beszéltem a Técsivel akié a 144! ma már a ktm kecskemétben van a motor mert kihoz egy 2011es 150est...ráadásul tegnap volt a szülinapja akár 600ért el lehetett volna hozni tőle olyan matton volt
de úgy is tudni fogom mennyiért számolja be a ktm és ha úgy alakul akkor annyi pénzt letennék érte... de kiderült,hogy ez nem az a 20on pár órás 144mert azt 1 hete adta el azoknak akik az enyémet is nézték tavaly...az volt 800e! ez tele van extrával,meg jó sok üzemórával,de a gazdája az Técsi László,biztos nem szar a motor,ha még Horváth Pál is hozzátett valamit...
felhívtam a 250est..sajna csere nem érdekli.6ért el lehet hozni,első tulajos gyári állapotban, de van 2 komolyabb jelentkező rá(én is az lennék ha tegnap elvitték volna a 250f-et,de meg se nézték)
inkább most adom el,minthogy használjam többet és jobban elhasználódjon a motor és mindjárt kevesebbet is ér...most is a 2. legolcsóbb a piacon
egy embernek kellett gyorsan kép még múlthéten vasárnap...és a motorozás utáni mosás után csináltam csak neki,hogy minél előbb láthassa...azóta nem volt kedvem kitolni se a garázsból... átmeneti a hirdetés,lehet le is veszem hamarosan,mert csere érdekelt lettem,meg engem is érdekel egy másik csere! engem ez a 250 2T vonzana,hamarosan felhívom... de egy 125 2T yz-re 1-1-be kéne cserélni akár már ma...de az csak 2006 és hiába is mond az eladó bármit...1-1be nem fogom elpocsékolni a 2évvel fiatalabbat
A Webshop sajnos nem egyszerűbb, sok buktatója van, nem is hinnéd!
De nem kell akora raktárkészletet tartani.(ez az egy igaz lehet)
Próbáld ki és megtudod
így van! ezt már régóta sokan felismerték,hogy sokkal egyszerűbb egy webshopot fenttartani is,meg egyszerűbb az egész,emellett még olcsóbb is!
mellesleg...
gyári titán szelepnek darabja 17ezer lenne? szerintem jó lesz az 42ezernek is/db!
80ért van komplett 5db szelep újban,csak ki kell bontani a hengerfejből... és ez jó ár a yamaha szervízeshez képest...
CSá!
Ugyszintén , Jah azt tudom hogy elköltöztetek!
New home yeah
Simán megyünk Komlóra idén de most már teis hoz a vasat, más nem a teblettát
Ha lesz net, akkor jelentkezz
Üdv
Rég hallottam rólad,de remélem idén is találkozunk.
Elköltöztünk és ma már meghajtottam a tablettát is,
Remélem február végére be is kötik a t-com netet
am ez a legolcsóbb...bár ez 2007es...
de úgy is tudni fogom mennyiért számolja be a ktm és ha úgy alakul akkor annyi pénzt letennék érte... de kiderült,hogy ez nem az a 20on pár órás 144mert azt 1 hete adta el azoknak akik az enyémet is nézték tavaly...az volt 800e! ez tele van extrával,meg jó sok üzemórával,de a gazdája az Técsi László,biztos nem szar a motor,ha még Horváth Pál is hozzátett valamit...
felhívtam a 250est..sajna csere nem érdekli.6ért el lehet hozni,első tulajos gyári állapotban, de van 2 komolyabb jelentkező rá(én is az lennék ha tegnap elvitték volna a 250f-et,de meg se nézték)
inkább most adom el,minthogy használjam többet és jobban elhasználódjon a motor és mindjárt kevesebbet is ér...most is a 2. legolcsóbb a piacon
Akkor mégse 144
De nem kell akora raktárkészletet tartani.(ez az egy igaz lehet)
Próbáld ki és megtudod
mellesleg...
Ithon nemérdemes alkatrész vásárolni, pláne nem gyárit.
Minden másra ott az online piactér
80ért van komplett 5db szelep újban,csak ki kell bontani a hengerfejből... és ez jó ár a yamaha szervízeshez képest...
Ugyszintén , Jah azt tudom hogy elköltöztetek!
New home yeah
Simán megyünk Komlóra idén de most már teis hoz a vasat, más nem a teblettát
Ha lesz net, akkor jelentkezz
Üdv
Rég hallottam rólad,de remélem idén is találkozunk.
Elköltöztünk és ma már meghajtottam a tablettát is,
Remélem február végére be is kötik a t-com netet
http://robogotuning.hu/sct/335...
vkinek info, hogy mennyibe van itthon a gyári szelep mondjuk 06-07-08-as yzf250-hez?
itthoni árakkal nem vagyok képben...