Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ez te teljesen igy van ahogy mondod!már egy két haveral beszéltem azok is igy ilyen árakat montak kb-é csak ez a hajtokar idegesit még hogy arol mi a véleményed hogy felujitott?mert az 12ezerböl meg van néztem neten,egy uj prox pedig 28ezer.
Igen, de ez 2009. december körül volt
Nyilván körül kell nézni, normális árat keresni. Annyit tapasztalatból mondok, hogy a legolcsóbb megoldás a legszarabb, és végül a legdrágább is egyben.
jah hát igy már tisztább a kép ,akkor nekem szerintem 125-höz olcsobb lesz. :)
Nekem 250-es CR-t hüvelyezték 52ezerért, ebben benne volt:
-a hüvely
-dugószett (ProX)
-tömítések
-munkadíj
hu ilyen drága a hüvelyezés:S na majd beszélek azért a szerelövel:)köszi hogy segitettél
Ezt én így, innen nem fogom tudni megmondani. Talán az árakat:
Ha a hengerben sérül a bevonat, hüvelyeztetni lehet, nagyjából 50ezer. Hajtókarszett csere, ha kell, gépmunkával együtt 30-35.
tudom már régebbota éreztem hogy gyenge, csak hát tudod még aki nem tanul saját hibájábol az nem küldi el idöbe dugo cserére:(és amugy ez hengert nem sérthette meg?vagy hajtokar csere?
Jó esetben dugattyúszett-csere...csak az nem ilyen "egyik pillanatról a másikra" szokott jelentkezni, inkább fokozatosan gyengül el a gép, 1-2 motorozás alatt. Dugattyúszett 20-30ezer Ft.
igen ,könnyen le megy a berugokar sajna:S és akkor ez milyen károkal járhat ?köszönöm a válaszotokat
jogosnak tartom "keme" kérdését, szerintem is kompresszió baj lehet, ha kopott volt a dugó akkor nincs kizárva h feladta a harcot.

a hangja csak úgy nem szokott megváltozni.

MIlyen hangja volt, amikor elváltozott?
írtad h mintha nem nyitott volna a power olyan érzés, ez tipikus kompresszióveszteség lehet, ha csak a power nem nyitna ki attol még beindulna.

mondj még több információt és akkor konkrétabb választ adhatunk.
köszönöm molnarzo de már megrendeltem.:S legközelebb okvetlen szólok!

Azért köszi!
Ezt így nem lehet megmondani, neten...talán elszállt a kompresszió. Berúgókar könnyen leszalad?
sziasztok!Tudna nekem valaki segiteni hogy mi baja lehet a 92évjáratú yamaha yz 125-ös motoromnak. Mikor mentem vele el változot a hangja és mintha nem nyitot volna a power se, le állitotam és nem tudtam el inditani csak tolásra:S aki ért ezekhez az legyen szives irja meg nekem hogy mik lehetnek a lehetséges bajai?Majd aztán el viszem szerivizbe csak jo lenne kicist képben lenni hogy mennyi lehet a szerelési költsége!válaszotokat elöre köszi:)
Bármilyen csapágyat be tudok szerezni a bolti lista ár -25%éet
főtengőcs csapágyat is...koyot is..ntn-t is..ha kell csak zaklass!
kösz kösz :)
belelehet rakni de sztem motul trnasmission fluid a legfaszább nekem az jött be!
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni h yamaha yz 125 be jó e a váltó olajnak a repsolnak 10w 40 es váltó olaja jó e bele vagy mit ajánlanátok!?.
feszítés közben kocogtatod akkor le szók jönni meg, ha be fújsz neki valami csavar lazitó félét
A melegítés segíthet, de vigyázz a hőlégfúvóval nehogy megolvaszd az"elektronikát" (tirisztor illetve tekercs) mert az igen kellemetlen lehet. ha tudsz finoman bánni a kalapáccsal akkor azt is alkalmazhatod, nem túl erős de hatásos koppintással elősegítheted a leszedését. én fa kalapácsot szoktam használni, ha végképp nem akar lejönni.(persze ésszel!)
Ide is beírom...
Sziasztok! Akadt egy kis gondom a lendkerék leszedésnél. Lendkerék lehuzóval egyszerűen nem bírom leszedni sehogyse. Már feszitem mint egy állat és nem jön le... ennyire rá lenne rohadva vagy mi a tré? Néztem vidiket ott alig feszit rá vele a gyerek és leugrik... Ötlet vkinek? Esetleg melegitsem meg kicsit a lendkereket hőlégfúvóval?
Ímélben ment a válasz! Köszönöm!
koyo, vagy ntn
írj egy e-mailt, hogy mi kell pontosan a motorodhoz, motor típus és alvázszám megjelöléssel és adok ajánlatot az alkatrészekre.
Lehet nem jársz rosszul.
aruhaz@robogotuning.hu
Sziasztok!

A télen nagy felújításba kezdtem.
Felújítom teljesen a Yz-m a kérdésem ezzel kapcsolatban a következő.
A dugó,tűgörgő,főtengó szimering, ki lesz cserélve, és tapasztaltam h nagyon minimálisat kottyan a főtengely csapágy, A hajtókar tűgörgő csapágya viszont semmit nem kottyan tehát jó.

A kettő darab főtengely csapágy viszont mint mondtam enyhén kottyan. szeretném kicserélni, de ami árajánlatot kaptam az egy utángyártott ftengely csapágy ami kerül 9 ezer forintba.
A lényeges kérdésem az hogy ajánlotok-e SKF csapágyat oda, mert jóval olcsóbban kihozható belöle. vagy tegyem inkább bele ezt az utángyártottat?
Yz 125 ös motorrol van szó 94es évjárat.

A terveim erre a szezonra szólnak utána vagy nagyobbra váltás, vagy külföld miatt el kényszerülök adni.
Mit ajánlotok?

Köszi a válaszokat!
Mindeni nyerni akar 1 olyan gépen ami csak a pénzt viszi....