Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönnöm szépen!
ez a 92-sé
ŰSzóval most így néz ki csak nem tudom mit hogyan álitsak! pl azt a kis tányért vagy a kés hol legyen! Segítsetek lécives!
Sziasztok! Volna egy olyan kérdésem hogy szét hulot a powerkésnek a vezérlöje! És nem tudom mit hogy tegyek vissza? Vagy hogy álitsam be?
Mikor Évjáratokat lesegetsz?
Mennyi összeget szánsz rá?
nekem volt 250-es yamim az jó gép volt tényleg csak tankoltam
De a honda is szép és jó is
Suziról nem tudok véleményt mondani
Sziasztok! A vémeényetek érdekelne, cross motort szretnék venni, de nem tudok dönteni a honda a yamaha és a suzuki között, 250esben gondolkodom.Légyszi valaki irja le előnyeit ,hjtárányait. Köszi előre is
Yamaha Fehér, Pilisborosjenő.
426os wr-röl van szó. Szelepeket cserélek benne. Igazából azt kéne megnézni h kell-e a szelepfészket maratnom. Ha igen akkor meg csinálják meg. Gyári szelepek voltak benne kb 15000km van a gépbe. Szelepek nincsenek beverödve de óvatosságból inkább cserélem, nem hiányzik a bammeg.
Unalmasak a yamahák, sosincs semmi bajuk.
Nekem még nem kellett állítani
Enyém 2007-es, igaz, 2008-ig állt a kirakatban, utána lett belovagolva...de azóta egyszer lett szelephézag állítva tavaly decemberben, és ennyi.
Dugószett és vezérműlánc 80-nál volt cserélve, a többi még eredeti volt.
Azt azért hozzá kell tennem hogy nem tudom a motorom előéletét, és azt sem hogy ténylegesen mennyi is az az annyi óra....
185-ig elment alkatrészcsere nélkül Nem rossz...
Az én blokkom is 185-nél lett szétbontva. Most lett kész.
Félreérthető volt, ha összeolvasod az előző hozzászólásommal, akkor adja ki értelemszerűen. Az ismerős 200 órás gépe az, ami YZF250. Vagy volt...ha jól tudom, eladták.
Bocsi hogy bele vau-vau
Örülök, de nem a képen lévő motorról beszélek
Szia. A motor a képen 2009-es évjárat,és 450-es
Helo Zoltan vagyok Erdelybol, szeretnek erdeklodni es utbaigazitasokat kerni meg motoros nemvagyok de szeretnek venni egy cross motrot vagy egy endurot de mivel nemtudom hogy melyikek a legjobbak a 2 vagy a 4 utemuek e nemtudhatom ,pl benzin fogyasztassal kapcsolatban is meg az erok s stb
Ez ráadásul 250-es, amikről ugye azt mondják, hogy hamar szétpörgik magukat. Igaz, nem endúrózásra használták, ami a legférfiasabb és legkeményebb sport mind közül, hanem ezzel a krosszmotorral krosszoztak . Versenyzésre és edzésre is ezt használták.
Ami nálam van én azt mondom.
Lehet ez 1 fos.....