Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Max arra kell figyelni, hogy a főtengelyen van egy gyűrű, amit meg szokott enni a szimmering, ezt meg lehet fordítani (ha még nem volt). Mert ha ez már vacak az új szimmeringet is megeszi. Meg a csapágyat is meg kéne nézni ha már szétszeded, a kuplung oldali mindig előbb tönkre szokott menni mint a gyujtás oldali.
Van egy eladó 49-es JT Hátso Acél lánckerekem.5500ft posta utánvét ok.0-km-es a lánckerék.
a kuplung kosarat kell esetleg nyomatékkulcsal levenni, azon kívül nincs nagy ördöngősség bene, ha vagy eléggé műszaki tudós akkor figyelj oda hogy a berúgó rész ne ugorjon szét, és a power mehanikát is jól rakd vissza, de elvileg nem kell hozzá nagy szaktudás. ha széthúzod, majdnem olyan a kuplung rész mint a simson najó nem teljesen. de tényleg nem olyan bonyolult ha láttál már ilyet. amúgy meg csavarhúzóval kibarbárkodod a szimeringet és az újat szépen belehelyezed "koppanásig". aztán annyi, vissza a kuplung,a berúgórész, a power mehanik, és a vízpupa. ennyi. de én a helyedben kicserélném a gyujtás oldali szimeringet is, mert nemsoká az is tönkre fog menni. ahoz viszont lendkerék lehúzó kell. azon kívül azt mégkönnyebb kicserélni.
jah, nem kicsit kék, meg köpi az olajat, gyertya csere is lesz, meg rezonáátror kiégetés és hangtompitó gyapotozás emiatt. Könnyű azt a szimeringet házilag kicserélni? vagy van valami spec fogóra/szerszámra szükség?
pudvapappa? neke esetleg? berúgótengely?
Jobb oldali főtengely szimmering. A kipufogófüst meg szép kékes, mi?
két dolog lehetséges. főtengely szimering, és a blokk felek tömítése, elvileg nincs másik hely ahol be tudna folyni. a szimeringek cseréje max 10 ezer ft szerintem.

:)
Jah nekem is segitségre volna szükségem, "lopja" a váltó olajat a 2000es yz 125ösöm, elég tisztességesen ráadásul, hol kerülhet a forgattyús házba? fűtengelynél? vagy blokkfelek tömitésénél? Ha nagy hülyeséget kérdezek bocsi
Pont most volt az yz 125 berugó tengelyröl szó egy galériában, most a 3-4. lapon járhat.
ott ezt ajánlották: ebay link
A 250-esé vastagabb.
és lehetséges hogy a 250- esé ugyanaz mint a 125 é?
Alvázszám..
Ha ez segít valamit, 1986-tól 2004-ig egyformák a berúgótengelyek, 20ezer Ft körül lehet beszerezni, 30-ért gyári eredeti ÚJ van.
sziasztok kedves motorostársak!

segítségre lene szükségem!
áprilisban megyek külföldre sajnos a motort is kell adnom, de nem tudom felrakni a netre mert sajnos eltört a berúgó tengely.
már mindenkit végigkérdeztem, de sehol semmi! ha esetleg tudtok egyet azt nagyon megköszönném!

yz125 "94 motorkód : 4JY
de ha jól tudom akkor 93 tól egészen 2000 környékéig ez a tengely van mindegyikben.

köszi szépen!
Valaki tud abban segíteni hogy mik az 1999-es 125-ös yz ísmertető jelei? előre is kösz
világos,hogy 2012-01-ben már 2013as gépet hajtank amerikában is...DE a ktm em 10.karaktere 6os volt,10.es volt....2006os modell és 2010es modell...a 2006osomat 2005.május 17edikén gyárották és 2005 augusztusában adták el... a 2010es modellem 2009 szeptemberében helyezték kint forgalomban...
na most akkor hogy van? csak a modellévet jelöli nem?

yamahámnak a 10 karaktere A-betü előtt 9es! 2009es modell 9 szám a 10. karakter...2008ban már le volt gyártva...mégse 8as szám a 10.karakter...

amit most gyártanak ktm(mert azt tudom) 2013as modell abban a10. karakter már a D betű lesz! 2010-A 2011-B 2012-C 2013-D
Köszönöm, sokat segítettetek!
A 10. karakter a gyártás évét jelöli. A következő évi modelleket mindig az adott évben gyártják le, ezért mehetsz 2011 második félévében 2012-es motorokkal.
vázszám 10. karaktere egy szám,az jelöli a modellévet! tehát ha 4es akkor 2004es modell,és így tovább
Köszi a választ! Alvázszám alapján,hogy tudom ellenőrizni? Van esetleg valamilyen oldal, vagy lista ahol meg tudom nézni melyik évjárathoz melyik alvázszám tartozik?
alvázszám alapján,ránézésre pedig a 03-04esnek az elsőfékcsöve a telószár védő műanyagon végig fut teljesen a telószár aljáig,míg a 05ön a fékcső befelé fordul és úgy csatlakozik a munkahengerre,magyarán nem fut végig a telószár aljáig...

2005:http://bikepics.com/pictures/1...
2004:http://bikep
ics.com/pictures/1...
Üdv!

Lenne egy kérdésem a hozzáértőkhöz:)
Hogy tudom megkülönböztetni a 2003-2004-2005-ös yz450-es motorokat. Milyen évjáratonkénti sajátosságok vannak(ha vannak egyűltalán). Azon kívül, hogy a felniben megnézném az évjáratot :)

Előre is köszönöm a válaszokat!
Hello. Keresek Yz 80asba kuplung részt. Ha valaki tud esetleg az irjon ide legyenszives: pista014@freemail.hu
Köszi!