Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

6000-ért már kapok eloxáltat KTM színben, de nem szállítanak Magyarba. Ha Vogue kolléga odaadja 5-be akkor jöhet! Köszi
megkérdezem Törökbálinton. Tuti hogy van raktáron!
mennyi a felső összeg álomhatár, a kuplungfedél ügyben?
Papa, ha olyan helyen jársz légyszi kérdezz már nekem utána, hogy van-e valakinek eladó Magura kuplung munkahenger fedele, dekompresszoros. Tudod az enyém a múltkor letörött. Csak a fedél kéne! KTM-eken is ilyen van. Köszi.
Rendben. Köszi szépen. Majd írd meg hogyé volt, aztán rendezzük
Nálam van a wp Tengelyeken Kopást nem láttam...
Mondjuk az alsót ki sem vettem teljes egészében.
Küldték
Szevasz, beverődtek a szelepek... Magyarul!
Most maratni küldák a hengerfelyemet. Hogy ki csinálja azt nem tudom, de ha nagyon érdekel akkor + kérdezem neked.
15órára van randi az öreggel
Rendben, megprobalom elerni az oreget...Koszi elor is
Helló !

azt bogoztam ki a hozzászólásodból hogy problémáid vannak a szelepgyűrűkkel (szelepülő) ? az új szelep behelyezése után nem volt szelephézagolási lehetőséged ? az kérdezném hogy a hengerfejedet ki csinálja meg ?
Ezek, amiket kérdezel, mind kideríthetőek, ha használod az internetes keresőket (google), vagy felhívsz egy yamaha kereskedést, vagy egy motorszerelőt, vagy letöltesz/kölcsönveszel/veszel egy szervízkönyvet. Más nem fogja helyetted ezt megtenni, ami szerintem érthető.
Nekem a CR Hondákban BR9EG gyertyát írt a könyve, és kiválóan megfelelt, évjárattól függetlenül, a yamaha ettől eltérhet. A hézagot szemre állítottam be, évek óta így teszek minden motornál, amúgy 0.4mm-0.6mm körül kell lennie.
A b9eg gyertya jó egy 92-94 közöti YZbe? És mekkora legyen a gyertya hézag?
vegyél fel msn-re és ott küldökképeket: zolee1000@hotmail.com
A legjobb belátásom szerint fogok cselekedni
Beszélj holnap öregeddel, hogy tudjon róla, + legyen ott....
20 alatt + kell lennie.
Holnap rá kérdezek pontosan, mert még aznap el akarom hozni, és azt akarom lezsírozni velük
Nekem a csapágy az jó, a kormányban. rendszeressen zsírzom.
Elérése: Lakhely, Fater, Jelszó: Gabi kűdött, hogy..., Pince, Jobb sarok...járást tudod, arcokat a házban ismered. Kutyának vége...sajnos

Thx a lot!
Szétszeded? Mert akkor elvihetnéd. Hálás lennek érte.

A kormánycsapágyakkal nálad mi a szitu? Lehet azokat is meg kellene nézetnem. Azt nem kérem, hogy szedd ki, mert az azért túl nagy kérés lenne, meg nincs is új csapágyam hozzá. Sajna nem volt hozzá lehúzóm így nem tudtam kicserélni. Meg nem is mentem vele a zsírozás óta túl sokat. Meg ha szétszeded és elviszed, akkor kérdezz mán rá, hogy van-e lengővilla tengelyük pár ezerért. A csapágyak újak a lengővillában, csak a tengely kopott már egy kicsit szerintem. Azt hiszem az 5000 HUF környékén kéne adniuk. Ha nincs vagy drága, akkor meg rendelek innen. Amúgy mennyi idő alatt újítják fel a telót?
Na voltam bent A MESTER-nél.
A kipuff szelepek a végét járták, be is verődtek.
A szívók azok jók, de persze itt a szett csere alles, zuzammen
Ma elvitte Győrbe a szelepfészket az "öregnek", aki továbküldte Kisbérre.
Azt mondták 2 hét , mondom nebasszon már ki velem....
Szerintem holnap elhozom mocit, a blokk persze marad(az már össze van rakva
Holnap dobok majd fel képeket.
szerdán felviszem a hátsó telót, tiedét nem kell?
Ok, ha jól jön össze, összejövünk
Cső Szerdán megyek Pilisborosjenőre, Én 9-re már ott leszek...
De délután is visszamegyek még a telomért, nem tudom mikor végzem BP-en..
17-ig vannak nyitva.
gorazs fremail hu
Akkor megadnád? lehet rosszat "tudtam"
bejelentkeztem, de nem látlak
Elvileg felvettelek msn-re, mert lenne pár kérdésem. Ha nem gond persze.
ebay.com