Segítségeteket szeretném kérni, h van egy 125-ös 93as yz-m, viszont nem találok hozzá gyújtást (jó áron kellene, bontott is érdekel!)
Esetleg egy olyan kérdésem lenne, h hasonló évjáratú kawasaki kx 125ös gyújtása jó lehet rá? képek alapján nagyon hasonlít, viszont nem merem megvenni, hátha csak hasonlít és nem lenne jó.
Persze ha lenne, akkor egy yz gyújtásnak jobban örülnék.
Talàn megoldotam.tul puha volt az eleje.alul felkeményitettem fullra majd 5 kattintàs vissza.felül is fullra majd 8 kattintàs vissza.javult naggyon sokat.
Akkor marad a barbár megoldás. Fogod a kulcsot és egy hatalmast rásózol kalapáccsal. Vagy hirtelen megrántod a kulcsot. Le kell annak jönni :) Lehet kapott egy kis menetrögzítőt .
Azt nézd meg még ,hogy milyen az anya. Szívatott már meg engem is úgy anya, hogy lemezbiztosítás volt + még az anyán is volt egy biztosítás. Meg volt ütve az anya pereme és az fogott.
Próbáltam én is.. meg úgy is hogy csővel lefogattam a hátsó kereket a villához, és hajtottam félméteres szárral, de úgy sem lazult meg az anya, csak nyúlott a lánc (már féltem, hogy nehogy elszakítsam) Ez már olyan mintha oda lenne hegeszteve
Hali.
Miért lehet az hogy sàros talajon a motorom ugy viselkedik mint ha jégen mennék slickel.
Hétvégén kisérletezésbe fogok beàllitàs terén.
Most mindent feltekertem SOFT àllàsba és teszt + tekergetés következik.
Esetleg valakinek tanàcs vagy ötlet ami segîtene?
A futómű nem rég lett felujitva,a gumik majdem ujak.
Sziasztok.
Van nekem egy YZ250 1996 2év után most próbálom feléleszteni.
Karbi pucolás, új gyertya után sem indult ...a berúgási technikám nem a régi... de végre ma sikerült berúgni.
Kérdésem, hogy a membrán hiba okozhat -e nehezebb indítást? (nem mai darab a motor), vagy annak hibája egyéb más jelenséggel is jár, vagy ha rossz nem is indítható a motor?
Köszi