Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yamaha yz 125 gyújtás alaplap érdekelne.SOS
Szevasztok valaki igazán küldhetne egy képet egy yamaha yz 250-es powerjéről úgy hogy csak a powerfedél van leszedve a kipufogó felől a gép 1997-es!
én nem találok sehol!
előre is köszi mindenkinek!
beleverem a faszom ebbe a szarba de jo mélyen
na szoval ennek a motornak az idomszetje eladó!
gyere el és itt a motor ellőt tehetsz .külgy egy telszámot és felhivlak hogy hol tudod szeméjesen megnézni
de itt a sz:06304053450
Hol lehet megnézni? (sosem teszek házassági ajánlatot igazolványkép alapján)
sziasztok értékelem a hozászolásokat akkor tessék szépen árajánlatot tenni aki egybe szeretné a motort .
és nem értem mit nem lehet azon érteni hogy mért bontanám el?
és csak hajtókar hibája van semi más
nyisd meg paintben és mentsed jpeg-ként.
kössy bátyja de nem nagyon tudom hogy kell változtatni a képeket
a kép legyen .jpg vagy .jpeg és ne legyen túl nagy
ez a motor idomzata eladó
Ketten érdeklődnek a motorod után úgy hogy tudják mi a baja..ezzel szemben te inkább szétbontod és úgy akarod eladni.
Vszeg hónapok alatt adod el döntő többségét és van amit el sem adsz belőle.Lehet többet kapsz érte ha szétbontod és mindent elvisznek,míg így vmennyivel kevesebbet adnak érte,de utána nincs gond rá.
Sosem értettem ezt a fajta hozzáállást...itt a lehetőség,te meg bagózol,nekem mind1,csak furi.
nem tölti fel a képet :(
a képen látható motor idomszetje eladó. más alkatrész nem eladó csak az idomszett.
Akkor flexelt szét és add el úgy
Engem is érdekel így egyben még. Haverom most akar venni egyet, és nekünk nem baj, ha szét kell rántani előtte. Mennyi lenne az ára?
egyben nem eladó
igen szét bontom
Tiszteletem az uraknak Mi a pálya mostanság errefele, itt is válság van?
És hajtókarcsere helyett inkább szétbontod?
Ha tehetném, lenne 4 meg 2 t is. Hidd el, nem hianyzik nekem egy oreg lom, csak kell a penz. Eszem agaban se lenne eladni az yzf-et, ha lenne rendes melóm.
Egyben mennyi lenne?
hiányzik a 2t ereje mi keme bácsi? vissza akarsz ülni rá ?
üdv hajtókar szól bene.