Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minden fél e motorhoz ,különböző minőségű gyertyák NGK tipusból és minden évjárat
http://www.megaupload.com/?d=W...
Ugyan ilyen szettet acélszelepekkel nem tudsz szerezni?
mikori az YZ250?
Hello Érdekelne hogy yamaha Yz 250 be milyen gyertya lenne jó?
egész pontosan ez van benne
Valve Kit
5NL-12111-30-00 qty 1 (CENTER INTAKE VALVE)
5NL-12112-30-00 qty 2 (OUTER INTAKE VALVES)
5NL-12121-10-00 qty 2 (EXHAUST VALVES)
5NL-12113-00-00 qty 3 (INTAKE SPRINGS)
5NL-12114-00-00 qty 2(EXHAUST SPRINGS)
4TV-12119-00-00 qty 3 (INTAKE SEALS)
4SV-12119-00-00 qty 2 (EXHAUST SEALS)
5db szelep 5db szeleprugó és 5db szelepszár szimmering
Sziasztok!
Yzf 426 felöl érdeklödnék!Hobbi szinten használnám endurozgatásra!Véleményeket tapasztalatokat várok!
Elöre is köszi mindenkinek!
25% ÁFA + 6-7% körüli illeték
Hali!
Vám hogy szokott lenni?
Keress 1 angolos ismerőst, Én is így oldottam +
click
Ezeknél elég olcsó
Én a külföldi rendelést nem tudom megoldani sajna... Esetleg segiteni tudnál vagy vki tudna nekem ebbe segiteni?
Gyárit.
USA-ból, szinte fillérekért, azt ihonhoz képest legalábbis. 1 hét alatt itt van
Hi. Acélszelepeket rugóval, szimeringet normális áron hol lehet szerezni? Esetleg vki tudna segiteni? Milyen márkában lehetne gondolkodni? Prox, Wiseco vagy inkább a gyári?
szija szeretnék veled beszélni msn en vagy ha van valmi elérhetöséged itt interneten
mert nekem meg egy 125 DT R em van ami 92 és egy két dolog érdekelne mik azaok a dolgok amike gyformák meg miket lehetne beszerezni meg érdekelne a kipufógó felfogatásod hogyan csatizik a hengerhez arról jó lennének képek meg maga az egész mociról elöre is kösz
cool
Na Peace!
ami felszáll az nekem már veszélyes
Látod, mindent galyra vágok lehet nem kéne annyit mennem
Igazatok van veszek 1 DRZ-ét a fenébe
Szemmel láthatóan komolyabb
Akár vagy a Déviddel tudunk jobbat is...
Akkor nézek egyet itt kinn neked azt ha van akkor jöhetsz. Vagy elugrunk Kambodjába, most láttam egy hirdetést. 1 milla, 10 nap, ebben benne van minden, repjegy, moci, szerelés, orvos mi kell még. Ha kell átugrunk valahova lisztért, azt hajrá
ok
Picsánrugsz
ok!
Jó pihit.
Csákány
Nade ha hazamegyek megünnepeljük hogy készen lett, ha meg nem, akkor meg azt hogy nemsokára az lesz. Lehetek a szponzorod! Segítek, hogy repülhess
Most is az lesz
Az jó kis gép
1 tesztnapra kéne eljutnunk! De olyanra ahol mindent ki lehet probálni kínaitol az osztákon átt a japánig