Válaszod nagyon szépen köszönöm!a motort még pályán nem próbáltam erdei utak meg ilyesmi szval semmi komoly nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz vele pályázni a motort még csak egy hete vettem!én is motul 800 as használok!
Heloo!
Yamaha Yz 125-nél(2002) mit lehet csinálni a váltókarral, hogy ne lazuljon meg állandóan? Az előző tulajok közül valaki belefúrt a tengelybe és van benne egy csapos csavar, tehát "körbefordulni" nem tud. De így is mindig meglazul, és attól félek, hogy így eltöri a tengelyt :/ Valami tapasztalat, ötlet?
Olajfüggő, én Motul 800-at használok 1:40-be keverve. Dugó szezononként cserés kb ha nem versenyzel (illetve nem jársz ki minden nap). A többi meg ahogy fogy (kuplung, csapágyak, gumik). Mindig kell rá költeni de nem kell hozzá lottót nyerni hogy tudd fizetni...
Sziasztok valakinek van valami ötlete hogy hogyan lehetne merevítő nélküli pro taper kormányt visszahajlítani?A hajlításnál van elgörbülve,próbáltuk úgy hogy rádugtunk hosszú vacsövet de nem nagyon történt semmi...
Szia!
Csak annyi hogy nem jól zár a tűszelep, telement a karbi benzinnel a túlfolyón pedig kifolyt. Nem lesz semmi baja a motornak. Nem te vagy az egyetlen. akinek már nyitva maradt
Lenne egy amatőr kérdésem.
Nemrég vettem egy 125ös yz-t (93). Még nagyon időm sem volt kipróbálni de azért 7-10 naponként elindítom 5 percre had pöfögjön. Vasárnap nyitva felejtettem a benzincsapot. Most voltam kinnt és éreztem a benzin szagot, megnéztem és elég jól folyt ki belőle. Kérdésem, hogy csak simán valami túlfolyón jött ki a benyó v valami engedett és holnap kezdhetek az alkatrészesnél?
sziasztok vettem egy yz 125-ös gépet és hogy ne érjen meglepetés használat során szétszedtem a blokkot és átnéztem minden rendben volt de azóta nem ad szikrát mit ronthattam el? ha tudtok segíteni azt meg köszönném mert már tanácstalan vagyok köszi
nem fogod elhinni, de ami 2T váltóba való ott nem kell foglalkoznod nagyon a viszkozitással hacsak nincs gondod a kuplunggal. Amit olcsón találsz azt rakd bele.
Sima mezei motorolajat nem ajánlom a kuplung miatt.
Váltó: ATF vagy bármelyik 2Tbe való váltóolaj. Tök mindegy melyik, fontosabb hogy max.10 óránként cseréld
motor: megbízható forrásból származó bármelyik 2T 100%szintetikus jó. Ha meg perselyes és nem nicasilos a henger akkor még az ásványi is jó.
Nem kell a húdedrága Motul meg a többiek, jó az ELF vagy Repsol vagy akármelyik szintetikus. Itt a fontos hogy legalább 1:35 arányt tartani és normálisan bekarburálni (ne legyen szegény a keverék)
Helosztok! most vásároltam egy yz 125-öt és azt szeretném kérdezni hogy milyen olajat használjak a váltóhoz és milyet a benzinbe milyen keverék az ideális és a váltóba mennyit rakjak ?
Yamaha Yz 125-nél(2002) mit lehet csinálni a váltókarral, hogy ne lazuljon meg állandóan? Az előző tulajok közül valaki belefúrt a tengelybe és van benne egy csapos csavar, tehát "körbefordulni" nem tud. De így is mindig meglazul, és attól félek, hogy így eltöri a tengelyt :/ Valami tapasztalat, ötlet?
Azt szeretném kédezni,hogy yz 250-nek milyen arányban keverjem a benzint az olajjal?hány motoróra van a dugóra és egyéb szervire?
Csak annyi hogy nem jól zár a tűszelep, telement a karbi benzinnel a túlfolyón pedig kifolyt. Nem lesz semmi baja a motornak. Nem te vagy az egyetlen. akinek már nyitva maradt
Lenne egy amatőr kérdésem.
Nemrég vettem egy 125ös yz-t (93). Még nagyon időm sem volt kipróbálni de azért 7-10 naponként elindítom 5 percre had pöfögjön. Vasárnap nyitva felejtettem a benzincsapot. Most voltam kinnt és éreztem a benzin szagot, megnéztem és elég jól folyt ki belőle. Kérdésem, hogy csak simán valami túlfolyón jött ki a benyó v valami engedett és holnap kezdhetek az alkatrészesnél?
Sima mezei motorolajat nem ajánlom a kuplung miatt.
motor: megbízható forrásból származó bármelyik 2T 100%szintetikus jó. Ha meg perselyes és nem nicasilos a henger akkor még az ásványi is jó.
Nem kell a húdedrága Motul meg a többiek, jó az ELF vagy Repsol vagy akármelyik szintetikus. Itt a fontos hogy legalább 1:35 arányt tartani és normálisan bekarburálni (ne legyen szegény a keverék)
Érdeklődni szeretnék eladó 400f 426f után tud-é valaki az sem baj ha váltóhibás
ha tud valaki jelentkezzen.
köszi