szerintem rakj egy kis mézet a benzinbe és húzad nyélen üresbe ! aztán amikor csak úgy megál magától a fedélzeticomputer kilök egy adatot és ot látni fogod,hogy jó e
Sziasztok! Kellene nekem 1darab fém lamella az yzbe.
külső átmérő: 120mm a belső (fogak közt mérve):95mm
Ha valakinek lenne elfekvőben az dobjon egy emailt a : sparxx@tvn.hu-ra. És ott megbeszéljük. köszönöm
tribal skull idomszett eladó YAMAHA YZ250 és 450 F re 2006 tól 2009ig az idomszett hibátlan. érdeklödés a sonic18@citromail.hu vagy a 06302738234 továbbá yz250 400 426 és 450 re is van a régebbi idom .
YAMAHA YZ 250 alkatrészek:
berúgókar 97-01: 5000 Ft (hegesztéssel javítva, azért ennyi)
berúgófogaskerék 2002-09: 3000 Ft (hibátlan)
berúgóracsni, rugó, műanyag gyűrű 2002-09: 10.000 Ft (hibátlan)
hátsó himba 02-09: 10.000Ft (kis hibával de kompletten)
Hamarosan lesz:
Komplett motorblokk 2002-2009 bontott alkatrészei (komplett váltó, kuplung, blokközepek, főtengely, deknik stb.)
hali nekem is 4t van én is megvagyok vele elégedve nem tudom mennyire akarod nyúzni a krossz mocit én túrázni járok vele néha pályára is ki mentem /míg volt/szerintem már sok üzem óra van benne 1 év után yamaha fehéréknél cseréltetem v,műláncot azt mondták jó állapotban van nem túrom vele a sarat vigyázok rá sűrűn cserélek olajat és nem motult mert r.drága de jó olajt kap szerintem az üz.órákat kicsit eltulozák! vagy csak szerencsém van
Sziasztok!
Ma megpróbáltam beindítani a gépem és valami gáz van vele, elég idióta hangja van ahogy rúgom. A motorral kb 4 hete voltam kint és semmi baj nem volt vele, azóta csak a garázsban állt, nem nyúltam hozzá csak lemostam. Nagy ritkán be akar indulni de ez csak 1 másodpercnyi felröffenés. Rúgásnál hallom hogy valami nem oké. A hangot talán egy racsni hangjához tudom hasonlítani. Vagy mintha egy rugó elszabadulna és ide-oda lengene a blokkban.
Ami az utolsó gurulásom óta meg lett csinálva az mindössze annyi hogy ki lettek cserélve a szelepek, de akkor 100%-osan jó volt minden.
Szerintetek mi adhatta meg magát? A dugóban kb 20 üó van, a szelepek most lettek kicserélve, be is lettek állítva, a hajtókar elméletileg szintén nemrég lett cserélve.
Persze, hogy érdekelne! Mennyiért adod? Postán mehet?
külső átmérő: 120mm a belső (fogak közt mérve):95mm
Ha valakinek lenne elfekvőben az dobjon egy emailt a : sparxx@tvn.hu-ra. És ott megbeszéljük. köszönöm
nekem szerintem van berugókarom érdekel ?
http://motoroswebaruhaz.hu/sho...
Érdekelne valakit egy yz 250, 2000-es évjárat.
270.000.-ért szeretném éladni.
Van valakinek eladó 125ös YZhez berugókarja?
Legutóbb elhagytam az enyémet.
'90es évek eleji évjáratú a gép
Előre is köszi!
berúgókar 97-01: 5000 Ft (hegesztéssel javítva, azért ennyi)
berúgófogaskerék 2002-09: 3000 Ft (hibátlan)
berúgóracsni, rugó, műanyag gyűrű 2002-09: 10.000 Ft (hibátlan)
hátsó himba 02-09: 10.000Ft (kis hibával de kompletten)
Hamarosan lesz:
Komplett motorblokk 2002-2009 bontott alkatrészei (komplett váltó, kuplung, blokközepek, főtengely, deknik stb.)
20 31 22 023
Ma megpróbáltam beindítani a gépem és valami gáz van vele, elég idióta hangja van ahogy rúgom. A motorral kb 4 hete voltam kint és semmi baj nem volt vele, azóta csak a garázsban állt, nem nyúltam hozzá csak lemostam. Nagy ritkán be akar indulni de ez csak 1 másodpercnyi felröffenés. Rúgásnál hallom hogy valami nem oké. A hangot talán egy racsni hangjához tudom hasonlítani. Vagy mintha egy rugó elszabadulna és ide-oda lengene a blokkban.
Ami az utolsó gurulásom óta meg lett csinálva az mindössze annyi hogy ki lettek cserélve a szelepek, de akkor 100%-osan jó volt minden.
Szerintetek mi adhatta meg magát? A dugóban kb 20 üó van, a szelepek most lettek kicserélve, be is lettek állítva, a hajtókar elméletileg szintén nemrég lett cserélve.
Sajnos szereléshez nem nagyon értek, de idővel csak bele lehet jönni! :)
Még egyszer nagyon szépen köszönöm!