Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm mindenkinek :) Akinek még van véleménye, tapasztalata az írjon !
hali én is hobbi szinten gyűröm a pályát de túrázni jobban szeretek bár nekem 2002es 426fem van.az elején a rémhírektől én is szarul voltam de első látásra szerelem volt, és a rém híreknek fele sem igaz élmény a yamival mocizni, de nagyon attól függ mit a srácok is írtak milyen volt az előző gazdi!a környéken van honda is yami is honda az már 1x felzabálta a szelepeket a yaminak a h.kar tört de hát ezek brutálisan nem kimélték ugyhogy egyik sem rosszabb a másiknál hondával még én sem mentem de mivel yamival igen ezt merem ajánlani
Nekem 2007-es YZF 250 van, a mai napig bontatlan blokkal, gyári hengerrel, dugóval stb. megy, soha semmi baja, csak a vakszelepeket kellett cserélnem a kerekekben. Nem tudok róla semmi rosszat sem mondani, ha valakinek kevés az ereje, az vegyen Akra meg Yoshi rendeszert, 290-es hengert meg tuning cuccokat DRÁGÁN, vagy fogja meg egy 1/4 fordulattal előrébb a gázmarkolatot INGYEN.
Nagyon jó gép, nagyon szeretem, eddig a legjobb krosszmotorom (volt már 5-6), és ha kész lesz az YZ250-esem, nagyon nem szívesen fogom eladni. Egy ugyanilyen YZF250 a haveri körben több, mint 200 üzemórája megy hiba nélkül, pedig versenyző edz és versenyez vele. CRF250-esem nem volt még.
Nem ismerek egy ilyet se akinek volt. De olyat se akinek van :) Ezért kértem ki a véleményeteket hátha innen kapok valami hasznos infót. Ja és természetesen 2007vagy az utánit vennék.
Ha reális véleményeket akarsz, ne olyat kérdezz meg, akinek VAN yzf vagy crf, hanem akinek VOLT.
Köszönöm az eddigieket, de légyszives elfogultság nélkül írjatok mert nekem nagyon fontos hogy melyiket választom! A Yamahákról annyit hallottam hogy gyengébb a 250F mint a Honda. Menni még nem vlt szerencsém vele, tehát nemtudom. YZ250Fnek mik a gyengéi ?
Általánosságok szintjén bátran elmondható a YAMAHA jobb! Természetesen mind a kettőnek vannak gyenge pontjai,ám a Yamahának kevesebb.Az viszont tökéletesen igaz hogy a gazdán sok minden múlik!
1 yamahás fórumon tuti a yami fogja vinni a prímet. sok minden függ az elöző gazditól.
Eladó egy Yamaha YZ 250 nem kamu a szöveg tényleg tip-top állapotban van. Ha érdekel valakit írjon.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
A Yamaha Van is el adó ha érdekel.

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Sziasztok ! Új vagyok az oldalon. Azt szeretném kérdezni hogy hobbi szintű crossozásra szeretnék motort venni, és a 2 kiválasztottam a CRF250 illetve az YZF250. Na már most hallottam a Hondáról pár rémséget hogy forralja a vizet, hajlamos folyni a motorból az olaj stb..... Tehát szerintetek melyik a jobb? Yamaha vagy Honda?
Üdv
Segitségeteket szeretném kérni. Kellene egy yamaha yz 250 1987 motorba központi teleszkóp persze minimum 90 % os mert rosszab nekem is van
Akinek van egy ilyen eladó kérem jelezze
a nem mindennapi 426 os 2004 ből !link
helló ! csak egyben eladó ! 120e
Szia,

Yz250 blokkot bontod is? NEkem a belső kuplung kosár kellene. Ha igen akkor dobj egy képet +egy árat pls.!
köszi!
Segítségeteket szeretném kérni.
A wr/yz 400,426, 450 között mi a különbség főleg a blokk része érdekelne a szelepeket tudom meg a ccm is logikus, de méretbe hogy a blokközép ugyan az-e?
Sziasztok!
Keresek 1997-es Yamaha YZ 250-be Powerszelepet. Valaki tud segíteni?
nekem vannak komplett kerekeim yz -ből
Keresek wr/yz felniket, Wr lámpás fejidomot (kocka alakút), Wr400( asszem a 426-é már más de ha nem azt is érdekel) gyújtást .
Nagyon sürgős lenne aki tud valamit az szóljon .
telefonszámom: 06-30/519-3727
Kosik Dávid
Minden eladó !

Yz 250 (2001) összes alkatrésze komplett blokk, gyújtás, váz, segédváz, lengőkar, teleszkópok, himba, hűtők, kerekek ,stb

Wr 450 gyári dugattyú

wr/yz 426 főtengely komplett blokk futómű alkatrészek stb
Levittem a motorom árát. Ha valaki egy felújított full extrás wr450 sm-et szeretne, keressen. 800e 70-33-77-898
Nekem megvan. Mikor vettem felírtam, ha nagyon eltekerném tudjam hova kéne visszaállni. A hétvégén tudom megkeresni, mert addig meló van éjjel.
sziasztok,

olyanban szeretném a segítségeteket kérni hogy kellene nekem egy YZ250F 2008 gyári futóműbeállítása, letöltöttem a manualt, de nem írja mi az.

Esetleg vkinek vmi tipp?

Köszi előre is
Helló! Egy olyan kérdéssel furdalnák hozzátok hogy egy yamaha yz 125 és egy Aprilia rx 125 között teljesítményben sok különbség van? Remélem tudtok segíteni. Előre is köszönöm!
Üdv, Yamaha YZ 125/250-hez keresek első keréktengelyre anyát. 2002-2009-ig egyforma, de lehet, hogy az YZF vagy WR is ugyanolyan.