Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, sajnos még nem találtam, pedig már szívesen felszerelném.
Hááát, 26-ból lehetett is bonyek! Jövőre én is rendelek de 10 alatt. Jójaz.
Szia

Találtál Krauser K2 tartót? Én is keresek.

Üdv.
Dupla buborékos sötétített plexi az USA-ból. 22000 pénzért
Dangerbikes-nál rendeltem. Eredeti ára 26000 HUF, de voltak olyan rendesek, hogy adtak engedményt belőle
Vigaztaljon, sokáig lesz karcmentes
Faaantasztikus! Ahogy Antal Imre mondaná.
Milyen plexi? Mennyiért? Honnan?
Helló!

Örömhírem van
Amit már 5 azaz öt hónapja rendeltem plexit, ma végre valahára átvehettem így a szezon végén
De legalább a következő évben már ezzel mehetek
Majd ha lesz fényképezőm megint, rakok fel róla képet, ha vkit érdekel!?

Üdv
Féltem. Múlt telet egyszerű motorponyva alatt töltötte. A szél aláfújta a havat. Tavasszal egy kicsit szivárgott hengertömítés környéke, ami később elállt. A lánc, a féktárcsa csavarok berozsdásodtak. Lehet hogy egy kicsit túlzásba vittem, mert már 20.000,- fölött tartok, de nem szeretném hogy baja essen. Pláne, hogy valami barna cucc szivárok még mindíg a karbisor 2. tagjából.
Nem öltözteted fel? Még megfázik
Klassz kuckoja lett!
Szellőzésről azért gondoskodj. Pláne ha a fa átvizesedik akkor dunsztba lesz a motor.
Immár ez a 3. év esés nélkül. Benzinkúton sem dőltem el. Majdhogynem már kijárna valami, de nekem is csak jövőre a kivonások miatt. Ha 2 hetente beindítgatod, biztos nem kell oda szellőztetés.....
ne lehet hogy kicsit túlzásba viszed a vigyázást?
Téli álom tavaszig.
Szerintetek kell ventilátoros, fűtött szellőztetés, vagy elég a szilikagél a doboz aljára?
akkor ezt az évet is megúsztad

szerencsédre
Ki van vonva a kicsike, ugyhogy az átsorolás a másik táborba legközelebb jövöre lehet

állítólag két motoros van...... a többit ismeritek
Na mingyárt elszégyelem magam

És ki az aki még nem esett motorral rajtam kivül
azokkal lehet beállítani a futóművet, ha használni akarod.
de a te tempódhoz bőven elég a gyári beállítás is
Saját tapasztalat?
és akkor mostmár nincs Aced?
Az a tekerentyű az önmegsemmisítő aktiváló potmétere!Ne piszkáld!
És ha tekergetem, akkor mi történik ?
hátsó lengéscsillapító gáztartálya
Az utolsó képen van az a kis henger, ami kilóg. Eredetileg az ülés alatti idomban van benne és lehet állitani rajta asszem H és S jelek felé. Az mi?
én meg mindig ilyen színűt szerettem volna
Tsa!
Üdv közöttünk.
Nekem, ugyan ilyen színű motorom lenne, ha nem töröm össze. Kérdezz! Válaszolunk, ha tudunk.
Hali ace fanok itt az én gépem. Nyugi az ucsó kép csak szezonzáró nagytakarítás.