Sziasztok! Nem tudom, hogy jó témához írok-e de segítségre lenne szükségem! A barátomnak 95-ös évjáratú yamaha yz 250 motorja van, és vízpumpa tömszelencét keresünk bele! Nem tudtok segíteni, hogy hol tudnánk venni? mert sajnos sehol nem találunk. Előre is nagyon köszönöm!
Gratulálok a mocidhoz. igen én is újat veszek,11-est. Viszont amit 10-ben adtak ki az már a 11-es év járat... És csak most korigáltak rajt ahogy olvagatom az infókat.
Ha újonan veszed tuti nem lesz vele gond sokáig ha rendesen szervízeled.Mivel 2010-ben volt először a 450-nél fordított blokk a 2011-es modellen kijavítoták az összes gyerekbetegséget.Amúgy meg yamaha szóval nem lehet baja:D Énis júliusban vettem 0 üzmóras 250-est és eddig problémamanetes.
Itthon alig adtak el belőle,így kevés a tapasztalat.Üzemeltetését tekintve tipikus YAMAHA,kezelhetőségét tekintve szintén,tehát JÓ!A hagyományos blokkal szerelt változatokhoz képest érezhetően erősebb,és agresszívabb is,bár ez nagyban függ a beállítástól is.Bár ez igen szubjektív, a kinézete messze a legjobb a most kapható off-road modellek között!
Sziasztok! Segítség kellene nekem Yamaha Yz 125 1988 service-owners manualt szeretnék letölteni ( a könyvre gondolok ábráim nekem is vannak) ,de sajnos ha találok is mind fizetős...14-38 usa dollar :S rengeteget megnéztem. szerintem a 87es és a 89es is jó lenne mert a 87es hátul dobfékes, a 89es pedig fordított telós, elvileg minden más megegyezik a 88assal. Előre is köszi a segítséget!
Hát komám rossz helyen keresel, mert itt általába régebbi tipusú gépeket nyúznak a forumozok.
De akivel Én beszéltem ők dícsérték, os mondták hogy nagyon erős
Ha + bugáztál 1-et nyomass majd képeket, stb
2013-ra remélem én is beujíttok majd
Sziasztok ! Gyors hozzá szólásotokat várom ! 2011-es yamaha 450 yz-t szeretnék venni az elkövetkező pár hónapon belül. információkat kérnék a tipusról ! Jót,rosszat,mindent ami hasznos lehet számomra. 450 crf-ről ülök át. Üdv,és köszönet minden kinek ! Mogyi
Nekem van papírom róla, de az előző motorom évjáratát motorszám alapján kerestettem vissza szerelőnél.
Amúgy ez 250 vagy 450? Tudom tudatlan vagyok meg ilyenek, igaz nem nagyon keresgéltem különbségeket, de mi alapján lehet őket megkülönböztetni?
Szevasztok!
Akarok venni egy yz 250 est, mar kiis van nezve, csak azt irjak h nem muxik az 1 es. milehet annak az oka? 96 os a gep es 170. ezret kernek erte kb. megerne megvenni ?
Akkor inkab kihagyom ezt a gepezetet:-p
De akivel Én beszéltem ők dícsérték, os mondták hogy nagyon erős
Ha + bugáztál 1-et nyomass majd képeket, stb
2013-ra remélem én is beujíttok majd
Léptetővilla vagy bármi a váltóban.
Sokba lesz aza végén
Amúgy ez 250 vagy 450? Tudom tudatlan vagyok meg ilyenek, igaz nem nagyon keresgéltem különbségeket, de mi alapján lehet őket megkülönböztetni?
Akarok venni egy yz 250 est, mar kiis van nezve, csak azt irjak h nem muxik az 1 es. milehet annak az oka? 96 os a gep es 170. ezret kernek erte kb. megerne megvenni ?
2004-es a gép?
Full fehér idom szett!