Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is WR 400 van

Köszi
NGK CR7E de nekem Wr 400 asom van abba cr8e a gyári ! haverom yz-f meg 8 as kell télen és nyáron 9 es !
Helló.egy gyertya tipust ès számot tudnál adni?
Köszi
Nem rosz ötlet
sajna szerintem nem jó rá ! most magam ellen beszélek! de vegyél gyorsan egy 2002 es motort és már jok is az idomok
Ha a hátsó sárvédő felmenne az én kis 2001-es 125 kis Yamimra hogy tudnék neki örülni
VIGYÉTEK ! ÓCCSÓSÁG VAN.

http://www.kepesmotor.hu/idomo...

VAN MÉG KOMPLETT FÖTENGELYEM IS.2002 TÖL VÁLTOKAR STB.
Helló mindenki mitől van hogy a 250es yz-n kemény a kuplung min állítsak illetve a váltóba milyen olajat öntsek ? találtam egy manualt és abba castrol 10w30-at írtak most tifon olaj van benn szerintetek melyik a jobb?
Ja és boldog karácsonyt!
köszönöm válaszodat, én is kicseréltem kissebb hőértékűre és már indul.
üdv! nekemis ugyan ezt csinálta a hidegbe! egyel kisebb höértékü gyertyát raktam bele és indult ment! itt van 4 yamaha és a gyári gyertyával egyikse akart menni a hidegbe !
helloo
Keresek Service könyvet, Gépkönyvet yamaha yz250 , yz450f mocihoz
pdf ,stb nem érdekel csak könyv.normális árban.email..
Van még 1-2 eladó kacatom

giraffe64@freemail.hu
Esetleg valakinek ismerős a moci ? Ezt vettem és kiváncsi lennék hogy ismerős e valakinek
Köszi megpróbálom bár felhívtam a régi tulajt és emondta mi a titka
Szia nekem is ilyen a motorom más hőértékű gyertya kell bele szerintem igaz nekem 2T -m van annak az be vált nem tudom hogy 4T-nél is ez leht a baj.
A dobozára ez van írva lehet hogy jó hozzá nem tudom lekéne ahoz informálni
http://www.pinkmotors.hu/wisec...
A 16-os oldalt ha elemzed akkor nem stimmel de én nem vagyok ebbe biztos
Felső holtpont után, kell rugni. Akkor egy teljes fordulatot tudsz rugni rajta. Te valószinű pont felső holtpont előtt rugod és az elég nagy szivás!
Hogy érted a kérdést? Álló helyzetben, ugy hogy nem jár a motor? Az normális, ugyanis a váltó fogaskerekeknél ha nem oda esik az ablak ahol a köröm van, akkor mozditani kell a keréken, értelem szerűen. Ezt eljátszhatja minden fokozatnál is! Ez nem gond.
99-eshez nemjó ? dugó az 98-2001 megeggyező
Elado a képen látható hajtókar bontatlan vadinat új! Yamaha yz 125 01-14-ig jó
Hello van egy elado yz ülésem szinte új állapotba ! A baj, hogy nem tudom biztosra, hogy mire valo ! Szerintem yz 80-85-125 2000 körülié!

Ár érdeklődésre
tel: 06305894052
A kormányon lévőt:)