hello! a gyári védö ami aluminiumbol van 7800ft gyári yamaha! de ebben nincs benne a muanyag védö kivülre! én megvettem a gyárit! de sztem felesleges! simán lehet olyat házilag gyártani!
Nem, köszönöm
Igazából én ezt a kis takarót azért csináltam mert, mindig féltem attól hogy 1x bekapja a lábam vagy valami mást amikor épp lefekszik a motorom oldalra és véletlen pont alatta vagyok Mellette még valamennyire védi is a blokkot és a lábam láncszakadás esetén és még jobban is néz ki így.
Ez nem az. Ez a takaró, ami nekem is van, műanyagból. Amit keres a kollega az egy vastag alu ív, ami a lánc előtt fut, hogy ha elszakad a lánc, ne a blokkot üsse szét.
YZ250 (06)-hoz nincs valakinek elfekvőben, vagy tudna ajánlani valahonnan első lánckerékhez a lánc lefutás elleni védőt? Az a kis íves alu védő kellene...
Azért tizen-ezreket elkérni érte újan sztem kicsit durva...
Kapcsolókörmök legömbölyödtek. Nekem van 2002-es komplett váltóm, amiből a 2-3-5 gyári új, egy órát futott, ha jó, 40-ért viheted az egészet. (Csak a 3 fogaskerék volt nekem okosba 55e, Yamahánál itthon 1db 35-40eFt)
Komplett kuplung kiváló állapotban 30, ha a váltótengelyed meg van kopva, 8-ért adok szépet stb...
De az egész blokkot megveheted 80-ért, csak a két blokk-közepet kell összejátszani, hogy a léptetővillák rendesen menjenek, én meguntam, vettem egy komplett 2003-as blokkot ámerikábóól.
Aki tud segitsen. YZF 426-osom olyat csinál, hogy túrázni voltunk vele, és a vége felé már fáradtan nem volt nagyon rángatva csak csendesen mentem vele haza. Lefulladt, azóta nem igazán bírom berugni. Volt már ilyen, akkor behúztuk, utánna idegből megrángattam, és ezután egyrugásra indult. Ez így normális? Mindig ki kell tépni az agyát hogy induljon ?
Igazából én ezt a kis takarót azért csináltam mert, mindig féltem attól hogy 1x bekapja a lábam vagy valami mást amikor épp lefekszik a motorom oldalra és véletlen pont alatta vagyok Mellette még valamennyire védi is a blokkot és a lábam láncszakadás esetén és még jobban is néz ki így.
http://www.sportmotor.hu/motor...
6-8 ezer körül olyan kamerát vettem, ami akkora és úgy néz ki, mint egy autónak a riasztó jeladója, elég béna felvételt készít:
link
YZ250 (06)-hoz nincs valakinek elfekvőben, vagy tudna ajánlani valahonnan első lánckerékhez a lánc lefutás elleni védőt? Az a kis íves alu védő kellene...
Azért tizen-ezreket elkérni érte újan sztem kicsit durva...
Esetleg ez valakinek?
Komplett kuplung kiváló állapotban 30, ha a váltótengelyed meg van kopva, 8-ért adok szépet stb...
De az egész blokkot megveheted 80-ért, csak a két blokk-közepet kell összejátszani, hogy a léptetővillák rendesen menjenek, én meguntam, vettem egy komplett 2003-as blokkot ámerikábóól.