Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2001-ig
Sziasztok eladó egy balckbird matricaszett Yamaha Yz125/250 96-02-ig! 06703823730
Merre vetted ezt a gépet? Tavasszal néztem ezt Komlón, de több motort is megnéztem és végül nem vettem meg (végül az idén ki is maradt a cross), el is tűnt akkor a hirdetése. Nem tudom mennyiért vetted, de eléggé egyben volt a gép... Megkaptad hozzá a gyári cuccokat? Még minden meg volt hozzá bontatlanul (tömítések, gyűrűk stb.) Akkoriban 500-ért volt hirdetve.
Erre választ senkitől sem fogsz kapni, mert ez sokban függ a telók állapotától, milyen helyen használod stb. De csináld azt hogy eltekered az egyik irányba teljesen a csavart, majd a másik irányba is, úgy hogy számolod a kattanásokat és oszd el kettővel a kattanások számát. Állítsad be középre, majd innentől rád van bízva a dolog, ahogy érzed.
Elég csak a blokkból, mert az a maradék is lefolyik a vázból a blokkba. Én pl hogy a lehető legtöbb olaj folyjon ki meg szoktam emelni a motor elejét. Nekem 450-es van úgyhogy azt nem tudom hogy a 250-be mennyi olaj kell, de sztem ebben is ugyanannyi mint a 450-be.
Nekem 1 liter ha csak olajat cserélsz, 1,1 ha szűrőt is és ha szanaszét volt szedve a blokk akkor 1,2.
De neked is csak azt tudom mondani mint az előző kollégának, hogy töltesz bele 1 litert, majd mész vele 1-2 percet és látod is a szintet hogy meddig van.
Helosztok valaki tudna segíteni nekem hogy egy 125-ös yz-n az első teleszkópon az állító csavart hány kattanásra kell ki csavarni? a tetején és az alján ? 75 kiló vagyok a motor 99-es évjárat
Én is tegnap vettem egy 250 yzf-et amin szintén meglepődtem, hogy hol van a nívója (nem is ez a lényeg) Leengedni az olajat a blokkból kell csak vagy a hűtő alatt a vázba is van egy csavar. Ott is le kell engedni? A másik kérdés, mennyi olaj kell bele? Van itthon Liqui Molly olajam 10-40 racing, az jó bele? Azt rakom mindig a nagy banditomba is.
Köszi
Szia
Az első tulaj a megvétel után lábát törte,9-10 ben alig használta. A másik srác 11 februárban vette meg tőle, ő sem használta sokkal sűrűbben. A harmadik tulaj kb 1 hónapja használja. Ismerem mind a 3 srácot hobbi motorosok.Sokszor én szervizeltem, és motoroztam is vele.
Hali.
Kételkedtem én is a 40 ü.ó -ban. Egy 40 órás géptől többet vártam volna külalakra.Így képen szép,de élőben már nem annyira.
Köszi az infót.Miért van már a 3. tulajnál ilyen rövid idő alatt?
Szia!
Ismerem a motort új korától kezdve. Inkább 55-60 óra van benne,minden alkatrésze eredeti, bontva nem volt soha.Szerintem nagyon jó választás.
Kár Azért köszi.
Nincs. Berúgókar van, berúgó fogaskerék, karbi membrán, fúvókák, kuplungbowden, váltókar, idomok, kuplung oldali nagy dekni, kék-fekete ProGrip markolatpár.
Szia! Régebben láttam voltak bontott cuccaid YZ250-hez (2t). Van még belőle esetleg vmi? Power nyelv érdekelne. Thx.
A legtöbb gyári 1.1-es, bár láttam 1.3-ast is elég gyakran. lehet kapni 1.6 és 1.8-ast is

6000 ft a kínai wc-láncos 1.6:
http://www.ebay.com/itm/1-6-ba...

vagy 30-ért van neves amerikai (kínában gyártatott):
http://www.ebay.com/itm/high-p...
sziasztok.. érdeklődni szeretnék hogy ayamahákon hánybáros a vizhűtősapi?
nekem most 1.3as van de nagyobbat szeretnék..1.5-1.6 sokat endúrózunk és ezért...
válszokat előre is köszi
bár nem tudom a 450esken gyárilag bowerbomos e a leömlő,de láthatóan a védő lemez az a gyári könyökről való...talán akkor ebben a modellévben gyárilag powerbombosan jöttek ki?
hmm
gyárilag az
nem szokványos a vázszám,de láthatóan eredeti,2009esnek kell lennie
nem néz ki rosszul...
Amikor visszakaptam a motort és először indítottam be sötétben ez a kép fogadott fél perc múlva Nekem tetszett
keme ird már le légyszi a számod mert otthon hagytam a telefonom.
Azóta is várom a hívásod, kedves YZboy...
azt nem tudom hogy ez a leömlőfajta titan e
Ha titán a leömlő az izzani is fog. Pláne akkor ha már sötétedik az idő. Az állítólag 40 óra meg lutri...
ez a huzokuplung az én gépemen sajna nem ilyen van. ugyanaz a kuplungkosár meg a lamellák csak a közepe más rálehet rakni az enyémre is csak akkor másik kuplungdekni kell hozzá