Nem sok kellett, hogy ráfázzak. A motor az elején nem ment, de kiderült, hogy az egyik karbi el volt dugulva. A teleszkóp be volt horpadva. Az eladó gondosan eltitkolta (befordította). Végül megjavították 9000-ért. Nem folyik. A hasidomot hetekkel később dobták be az udvarra, ígeretükkel ellntétben, javitatlanul. De most egyben lesz. Jól működik, keveset fogyaszt. Csak 4000-es fordulattól rezonálni kezd. Engem zavar, de állítólag természetes. Szerintetek is?
Csak két idomot kellett hozzá venni, a többit kaptam hozzá "kosárban". A fényezés csak messziről szép. Egy kollégám (?) csinálta. Később kiderült, hogy egy kontár. Szinte mindenhez kalandosan jutottam hozzá.
Hali Ace-esek!
Lassan kezdődik a szezon!(sajnos elég lassan)Vegyétek,vigyétek a maradék cuccomat plíz:gomba szett 10e Ft, lánc szett 30e Ft, 90°-os aluszelep 4e Ft!Mi lesz az évek óta húzódó Thunder-talival?
Na, mind egy.
465.000,-ért vettem.
558.000,- most és működik.
72.000,- a papírozás.
Miegymás (doboz, olajcsere, stb.)
Jelenleg 764.672,- a vége. Fényezni kell. Gumikat és fékcsövet kell vásárolni és jó lesz.
A képen van minden. Még gumikat és fémborítású fékcsővet kell vásárolni. Ja és fényezni kell. Egyébként szívás volt felújítani, de meg sem közelítette a SUZUKImat.
Márkatársak!
Javasolnám, hogy dobjunk egy képet magunkról és motorjainkról. Én csak betűket látok és beceneveket. Érdekelne, hogy kinek-kinek milyen a motorja.
Kösz sanza59!
Azért kérdezgetem a Contit mert nagyon ajánlgatja, hozzánk legközelebb lévő gumis. A mintázata is nagyon tetszik. 53000 lenne szereléssel együtt. Szerintem, ő is 48000-ért adja a gumikat. Ha nincs különösebb baja lehet hogy ezt választom.
OK, akkor megoldható, hogy 2 motorral megyünk, ha az enyém kész, visszahozom Budapestre Világosbarnát, aztán az értemenést megoldjuk (vagy ő megoldja).
Piet, a tiéd az meg van egy nap alatt, de Barnáé az már cinkesebb, meg ezt vele úgy is kell egyeztetni, hogy milyen márkákat szeretne. gondolom majd megkeres a konkrét igényekkel
Világosbarna meg ezt írta:
Piet nekem is ezeket kell végrehajtani a masinán, plusz még szelephézag, fékcsőcsere, hűtőfolyadék csere, gyertya, légszűrő valamilyen moshatóra, kipufogó csere markánsabb hangúra, valamint ehhez a karbit beállítani, nameg fékbetétek cseréje.....szóval ESS és még valami ksisebb műanyagos munka
Mennyit fogyaszt? Az enyém 5,3 -at (akár 2 szemállyel is)
Egyébként hányas évjárat, mennyi lehet benne?