Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
YAMAHA YZ426F MOTORBLOKK ELADÓ.csak a helyére kell tenni.
váltófelujítás , vízpumpa, hajtókarellenörzés, szelepállítás után.nem zsákbamacska , nem fogsz benne csalódni.
ise07@freemail.hu
melyikre lenne szükséged 4. fogaskerekeire ?
Hello?
A váltótcsak egyben árulod?
Mert nekem csak egy pár(azaz 2 db) fogaskerékre lenne szükségem!
hello lehet tudok neked szerezeni én az enyémhez most vettem 20 körül adatlapon az emailcimem keress meg
hello van eladó váltom yzf 426 hoz a válto használt de jóállapotú a c-s léptetövillán kopás noymok látszodnak de még az is hazsnálhato képeket tudok rola küldeni
Sziasztok!
yz 426 f hez keresek komplett tömítés szettet,ésszerű áron!
Heló Urak!

Valaki tudna infót adni,hogy a TPS helytelen beállítása vezethet alapjárat ingadozáshoz?
van ennek valami értéke,hogy hol az optimális beállítás?
125 re jó lenne? képet küldj légyszives mind a kettőről ami van neked de szerintem itt nincs külön jobbos meg balos...
van nekem. de nincs olyan állapotban mint amit a képen mutattál. yz 250 esé 2002 évj. eladóm ha kell ólcsón. és a balósnál egy müanyag összekötö már elengedte
ilyen pontosabban :)
igen arra gondolok :)
Kösz szépen!
szia. arra a kis fehér rácsos müanyagra gondolsz?
mert akkor van
sok félle olajat próbáltam már az ismertek közül,most az eneost mert jó áron jutottam hozzá,nevesebb olajokkal semmi baj akármelyik teszi a dolgát.a motult is próbáltam nem rossz az sem de akkora különbség nincs mint amilyen drága,bár nem látok bele a mociba mit tett vagy a másikak mit nem,de motorozás közben különbséget nem éreztem
1.4l , 10w40,nyáron 10w60
Sziasztok! Yamaha yz 125-hez keresek hűtő védő műanyagot akinek van eladó az legyen szíves írjon :) köszönöm
ok.Kösz.
a srác most keresi elő, megnézi és szól,hogyért adja! aztán átadom a telefonszámát neked,h beszéld le vele! üdv
mi a francért nem tölti fel a képet?
bocs a második kép lemaradt
Üdv mindenkinek a kérdésem az lenne a kérdésem hogy a power amit csatoltam az kuka vagy még javítható? illetve hogy ha a mozgató mechanizmust kimosom nem folyik bele a hengerbe és a blokkba a cucc?Várom mindenki válaszát
Sziasztok!
Van egy YZ-250 hez való gyári új power szelepem eladó.
Gyári száma:3JE-1131A-00, a szám alapján 1989 es évjárathoz való, de lehet, hogy jó más évjáratokhoz is. Ha valaki érdekel a carmania@upcmail.hu címen elérhet. Ár: 30000Ft.
Ha leveszed a rezót és egy lámpával benézel akkor látni hogy persely van benne vagy nincs. A persely kb. 4-5 mm falvastagsága a kipufogó nyilásnál látható.
A mágnes is használható egyébként. Mondjuk a nagyon erős mágnes a nicasilra is "tapad".
Sziasztok.
Lehet hatalmas nagy baromság jutott az eszembe de azért én utána járok :)
Szóval ha leveszem a rezot a motorról és a hengerfalához nyomok 1 mágnest és mondjuk nem tapad oda,akkor meglehet az hogy az nicasilos?Nyilván a vasperselyhez hozzá tapad de a nicasilhoz?