lehetne tartani 1m-re is, de ha nem kell senkinek akkor nem fogsz pénzhez jutni.
És mivel én már nem akarok utcai motort így az összehasonlítás már annyira nem érdekes.
Pályamotor meg van ócsóé
Az egy azonos koru GS500-as ára
Ez már tényleg nevetséges. Ezt emlitettem tegnap: ha el akarsz adni valamit akkor bagot adnak érte, bezzeg havenni akarsz....
Aposom tavaj vett egy 1,3 Swiftet (98-as) 650 e Ft ért és most jó ha adnának érte 300-at, szoval igy mennek le az árak. Pedig a kispénzüeknek legalább erre kellene telnie, nemde?
Mennyi pénz kell egy P21 fenntartásához?
Amúgy a látszat néha csal. Mert a többség ugyan úgy él mint eddig. Csak talán kicsit jobban odafigyel a költekezésre. De menj el egy bevásárló központba vagy osanba. Nem nagyon látszódik a válság. Vagy a Balatonra.
Szóval vannak olyanok akiket tényleg érint, de szerintem ez csak mesterséges pánikkeltés.
Persze ez is az én véleményem
Te lehet reálisnak tartod, de a jelenlegi kereslet meg nem. Az enyém 2000es. És előbb jöttem a autókereskedésből. Holnap kiderül mennyiért számolnák be. Lehet bedobnám 500 körül is . Persze ezen még rágódnom kell jó sokat.
Lion!
kormánymagasitásban nem gondolkodtál még? Egy srácnak itt volt magasitott csutkakormánya, pár cm-t az is hoz.(Igaz a konzolt is görbitenie kellett)
Nagy húzás lenne a normál csőkormányt lehetne rá rakni, csak nem tudom hogy a felső kiflit lehet-e ugy alakitani, vagy más tipusét felrakni?
Azt se tudom van-e még másik motor a világon 47mm-es telóval
Bár engem a legkevésbe se zavar ahogy van a kormánya.
Most tartunk ott mint 1981-2 ben . El kellett adnom az agyonsimogatott P21-es Pannóniámat, mert nem tudtam fenntartani,meg kellett a pénz. Ide jutottunk.
Lehet hogy nincs kereslet rájuk, de az enyém 2002-es és én reálisanak tartom érte az 1 milliót, pláne ha a 2003-as Fazer 1,1 millió. Azt se hiszem, hogy jobb állapotban van mint az enyém.
Sőt szerintem az Ace alpban jobb minőségű motor.
A ti motorok hány éves? mert azért a kor is számit, meg mennyit használták stb.
ha van 400ad akkor gyorsan cseréld el amíg meg nem gondolja magát
kp-ban biztos nem kapsz ennyit érte.
Enyémet is csak nézegetik a használtautón, de a telefon csönben van. Már arra gondolok, hogy valaki erre matyizik. Napi szinten megnézik 30an
Ha van 400.000 em,akkor kapok egy 2003as hibátlan fazert az ace-ért cserébe.1.100.000 ért adja a fazert,700.000 ba számolná az ace-t.....
Nem tűnik rossz üzletnek...
Ebbe igazad van...
Én is jókor vettem, mert más költött rá egy csomó pénzt, aztán most én kerültem ugyanebbe a helyzetbe, mert az élet úgy hozta,hogy el kell adnom szegényt!
És persze ebből az árból egy lehajtott '93-as motort tudnék csak venni ami ráadásul valami 600 lenne amit szétforgattak!
Rohadt élet...
Na látod Te is olcson adod.
Kiváncsi vagyok, te megkapod-e amennyiért vetted +amit ráköltöttél, hogy szép és jó gép legyen?
Lényeg, hogy ha eladjuk is nem tudsz az árából normális motort venni, max egy másik Acet
Hátha neked majdnem 50 ló az smafú
Egyébként meg egy ilyen motorcsere elég komoly vesztesség: amikor el akarod adni, nincs vevő , de ha lenne is meglepödsz milyen kevest akarnak adni, ilyen sok jó szinesfémért! Beezzeg, amikor venni akarsz...
Én ezért mellette inkább robogozom.
A lovakból megmarad vagy 98 De majd kevesebb fogú lánckerekt(patkót) rakok rá,és talán lesz dinamizmus....Nem kellene feltétlen varadero,jó lenne egy Z1000 is,FZS 1000,abban meg má van kraft.Szeretnék egyenes hátú motoros lenni:-)
Esetleg egy jó kis Swift nem kell?
Marad a vitrin Meg sétarobogozok vele
És mivel én már nem akarok utcai motort így az összehasonlítás már annyira nem érdekes.
Pályamotor meg van ócsóé
Ez már tényleg nevetséges. Ezt emlitettem tegnap: ha el akarsz adni valamit akkor bagot adnak érte, bezzeg havenni akarsz....
Aposom tavaj vett egy 1,3 Swiftet (98-as) 650 e Ft ért és most jó ha adnának érte 300-at, szoval igy mennek le az árak. Pedig a kispénzüeknek legalább erre kellene telnie, nemde?
sőt azzal is csak dolgozni lehet , de még nem mondtak semmit.
Azért kiváncsian várom mit mondanak rá
Amúgy a látszat néha csal. Mert a többség ugyan úgy él mint eddig. Csak talán kicsit jobban odafigyel a költekezésre. De menj el egy bevásárló központba vagy osanba. Nem nagyon látszódik a válság. Vagy a Balatonra.
Szóval vannak olyanok akiket tényleg érint, de szerintem ez csak mesterséges pánikkeltés.
Persze ez is az én véleményem
kormánymagasitásban nem gondolkodtál még? Egy srácnak itt volt magasitott csutkakormánya, pár cm-t az is hoz.(Igaz a konzolt is görbitenie kellett)
Nagy húzás lenne a normál csőkormányt lehetne rá rakni, csak nem tudom hogy a felső kiflit lehet-e ugy alakitani, vagy más tipusét felrakni?
Azt se tudom van-e még másik motor a világon 47mm-es telóval
Bár engem a legkevésbe se zavar ahogy van a kormánya.
Sőt szerintem az Ace alpban jobb minőségű motor.
A ti motorok hány éves? mert azért a kor is számit, meg mennyit használták stb.
kp-ban biztos nem kapsz ennyit érte.
Enyémet is csak nézegetik a használtautón, de a telefon csönben van. Már arra gondolok, hogy valaki erre matyizik. Napi szinten megnézik 30an
Nem tűnik rossz üzletnek...
Én is jókor vettem, mert más költött rá egy csomó pénzt, aztán most én kerültem ugyanebbe a helyzetbe, mert az élet úgy hozta,hogy el kell adnom szegényt!
És persze ebből az árból egy lehajtott '93-as motort tudnék csak venni ami ráadásul valami 600 lenne amit szétforgattak!
Rohadt élet...
Kiváncsi vagyok, te megkapod-e amennyiért vetted +amit ráköltöttél, hogy szép és jó gép legyen?
Lényeg, hogy ha eladjuk is nem tudsz az árából normális motort venni, max egy másik Acet
Én például piszok olcsón adom...
ahhoz képest, hogy 350-400 rá van dobva a paripára!
Egyébként meg egy ilyen motorcsere elég komoly vesztesség: amikor el akarod adni, nincs vevő , de ha lenne is meglepödsz milyen kevest akarnak adni, ilyen sok jó szinesfémért! Beezzeg, amikor venni akarsz...
Én ezért mellette inkább robogozom.
A lovakból megmarad vagy 98 De majd kevesebb fogú lánckerekt(patkót) rakok rá,és talán lesz dinamizmus....Nem kellene feltétlen varadero,jó lenne egy Z1000 is,FZS 1000,abban meg má van kraft.Szeretnék egyenes hátú motoros lenni:-)