Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szóval, a Conti nagyon kopik. Sok jót még nem hallottam róla. A BT020-ast nagyon ajánlgatják. Neked milyen is volt eladó, Oldpeet?
Némonak 3ekm-alatt elfogyott a Conti, pedig csak túrázott (ezt vagy 2 éve írta itt a topicban)
Jó a használt gumi is, fele annyit bír mint az uj és kb 10-15 eFtba kerül.
Viszont igazi sportgumik , nagyon jól tapadnak.
Azt mondják viszont, hogy hidegben, esőben rosszabbak, mint a túragumi.
Köszz Zorro!
Valakinek van még tapasztalata? Téli álmot alszanak az Acesok?
a Z6 jó gumi, nekem nagyon sok km-t elment, majrécsíkot is el lehet tüntetni róla, de vannak határai! De szerintem ezt érezni fogod te is ha kipróbálod! Én csak ajánlani tudom!
Mi a véleményetek a
180/55 17 Bridgestone BT020,
180/55 17 Metzeler Roadtec Z6
180/55 17 Metzeler Z3, Z4 és a
Continentál gumikról. Túrához és utcához kellene. Használt, vagy új gumit vegyek?
Cseréld pénzre
De van rá kapás... csak nem cserélek porszívora és konyhai robotgépre sem!
Amúgy az ace egy remek motor és ahhoz képest ár alatt van!
Na most bogarat ültettél a "nem-vevőknek" a fülébe, hogy melyik moci lehet az De szerintem csak blöffölsz ,mert nincs is olyan
Nem szabad eladni az Ace-eket!Van náluk jobb motor de ezt ne áruljuk el senkinek!Még a végén vissza jut a fülükbe!Amúgy ennyiért tökéletesek, én imádom az enyémet!
Minek kéne történnie, így télviz idején? Az én motorom jól el van rakva, max a robogót veszem elő néha.
Mi van a tieddel, nincs rá kapás?
szeretem ezt a fórumot mert ha egy hónap múlva nézek föl akkor sem maradok le semmiről...
Szerintem ide inkább olyanok néznek be ,akiknek már van egy Acejük.
Multkor a GS topicban írogattunk róla és ott olyan véleménnyel találkoztam, hogy biztos drága fenntartani, drága a szervice, sokat fogyaszt, szóval egy luxuskategoria. Közben semmi nem igaz belőle.
Közben 2 dolog igaz: eszi a gumit és sok az adója, de ebben a ketegoriában ez mindegyikre igaz.
Ja komolytalanok kíméljenek Köszönöm!
Nem 500.000 Ft!
Az enyém is eladóvá vált! Segítsetek hátha tudtok valakit akit érdekel.

Yamaha Thunderace YZF 1000R '98 kék-fekete rentgeteg extrával

Képek az adatlapomon.
Na de beszámításnál a kereskedő még 200-300 ezret akar keresni rajta.(Plusz ugyan annyit az autón).
Ráadásul a kereskedő is tudja, hogy tavaszig nehezen talál motorra vevőt.
1000es varadero,mi hoztuk neki milano-ból,minden papírja megvan,csak nincs forgalomba helyezve.
Sajna a srác elvesztette a munkahelyét,talált egy másikat,ahol elengedhetetlen egy autó.Csak kp ért eladni lehetetlen,vagy nagyon rosszul lehet,ezért gondolt a beszámításra.
Hanyas Vardero 125-ös vagy 1000-es ?
Miért nincs műszakija? Nincs paper-je?
Nekm kéne egy kicsi ,könnyű, rendszámos, túrás "nagymoci" pesti dugókba.
Van egy Thunderja neki is, és van egy Varaderoja,ami nem műszakis.Nem tudja,melyiket adja,de szüksége lenne egy kocsira,ezért kellene neki a segítség.De a Thunder beszámítási árával nem biztattam,az szerintem nagyon alacsony....
Milyen mocról van szó?
Helló fiúk!
Egyik barátom kérne segítséget:Bp és környékén hol számítanak be motort autóba reális áron?(nem mindenáron)...
Köszi előre is!
Mit szerel a kisasszony? Fékfolyadék ellenőrzés?
Tényleg! A motort nem is néztem. Szégyenlem is.
Gondoltuk mert a képen nem Thundrace van
Télen sincs mindíg tél. Ma is motoroztam volna, ha nem dolgoztam volna.
Hogy jobb kedvetek legyen. (nem én vagyok rajta)
Hol van még a tél vége emberek!