mostmár nincs Aced?
Üdv közöttünk.
Nekem, ugyan ilyen színű motorom lenne, ha nem töröm össze. Kérdezz! Válaszolunk, ha tudunk.