Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nem rezonál.
Mennyit fogyaszt? Az enyém 5,3 -at (akár 2 szemállyel is)
Egyébként hányas évjárat, mennyi lehet benne?
Nem sok kellett, hogy ráfázzak. A motor az elején nem ment, de kiderült, hogy az egyik karbi el volt dugulva. A teleszkóp be volt horpadva. Az eladó gondosan eltitkolta (befordította). Végül megjavították 9000-ért. Nem folyik. A hasidomot hetekkel később dobták be az udvarra, ígeretükkel ellntétben, javitatlanul. De most egyben lesz. Jól működik, keveset fogyaszt. Csak 4000-es fordulattól rezonálni kezd. Engem zavar, de állítólag természetes. Szerintetek is?
látom szereted a kihívásokat
Csak két idomot kellett hozzá venni, a többit kaptam hozzá "kosárban". A fényezés csak messziről szép. Egy kollégám (?) csinálta. Később kiderült, hogy egy kontár. Szinte mindenhez kalandosan jutottam hozzá.
Hali! a Lánc szet paszol thundercatre is?
a moci megvan még de már sok az érdeklődő is, nemrég majdnem elvitték...
Hali Ace-esek!
Lassan kezdődik a szezon!(sajnos elég lassan)Vegyétek,vigyétek a maradék cuccomat plíz:gomba szett 10e Ft, lánc szett 30e Ft, 90°-os aluszelep 4e Ft!Mi lesz az évek óta húzódó Thunder-talival?
Elég fényesnek látszik
Idomokat külön vetted hozzá?
Na, mind egy.
465.000,-ért vettem.
558.000,- most és működik.
72.000,- a papírozás.
Miegymás (doboz, olajcsere, stb.)
Jelenleg 764.672,- a vége. Fényezni kell. Gumikat és fékcsövet kell vásárolni és jó lesz.
Miért?
Hát ez nem ment fel. Na most.
A képen van minden. Még gumikat és fémborítású fékcsővet kell vásárolni. Ja és fényezni kell. Egyébként szívás volt felújítani, de meg sem közelítette a SUZUKImat.
Egy kicsit mesélnél a felujitásról?
Anyagilag hogy alakult?
Így nézett ki, amikor vettem tavaj márciusban. Még nincs kész. Fényezni kell, mert elcseszték.
Szegény Ace Te vetköztetted le?
Csak nem ebből lett az a szép amin ülsz?
Kösz! Nem ismertem ezt a lehetőséget. Én is feltettem néhányat.
...és te már láttál már ilyen Acé-t?
Itt szeretnék végigmenni
Nevünkre kattintva találhatsz a legtöbb riderről képeket. Te is rakhatsz oda is képet.
Láttál már ilyen kicsi Thunderacet?
Márkatársak!
Javasolnám, hogy dobjunk egy képet magunkról és motorjainkról. Én csak betűket látok és beceneveket. Érdekelne, hogy kinek-kinek milyen a motorja.
Kösz sanza59!
Azért kérdezgetem a Contit mert nagyon ajánlgatja, hozzánk legközelebb lévő gumis. A mintázata is nagyon tetszik. 53000 lenne szereléssel együtt. Szerintem, ő is 48000-ért adja a gumikat. Ha nincs különösebb baja lehet hogy ezt választom.
Ja, vagy 2A-zunk egyett mindannyian
okés
max visszaviszem neki, persze nem lábon
OK, akkor megoldható, hogy 2 motorral megyünk, ha az enyém kész, visszahozom Budapestre Világosbarnát, aztán az értemenést megoldjuk (vagy ő megoldja).
Piet, a tiéd az meg van egy nap alatt, de Barnáé az már cinkesebb, meg ezt vele úgy is kell egyeztetni, hogy milyen márkákat szeretne. gondolom majd megkeres a konkrét igényekkel
Világosbarna meg ezt írta:
Piet nekem is ezeket kell végrehajtani a masinán, plusz még szelephézag, fékcsőcsere, hűtőfolyadék csere, gyertya, légszűrő valamilyen moshatóra, kipufogó csere markánsabb hangúra, valamint ehhez a karbit beállítani, nameg fékbetétek cseréje.....szóval ESS és még valami ksisebb műanyagos munka