Közeli képet kérni mindenről, aztán ilyenkor jön a szöveg nem ér rá, nincs fényképezője, nem otthon van a motor, nem tud mailt küldeni! Na az ilyenért nem szabad menni sehová, bár mire erre rályöttem én is kifizettem a tanulópénzt!
üdv én is voltam haverral Győrben motort nézni mondtam is a milliomos gyökérnek hogy mi csak 100km-ről jöttünk de ha valakit elhivsz az ország másik feléről itt fognak agyonbaszni a saját udvarodba te idióta ez csalódásmentes ez a motor
erre azt tudta mondani hát használva van
Azért még egy gyors kérdés:
Beleönthetem-e a ktm-ből maradt friss 10W-50-es motorexet(a ktm-be tényleg érezhetően jó volt), vagy maradjak a motul-nál? Maradt még 3 liter...
Igen meg a fasszopo nem azt mondta amit hirdetett de mivel hogy elég messzire el mentem érte meg egy kicsit engedett az árból így kénytelen voltam elhozni
megveted a 426 blokkhibásat én is agyaltam rajt 2005.nek hirdete a srác mikor 2002-ig gyártották nem tudom minek kamuzni főleg ha nem is üzemképes én alkatrésznek akartam a wr-mellé no de sok sikert neked
Sziasztok! keresek 2002 YZF426-hoz Hengert,Dugót,Középblokkot-vagy blokk felet,Főtengelyt-vagy Hajtókart,Balansztengelyt,ha tud valaki az kérem jelezze köszönöm.
BUÉK neked