Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok ! Egy gyors kérdésem lenne a hozzáértőkhöz,a lila vázas fehér 250-es Yz-t meddig gyártották mert én tegnap vetem egyet ami állítólag 96-97-es csak jó lenne tudni pontosan hogy hányas kiadású lehet? válaszotokat előre is köszönöm !
Csá!
Nem kell bele levegőt fújni... a légréssel kell játszanod.
szia FBS-el vékonyan mert az rugalmas.
sziasztok! az első telóm kicsit "összeesik" mennyi olaj kell bele, és ha jól tudom levegőt kell bele fujni hány bar-nak kell lenni? köszi szépen
Sziasztok! bontott yz 125 87-88 as alkatrészek OLCSÓN! Árak megegyezés szerint! képeket küldök.

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Valaki véletlen nem tudja hogy a matricaszettet milyen ragasztóval érdemes visszaragasztani? A széle elkezdett feljönni azért kéne.
nezd a 6080 at
Ezt mennyiért adod?
Emailom vegh.alex@gmail.com
Irj es megbeszeljuk.
Nédda dupláz
Láttam ajánlottak Ha tudsz várni 3-4 napot a javításra akkor jöhet,ha gondolod.Előbb nem megy, sok a meló
Csáó
valaki tudna linkelni egy évjárat motorszám táblázatot yamaha yz 125 höz?
Teljesen igazad van!
Szerinted hol tudok találni jo hátso telot?
Mert nekem ink felujitani kellene
Sok mindentől függ.Hívd fel őket, nagyon segítőkészek!26/336172
Nem lehurrogni szeretném őket, de azért azzal legyél tisztában hogy az árakat nem az átlagembereknek tervezték. Azt én is aláírom, hogy értenek hozzá.
Saját tapasztalatom, amikor a 125-ös DT-be kerestem powermotort 1 éve azt mondták tudnak gyárit 180 000 környékén. Nem emlékszem már a pontos árra ezért inkább kevesebbet mondok. De mivel maradt nekik 1 pluszba odaadják volna 60-90 000 között. Persze nem vettem meg. Majd ugyanezt eljátszottam CDI-vel is igaz az már "csak" 140 ropiba fájt volna. Nyilván ezek 100% működőképes és gyári alkatrészek, de én sajnos nem engedhetem meg hogy annyiért vegyek a motoromba alkatrészt, mint amennyit ér a motor. Természetesen én maradtam a bontóknál és nem mondom hogy mennyiért, de töredékáron megvettem mind2 alkatrészt.
Még1x kiemelem hogy ezt nem bántásképp mondom, sőt szeretnék úgy érteni a motorokhoz mint ők, de ha az ember pénztárcájáról van szó és nem túl vaskos a tárca akkor érdemes kicsit jobban körülnézni.
Sajnos én ezt nem tudom megengedni így más megoldásokat kellett keresnem, de nem panaszkodhatok.
És mennyi?
Yamaha Fehér!Kevesen értenek hozzá jobban itthon.Gyors munka és korrekt ár.Sokat csináltak már, és én még senkit nem hallottam panaszkodni!
Csika1-et keresd, GG fórumban mondjuk...
Hol lehetne a hátsó teleszkópot felújítani?
Ki hol szokta csinálni?!
ki mit ajánl?
üdv. cserélné e valaki YZ450 F jét golf 3 masra. ha valakit érdekel irjon bátran.
Hát igen, sajnos ettől féltem. Kb a felét tudnám kiperkálni, akkor azt mondanám hogy viszem, de hát sajnos ez van, nem lehet vele mit kezdeni.
ha gondolod gyari hosszat megmerem meg a felfüggesztesi lyukatmeröket.
legyen alku nelkül 50e Ft.
Csak kíváncsiságból kérdeztem, mert még nem feltétlenül kell a gépbe. Emellett anyagilag sem úgy állok jelenleg, hogy most gyorsan megvegyem. De azért ha valami csoda folytán nagyon-nagyon baráti árat mondanál lehet igényt tartanék rá. Gyanúm szerint pedig ugyanaz való a 04-be mint a 05-be.
Azt nem tudom hogy a o4 be jo e.
Ez is gyári új.deka por nincs rajta.sosem volt használva.meg nem álmodtam meg árát,de javasolj vmit,de forint legyen.csere nem érdekel