Némonak 3ekm-alatt elfogyott a Conti, pedig csak túrázott (ezt vagy 2 éve írta itt a topicban)
Jó a használt gumi is, fele annyit bír mint az uj és kb 10-15 eFtba kerül.
Viszont igazi sportgumik , nagyon jól tapadnak.
Azt mondják viszont, hogy hidegben, esőben rosszabbak, mint a túragumi.
a Z6 jó gumi, nekem nagyon sok km-t elment, majrécsíkot is el lehet tüntetni róla, de vannak határai! De szerintem ezt érezni fogod te is ha kipróbálod! Én csak ajánlani tudom!
Mi a véleményetek a
180/55 17 Bridgestone BT020,
180/55 17 Metzeler Roadtec Z6
180/55 17 Metzeler Z3, Z4 és a
Continentál gumikról. Túrához és utcához kellene. Használt, vagy új gumit vegyek?
Nem szabad eladni az Ace-eket!Van náluk jobb motor de ezt ne áruljuk el senkinek!Még a végén vissza jut a fülükbe!Amúgy ennyiért tökéletesek, én imádom az enyémet!
Szerintem ide inkább olyanok néznek be ,akiknek már van egy Acejük.
Multkor a GS topicban írogattunk róla és ott olyan véleménnyel találkoztam, hogy biztos drága fenntartani, drága a szervice, sokat fogyaszt, szóval egy luxuskategoria. Közben semmi nem igaz belőle.
Közben 2 dolog igaz: eszi a gumit és sok az adója, de ebben a ketegoriában ez mindegyikre igaz.
Na de beszámításnál a kereskedő még 200-300 ezret akar keresni rajta.(Plusz ugyan annyit az autón).
Ráadásul a kereskedő is tudja, hogy tavaszig nehezen talál motorra vevőt.
1000es varadero,mi hoztuk neki milano-ból,minden papírja megvan,csak nincs forgalomba helyezve.
Sajna a srác elvesztette a munkahelyét,talált egy másikat,ahol elengedhetetlen egy autó.Csak kp ért eladni lehetetlen,vagy nagyon rosszul lehet,ezért gondolt a beszámításra.
Van egy Thunderja neki is, és van egy Varaderoja,ami nem műszakis.Nem tudja,melyiket adja,de szüksége lenne egy kocsira,ezért kellene neki a segítség.De a Thunder beszámítási árával nem biztattam,az szerintem nagyon alacsony....
Jó a használt gumi is, fele annyit bír mint az uj és kb 10-15 eFtba kerül.
Viszont igazi sportgumik , nagyon jól tapadnak.
Azt mondják viszont, hogy hidegben, esőben rosszabbak, mint a túragumi.
Valakinek van még tapasztalata? Téli álmot alszanak az Acesok?
180/55 17 Bridgestone BT020,
180/55 17 Metzeler Roadtec Z6
180/55 17 Metzeler Z3, Z4 és a
Continentál gumikról. Túrához és utcához kellene. Használt, vagy új gumit vegyek?
Amúgy az ace egy remek motor és ahhoz képest ár alatt van!
Mi van a tieddel, nincs rá kapás?
Multkor a GS topicban írogattunk róla és ott olyan véleménnyel találkoztam, hogy biztos drága fenntartani, drága a szervice, sokat fogyaszt, szóval egy luxuskategoria. Közben semmi nem igaz belőle.
Közben 2 dolog igaz: eszi a gumit és sok az adója, de ebben a ketegoriában ez mindegyikre igaz.
Nem 500.000 Ft!
Yamaha Thunderace YZF 1000R '98 kék-fekete rentgeteg extrával
Képek az adatlapomon.
Ráadásul a kereskedő is tudja, hogy tavaszig nehezen talál motorra vevőt.
Sajna a srác elvesztette a munkahelyét,talált egy másikat,ahol elengedhetetlen egy autó.Csak kp ért eladni lehetetlen,vagy nagyon rosszul lehet,ezért gondolt a beszámításra.
Miért nincs műszakija? Nincs paper-je?
Nekm kéne egy kicsi ,könnyű, rendszámos, túrás "nagymoci" pesti dugókba.
Egyik barátom kérne segítséget:Bp és környékén hol számítanak be motort autóba reális áron?(nem mindenáron)...
Köszi előre is!
Hogy jobb kedvetek legyen. (nem én vagyok rajta)