Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért nem vennél tőlem használt motort!?

most az egyik kereskesés tulajával beszéltem a kiállításon és rá akart beszélni egy cb1300-ra amibe 40e km van de kérdeztem hogy a nyár végén mennyiért számolná be ha visszavinném 80e km-el, szerinted?
Csak az első kettőt ismerem és használom
Surfre- persze
Mindenhez a legmegfelelőbb járművet kell vállasztani: auto, nagymotor, robogó, bicigli, vizen pl esküszöm a windurfre
Ehhez csak gratulálni tudok. Nekem évek alatt nem jött össze ennyi.
D remélem nemsokára eljön az idő hogy a hatodát lenyomom pályán egy év alatt
Nem mondtam hogy soha
Najó soha nem vennék tőled használt motort, igy jó
Tavaj 4 hónap alatt rámoltam bele 18ezer km-t, úgyhogy soha ne mond hogy soha...
Hát igy nem fog összejönni az idei 30-35 ekm motorozás(ahogy írod az adatlapodon)
De motorral ingyenes volt, tesóm pl. azzal ment, de nekem nem volt kedvem motoros ruhába grasszálni...
És ezt ki mondta, mert nincs igaza. Legalábbis ami nekem van az jó ezekre a célokra.
Motorral kellett volna menned, állitólag akkor ma ingyen bemehettél volna. vagy nem volt igaz ez a hir?
Nem tudom , hogy kell-e nekem ilyen rá
Ugy gondoltam védi a rugóstagot meg a lengőkar csuklóját, de felvilágositottak, hogy egyáltalán nem.
Na megjöttem a kiállításról!

Tragédia, emberek, tragédia....
pl. kawasaki ki se jött kiállítani... válság...
öszintén szólva 1600-ot nem ér meg...
Ha érdekel biztos meg tudunk egyezni
Annyit nem kell alakítani mert már volt fönt
Hi
Na nem mész a kiállitásra? Ott már várják, hogy elköltsed a motor árát
Ha utángyártott biztos hogy alakítani kell mert az enyémet is kellett!
De szépen összejött!
a piac farkas törvényei... akinél a zsé annál a business!
megha amúgy is ilyen kis gagyi, hogy mókolni kell vele és valami utángyártott szar akkor már nem is kell!

(éljen a fordított pszichológia! )
Hello
Zorro is érdeklődött utána, ha neki nem kell (igaz motort kellene vennie hozzá ) akkor tiéd lehet potom 11000é Eur vagy Huf az rád bízom .
Azért ennyi mert a fölszerelésnél kell egy kicsit mókolni vele, mert ez után gyártott lehet. Én a motorral vettem.
Mi az ára?
Én ma megyek, mert ilyenkor még lehet válogatni a jó cuccok közül a standokon és mellesleg nincs tömeg!
Köszi.
Hétfőtől indul a banzáj . Ha minden jól megy a kocsim is beöltözik díszesbe a hétvégén.
Jön valaki a kiállításra szombaton?
Az az. Nekem nem kell.
O.K.
Tudod, hogy még nézelődök!
De majd vevő vagyok miden jóra!

Ha meg be kell indítani a business-t akkor majd szólj mert nem kevés motorossal állok kapcsolatban!
Ez láncvédős belső sárhányó?
Eladó?