Kozben David mar lefoglalt jo par cuccot.
Ami maradt: tank idom uj fekete, rajtszamtabla hasznalt de serules mentes, fotengely szimeringek uj, vizpumpa szimering uj, leptetovillak hasznalt de kopas mentes, lepteto dob hasznalt, valto kuplung tg. Hasznalt, komplet fotengely termeszetesen jo hajtokarral, kuplung dekni, osszes kerekcsapagy (japan mind), szimeringek a blokkhoz es kerekekhez is, boyesen membran alig par uzemoraval.
Nem nagy penzeket kerek a cuccokert, egyedul a csapagyakat nem akarom nagyon olcson adni, mert az mashoz is jo.
David: bocs par dolgot csak most talaltam meg miutan beszeltunk telefonon. Ha esetleg kell meg valami jelezz pls.! Koszi: Petya
Vásárlásnál igencsak jól jöhet! Azért töltöm fel, mert már sokszor idegesítő mikor a 89-90 es öreg gépeket felrakják 94-96-osnak és aki nem ért hozzá vagy nem néz utána el is hiszi!Szóval használjátok egészséggel! yz-nél a motorszár és az alvázszám ugyan az! :)
Végre 1 normális válasz a kérdésemre! Köszönöm szépen. Am megnyugtatom azokat az embereket akik azt mondták hogy azzal a gyujtással nemlessz jó kb fél éve használom azzal a gyujtással tökéletesen működik a motor, csak nemtudtam hogy holvan a gyári gyujtásával az gyujtás időpontja! Köszönöm a választ!
Nekem van egy kuplung deknim ami megmaradt tartalek miutan eladtam a motort. Ugye a kulsore gondolsz nem ami a berugokart vezeti?
Ezenkivul van meg jopar cuccom ha erdekel, valto alkatreszek, jo fotengely komplette, csomo tomites (hengerfej, vizpumpa szimering stb), csapagyak szimeringek stb.
Van 96os valo zsir uj hatso sarvedom, pici penzert odaadom, csak utban van :-)
Harminc44869nyolcvanharom a telefonszamom, egyszerubb ha ramcsorogsz ha erdekel valami
Nagyon pontosan:Indikátor órával kiméred hol van a felső holtpont mivel neked nem a gyári gyújtás van rajta (mert az össze van jelölve az alaplap a blokkhoz és a lendkereken is van jelölés ) így úgy állítsd be hogy 0,8mm a felső holtpont előtt! Ez a gyári érték!
Üdv Mindenkinek!
Yamaha yz 250 (1994) hez keresek power szelepet,hátsó sárvédőt,kuplung oldali deknit! Akinek esetleg lenne valamelyik kérem jelezze! Előre is köszönöm!
szabodavid1001@citromail.hu
BÚÉK Mindenkinek!
Ez a cikk utolsó gondolata, és ebben van a lényeg is...
"Hogy az utólagos vas hüvelyes motorral mennyire lehet megközelíteni a gyári teljesítményt, illetve egy mély homokos pályán, nyári napon hogy fogja bírni a versenyt, nem lehet előre megmondani. Ez sok dologtól függ, leginkább a hüvelyezés minőségétől."
hali
tökéletes állapotú yamaha yzf426 komplett blokkom van eladó ha valakit érdekel.illetve KTM duke2 alkatrészeim 2006évj
csak email
uazosember@gmail.com
Olajat mijent ajánlsz? még nem szedtem szét kb 1 hónapja vettem a gépet és nem szeretném megbontani!
hát 96os ként vettem de ahogy a neten néztem csak 95ös
és kipufogó gumibakot merre tudok venni?
Eddigi írásotokból azt szürtem le ,hogy semmivel nem rosszabb a vashüvely mint a nicasilos és tartósságban is kb ugyan olyan a kettő.
Több melegítést igényel a vashüvelyes?Esetleg mivel tudnám növelni az élettartamát?
Kozben David mar lefoglalt jo par cuccot.
Ami maradt: tank idom uj fekete, rajtszamtabla hasznalt de serules mentes, fotengely szimeringek uj, vizpumpa szimering uj, leptetovillak hasznalt de kopas mentes, lepteto dob hasznalt, valto kuplung tg. Hasznalt, komplet fotengely termeszetesen jo hajtokarral, kuplung dekni, osszes kerekcsapagy (japan mind), szimeringek a blokkhoz es kerekekhez is, boyesen membran alig par uzemoraval.
Nem nagy penzeket kerek a cuccokert, egyedul a csapagyakat nem akarom nagyon olcson adni, mert az mashoz is jo.
David: bocs par dolgot csak most talaltam meg miutan beszeltunk telefonon. Ha esetleg kell meg valami jelezz pls.! Koszi: Petya