Szevasztok valaki igazán küldhetne egy képet egy yamaha yz 250-es powerjéről úgy hogy csak a powerfedél van leszedve a kipufogó felől a gép 1997-es!
én nem találok sehol!
előre is köszi mindenkinek!
sziasztok értékelem a hozászolásokat akkor tessék szépen árajánlatot tenni aki egybe szeretné a motort .
és nem értem mit nem lehet azon érteni hogy mért bontanám el?
és csak hajtókar hibája van semi más
Ketten érdeklődnek a motorod után úgy hogy tudják mi a baja..ezzel szemben te inkább szétbontod és úgy akarod eladni.
Vszeg hónapok alatt adod el döntő többségét és van amit el sem adsz belőle.Lehet többet kapsz érte ha szétbontod és mindent elvisznek,míg így vmennyivel kevesebbet adnak érte,de utána nincs gond rá.
Sosem értettem ezt a fajta hozzáállást...itt a lehetőség,te meg bagózol,nekem mind1,csak furi.
Ha tehetném, lenne 4 meg 2 t is. Hidd el, nem hianyzik nekem egy oreg lom, csak kell a penz. Eszem agaban se lenne eladni az yzf-et, ha lenne rendes melóm.
én nem találok sehol!
előre is köszi mindenkinek!
de itt a sz:06304053450
és nem értem mit nem lehet azon érteni hogy mért bontanám el?
és csak hajtókar hibája van semi más
Vszeg hónapok alatt adod el döntő többségét és van amit el sem adsz belőle.Lehet többet kapsz érte ha szétbontod és mindent elvisznek,míg így vmennyivel kevesebbet adnak érte,de utána nincs gond rá.
Sosem értettem ezt a fajta hozzáállást...itt a lehetőség,te meg bagózol,nekem mind1,csak furi.