Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok honnan tudtok letölteni 1992-es yz 125 szerelési utmutatót (owner manual) segitsetek légyszi előre is köszi.
Rugotol,súlyodtol, terepezel e vele ,ugratsz vele? Kb ezektől függ amugy picit igen beleer,de nem kell átalakítást csinálni.
05-ös. Az érdekelne, hogy a kipufogót módosítani kell, hogy ne érjen bele a dobba a kerék?
Ez f? :-)
Milyen évjárat?
Olajcsere 15 óra.ha fontos a motorod
Gondold végig amit kérdezel .1 űo kavezoban0 km.fogyasztás ahogy használod.kis tank miatt nem sok
Yamaha YZ250 2002-2009 komplett váltó léptetővillákkal, kukactengellyel eladó. Ugyanitt 02-es főtengely, lendkerék, komplett kuplung, berúgómechanika stb... majdnem egy teljes blokk eladó.

imrek@yahoo.com vagy 20 31 22 023 (ha nem tudom felvenni, sms, és visszahívlak)
Hello Urak,

Van néhány YZ 250 F ( 2003-2005 ) eladó idomom. + egy kiszuperált hátsó teló alkatrésznek.

Az összes cumóért 12 recsgőt kérek.

Ha valakit érdekel:
amihucza@gmail.com vagy 06-70-5163601
sziasztok.
Érdeklődnék hogy egy yamaha yz450f(2005)típusú motor endurózásra használva menyit fogyaszt megközelítőleg 100km-en?Illetve ennek a motor milyen szervizelést igényel?Pl.:olajcsere stb.olajcsere milyen időközönként?1 üzemóra hány km-nek felel meg?
A válaszokat előre is köszönöm
Üdv
Sziasztok! Van közöttetek olyan aki 450F-et supermotoként használja?
Én még nem hallottam ilyet Yamahán.
A turbós Toyota Celicákban és a Silvertop és Blcktop 4AGE-ben is Yamaha hengerfely van, azt is lehet rendesen tuningolni, hajtani mindent kibírnak.
még mindíg senki? egy berúgótengely nekem?
Hali!Kellene egy szivó oldali vez tengely 426-ba,ha használhatatlan az sem baj,összehasonlítani az enyémhez.Arra gyanakszom,hogy elfordulhatott a fogaskerék a tengelyen!Köszi!
Az biztos hogy megfontolandó,nagyon szépen köszönöm a válaszokat . Esetleg gyakori ezeknél h a hengerfej megfől?volt egy CRM 125-ösöm amivel nagyon megjártam,megvettem aztán később derült ki h mi a helyzet vele....nem szeretnék így járni megint Fogalmam sincs mit csináljak elmegyek megnézni aztán majd kiderül...
komoly szerelő lehet...
az se mindegy melyik csörög,meg hogy olyan biztos benne?
én elhiszem,hogy mindenki krosszmotort akar,mert az milyen jó...de én is szót fogadtam és csak akkor vettem,ha már volt elég pénzem egy normálisra,és még maradt is egy kicsi mellé ,ha költeni kellett volna rá...jobb nem elkapkodni a vételt,sok bosszúságot és pénzt foghat meg az ember...pláne egy ilyen öreg motornál
egyik motoron sem jó az ha már a csapszeg hangját hallani főleg ha egy vízhűtéses/nagy fordulatú/ motoron is áthallani mivel a vízhűtés némikép leszigeteli a hangját.akkor van nagyobb baj ha fordulaton még hangosabb de ez csak az én véleményem mert nem régóta vagyok benne a dolgokba/de a csapszeg és a tűgk az nem annyira drága ha nincs szará menve a hajtókar /
csapszeget hallani zörögni,azt írta elvitte szerelőhöz és hogy azzal nem kell törődni,nem kell megijedni mert ezek profi jól összeszerelt gépek nem szabadna eltörnie(persze az alkatrészek elhasználódnak hiába profik)
ha szerencséd van nem sokat kell ráköltened,nekem eddig mindig minimum főtengő+csapágyak +dugó+rugós tagok de mindig valami apróság de utána már jó volt de tényleg majdnem annyit rányomtam mint amennyiért vetem , és utána jókat mociztam , bár az enyém3db 125 ős volt 2 enduro 1 krossz meg régebbiek,de nagyon oda kel figyelni,
A helyzet az,hogy cserére ajánlották az én xt 600 asomat erre a yz-re.az írottak alapján jól startol és jó erő van benne,hát gondolom alapból is nagy erő van benne.állítása szerint azért cserélné ki mert nem pályázásra használja csak erdős utakon...vélemény?
ha esetleg úgy döntesz hogy neked elég egy 125 ös is akkor az enyém eldó! 94 es évjárat.

ha érdekel tovább mesélek... a héten felrakom a netre is csak 4eddig nem volt időm.
Ez király nagyon , de sajnos tényleg ez a valóság. Viszont ha szerencséd van és kifogsz egy jót, akkor nem kell rá nagyon költeni.
Leginkább arra, hogy ha 96-ost szeretnél venni, akkor olyat vegyél, amit minimum 98-99-esnek hírdetnek, és hogy számíts rá, hogy a vételárat még egyszer rá kell költened, ha normális motort akarsz.
Heló mindenkinek!
Yamaha yz 250-est szeretnék venni (1996) és azt szeretném kérdezni hogy mire érdemes odafigyelni leginkább?azért kérdezem tőletek mivel ti már tapasztalt tulajok vagytok!válaszokat megköszönném!
van egy rakás idomom yzf 250-450-re 2006-tól 2009ig...fehér,matrica nélküli,meg fekete is,és van még bontatlan matricaszett(piros fehér)
hamarosan teszek be képet is
akit esetleg érdekel az írjon