én azt értem és tudom hogy mi a nicasil! csak azt kérdeztem hogy ekkora árkülömbség van a henger közt hogy nem-e esetleg anyira csupasz henger hogy még hüvely sincs benne! igy értettem!szoval akkor azt mondod hogy gyári henger zsir uj gyári nicasilal?
amit belinkeltél, az egy gyári ÚJ henger. A többit nem egészen értem, mit kérdezel...a nicasil az egy bevonat, amit gyárilag az alumínium hengerfalra visznek fel. Ha lekopik vagy sérül, drága az új bevonat készítés, ezért felfúrják a hengert és beletesznek egy acél hüvelyt. Nicasilos hüvely nincs, mivel a Nicasilt csak alumíniumra lehet feldolgozni.
én is ugy tudom hogy 02 töl van a nekem valo henger de akkor mért ugy irják hogy 01-02?
keme azt megtudnád nekem nézni valahogy hogy ez a henger amit küldtem a linkben hogy csupasz henger-e vagy a gyári persely benne-e van a nicasilal?
egyszerüben nem tudom leirni boccsi
Mindjárt utánanézek, de úgy tudom, hogy a hengerek 97-01-ig egyformák, és 02-09-ig.
Ez 382 dollár, plusz 48 dollár a posta Magyarországra, és erre az egész re jön még 27% ÁFA és kb. 6% illeték.
yamaha yz 250 2002 évjárathoz! estleg tudsz ilyet?
erre a linkre meny rá légyszives! és pontosan ezt a hengert találtam magamnak! de azt nem tudom hogy ebben benne van -e a hüvely ami nicasilos vagy csak üres minden! kössy http://www.ebay.com/sch/i.html...
nagyon szépen köszönöm! meg mondom igazábol hogy nekem gyári henger kellene! a yamahánál 275000 ft a gyári henger csupaszon! de tudok szerezni máshonan 245000 ft ért! ettöl olcsoban nem tudok itt magyarba uj henger! viszont az ebayon láttam 383 usd ért! ami 88000ezer forintra jön ki! viszont azt nem tudom hogy a nicasilozás benne -e van a hengerbe vagy csak egy alap üres henger
Jó állapotú, működő, indítható motoblokkból minden alkatrész eladók:
YZ 250 2002
2002-2009-ig a főtengelyanya és a lendkerék kivételével teljesen azonosak az alkatrészek.
Jó állapotú:
-főtengely hajtókarral,
-komplett váltó
-komplett kuplung
-berúgó fogaskerékpár, racsnival
-vízpumparész
-mindkét oldali deknik, hibátlanok
-váltókar
-váltótengely, léptetőmechanika
Évek óta onnan rendelem az alkatrészeket, sőt, 2003-as komplett blokkot vettem legutóbb a 2002-es Yamahámba. Nagyon jók a tapasztalatok.
Angol tudás kell hozzá, beregisztrálsz, bankszámlád, kártyád legyen, és kb. ennyi. Unión belül nincs gond, kívülről meg rájön az ÁFA+illeték.
Nagy csodát ne várj tőle, van, ami olcsóbb, van ami nem.
sziasztok! olyan kérdésem lenne hozátok vagyis azokhoz az emberekhez akik már rendeltek az ebay.com rol!
mi a véleményetek ?
tapasztalatotok?
hogy müködik ez a rendelés?
valaki legyen szives irja le nekem ha tudja!
elöre is köszönöm!
Hello.
Bontotam mostanság kawákat és egy rm et
maradtak jó dolgok PL. PRO CIRCUIT verseny rendszer
pazazz kormány stb.
mutatok pár képet és ha valami érdekel irj vagy hivj
EMAIL: pacso.tacso@freemail.hu
TEL: 0630.649.26.76
Ha szétszedhető, akkor persze hogy fel lehet újítani. Én is épp 1 hete újíttattam fel az enyémet. De ha jól tudom ami a tiedben van az 99% hogy javítható.
Attól hogy határozottan állítasz valamit nem biztos hogy úgyvan!
Márpedig több, mint egy évtizede lehet acélra, öntöttvasra is felvinni silicium karbid réteget!
http://www.powersealusa.com/re...